Parasızlık parasızlık...

Nerde oturuyorsun? Kucuk yerde ise evde ek is zor. Ama buyuk yerde oturuyorsan istanbul izmi4 gibi evde yapabilecegin birsuru yer var. Yeterki iste muhakka var.

Ornegin benim yengem eski pusku bir makina ile basladi doktor elbiseleri dikiyordu. Amaliyata girerken giydiklerini.
Cok is az para ama ihtiyaci var calisiyor. Simdi 3. Makinasini aldi. Hem biye yapiyor hem duz dikis hem zikzag . 1 rini aldi taksitini bitirdi 2. Aldi onunda taksitini bitirdi 3. Aldi taksitini bitirdi. Gece gunduz dikiyor. Sende ayakta calisamiyoraan konfeksiyonda calisabilirsin. Yada gidip sorabilirsin evde dikebilecegin birseyler varmi diye.iste muhakkak bulursun eger buyuk sehirse oturuyorsan.

Buyuk degil cok kucuk bir yer burasi.

Temizliğe gidin. Arkadaşım gerçekten yıllarca yokluk cekti.
Temizlik fikrini ilk söylediğim de bana küsmüş tü ama şimdi çok memnun günlük 120 lira alıyor ve evini süper döşedi

Neden küstü ki ilk başta? hep bu tv lerdeki filmler diziler bizim halkın gözünde temizliğe gitmeyi, kapıcı olmayı, çöpçü olmayı ya da buna benzer meslekleri küçük gösterdiler. Böyle bi algı yarattılar resmen. Holdingte ceo olmak çok havalıyken, kapıcı olmak çok ezik bi durummuş gibi bi algı yarattılar. Bu rollerin çocukları, anne babasının mesleğinden utandı ve sakladı her senaryoda.

Saçma sapan şeylere sansür koyacaklarına keşke bu tarz dizi ve filmlere yasak getirseler.

Halbuki ne saçma bi zihniyet bu meslekleri küçümsemek. Yahu bir ülkenin çöpçüye de ihtiyacı var, bunca insan çöplerini oraya buraya attığı halde o yollar her sabah nasıl bu kadar temiz olabiliyor? Oraları temizleyen bir insana ihtiyaç var.

Ya da çalışan evde oturamayan bir kadının evinin temizliğe ihtiyacı var. Temizliği iyi yapabilen birisinin bunu yapması ve karşılığında hakettiğini alması gerekir. Eğer herkes öyle düşünüp hiç kimse temizliğe gitmezse, evin sahibi el mecbur kendisi yapacak.

Ya da kalabalık bir apartmana kapıcı şart. O apartmanın temizliğiyle uğraşacak, kışın kaloriferini yakacak bir insana ihtiyacı var. Hiç kimse kapıcılık yapmazsa ne olacak? O apartmanda oturanlar sırayla bu işlerin hepsini yapmak zorunda kalacaklar. Bunların hepsine her yerde ihtiyaç var, neden bu algıyı oluşturdular anlamıyorum.

Benim paraya ihtiyacım varsa, bi işim de yoksa gayet de gidip para karşılığı temizlik yapabilirim, ya da para karşılığı bi apartmanın merdivenlerini yıkayabilirim. Bunda hiç utanılacak bi şey yok. Keşke insanları bu zihniyetten kurtarabilsekte kimse böyle işler yapmaktan utanmasa.

Tesekkur ederim.Aile büyüğü cok yardim eden hic yok.Hic olmadida zaten.

Tebrik ederim arkadasim cok guzel anlatmissin.hele dizilerdeki zenginlik luks bizden diziler yok dogru durust

nasıl yani biraz açar mısınız sitenin adı nedir

Bayanlar sitenin adı teyzesizsiniz
Siteye çocuk bakıcısı eve yardımcı ya da hasta bakıcısı arayanlar ile bu işleri arayanlar üye oluyor.
Ben ablama buradan iş bulmuştum kolaylıkla.
Ayrıntılı bir profil oluşturup beklemekten zarar gelmez.

Bende ilk defa sizden duydum baktim inceledim gerekirse bigun basvurabilirim.

Cidden hayat pahalı ama istek de sınır tanımıyor

Çalışmıyorsunuz o zaman bir Bot en az 3 yıl gider onu da sezon sonu alırsınız mesela bir baharlık ayakkabı bir de sandalet terlik tarzı yeter de artar

Düşündüm en son ne zaman ayakkabı aldım diye geçen sonbaharda spor ayakkabı aldım sezon sonu, bir de hafif topuklu ayakkabı toplantılar için

ondan önceki ilkbaharda Bot aldım sezon sonu, bir önceki ilkbaharda çizme aldım hatta kapanmıyordu rejim yaparım olur deyip aldım sezon sonu indirimde idi yine

2014 te kpss den çıkınca bir sandalet aldım ödül gibi kendime temmuz du ama indirimde idi

Gelirim sizinkine göre oldukça iyi tüm gün dışarıdayım ayakkabı vs hep ayakta

Oğluma sezonunda pahalı alırım zira onun ayağının ne kadar büyüyeceğini bilemem
Ama ben yetişkinim indirim dönemi alır az ve öz alır yıllarca da giyerim

Beklentinizi ihtiyaçlarınızı şartlarınıza göre ayarlarsanız daha huzurlu bir ömür sürersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…