- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- Konu Sahibi asabikaramel
-
Helal olsun kadina cok taktir ediyorum emekci insanlari.Bizim bi komsu ablamizda sabahtan temizlige gider gelirogleden sonra da suslenir puslenir sik giyinir cantasini takar koluna gunlere gider gezer gelirdi evli ve 2 cocukluydu.
Aynen bende inci deriden aliyorum sezon sonu gecen yil kislik deri botu 65 tl ye aldim.sezon fiyati 570 tl idi.Canım bana sormadın ama ayakkabıları inci deriden alırım, sezon sonu beşyüz liralık ayakkabı 50 lira oluyor, hemde deri ve kaliteli.
O ayakkabıların 570e satıldığı hiç oluyor mu ki.Aynen bende inci deriden aliyorum sezon sonu gecen yil kislik deri botu 65 tl ye aldim.sezon fiyati 570 tl idi.
Ben her ayyakabiyi giyemiyorum rahatlik acisindan ama incinin topuklu ayakkabilarini spor ayakkabi rahatliginda giyiyorum.sanki corap giyiyormusum gibi rahat.O ayakkabıların 570e satıldığı hiç oluyor mu ki.
İnci'yi görmüşken atladım kızlar, İnci'den aldığım birkaç ayakkabıyı marjin adında bi ayakabıcı var, orada gördüm. Birebir aynı model ve deri. Marjin dışında aynı ayakkabıları başka mağazalarda da gördüm sanırım bu inci bir yere ürettiriyor ve etiket bastırıyor. Marjin ayakkabıcısını görürseniz bakın, İnci'ye yakın ama daha uygun. Bazı modeller birebir aynı ayakkabı. Ben henüz almadım ordan ama aynılarını görünce İnci'ye sinir oldum.
Tesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)
Tesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)
Normalde doke saca gecinilir ama borc o kadar cokki gecinmek cok zor.
evet oluyorO ayakkabıların 570e satıldığı hiç oluyor mu ki.
İnci'yi görmüşken atladım kızlar, İnci'den aldığım birkaç ayakkabıyı marjin adında bi ayakabıcı var, orada gördüm. Birebir aynı model ve deri. Marjin dışında aynı ayakkabıları başka mağazalarda da gördüm sanırım bu inci bir yere ürettiriyor ve etiket bastırıyor. Marjin ayakkabıcısını görürseniz bakın, İnci'ye yakın ama daha uygun. Bazı modeller birebir aynı ayakkabı. Ben henüz almadım ordan ama aynılarını görünce İnci'ye sinir oldum.
evet gecende kuaforde bır byan vardı kıbar bırı saçını yaptırıyordu araba almıstı yenı meger temızlıge gıdıyormus evlere esıne yardım ıcın.ama bayanın bel fıtıgı varmıs ıyı gelmez bence olmasa dusunebılırdınız sıze en uygun masa basıTemizliğe gidin. Arkadaşım gerçekten yıllarca yokluk cekti.
Temizlik fikrini ilk söylediğim de bana küsmüş tü ama şimdi çok memnun günlük 120 lira alıyor ve evini süper döşedi
BEN AVMYE GITTIM GECEN AYAKKABI 350 DEN MONT 450DEN BAŞLLIYORDU.ben bekarım çalışıyorum bu ay bot bır dahakı ay palto alıcam ıkısını bır alsam 800 ee bu sogukta ıyı bır palto ayakkabı da şart hasta olunca ne olucak?Ciddi bi borcumuz yok, evimiz bize ait ve çift maaş giriyor 5 bine yakın gelirimiz var.
Az önce avmden geldik, 200 liradan aşağı ayakkabı 50 liradan aşağı giyilebilir bişi bulamadık.
Biz de bakıp bakıp döndük öyle valla.
Nasil başlayayım bilmiyorum dun gidecektik carsiya ve neyse olaylar derken bugun gittik ogluma biseyler aldim kendime sadece bakmakla yetindim cogu kıyafete oyle uzaktan baktim.(Evete cok sukur ogluma alabildim az da olsa) ama cok sıkıldım bu durumdan bunaldim artik oyle kiyafetlere uzaktan bakmak cok zoruma gidiyor ya.Napayim nasil para kazanayim ne iste calisayim diye hergun dusunuyorum oglum cok yaramaz bakici cok zorlanacak ve cok para isteyecek bakiciya mi para verecem kendi istediklerimimi alacagim bilmiyorum kafam allak bullak
Ya siz nasil yapiyorsunuz nasil basariyorsunuz parasiz kalmaktan bıktım Allah bundan kotu etmesin.Ama cok sıkıldım artik ya.
Evde tuvalet kagidi bile yoktu kac haftadir daha bugun aldim buna bile sevinir oldum.
200 lira market alışverişi yaptik ama ortada hic yiyecek bisey yok yiyecek almaya para kalmadi cebimde 3 kurus para kaldi napacagimi sasirdim artik.
Niye ya bende istedigimi almayayim biye bende en azindan zaruri ihtiyaclarimi almayayim.
Yetmiyor yetmiyor yetmiyor.Para bize yetmiyor borc boyumuzu aştı.Girtlaga dayandi.
Kafayi yiycem artik ya bana akil verin lutfen ne is yapabilirim evden de olabilir.Cevrem yok elim biseye yatkin degildir ama ugrasirsam yaparim diye dusunuyorum.Bel fitigim var ayakta durulacak isler pek bana gore degil.
Ne yapsam bilemedim ya.Artik istedigim gibi alisveris yapmak istiyorum kocam konusamasin istiyorum.Allahim ya cok bunaldim yine.
Zaten bu günlerde bisey var ustumde agliyorum surekli ve surekli sinirleniyorum.Ortada asiri sinirlenecek bisey yoksa bile ben sinirleniyorum nedenini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?