- 20 Ağustos 2015
- 6.500
- 15.640
- 248
- Konu Sahibi asabikaramel
-
Aslinda liste yapip gidiyorum ama listedekileri bile alamiyorum para yetmiyor çünkü.Onuda dusundum ama cevre ve guven asilamak lazim ve bayada süre lazim bunun icin.Sana tavsiyem liste yapmadan alisverise cikma yoksa gördüğün her seyi almak istiyorsun ihtiyactan fazlasi cöp oluyor cünkü ya kiyafet olsun ya yiyecek
Facebookta gruplar vardir yaptiklarini orada fotosunu koyup sergilersin
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama büyüksehirlerde bunlar kapis kapis gidiyor nikah sekeri vs.
Ben nisan tepsimi bu isleri yapan bir abladan almistim ilkten o da kozmetik ürünleri satiyormus onu da dusunebilirsin bence.
Giyim her zaman almam zaten alamamda kırk yilda bir aliyorum herseyde ustume olmuyor zaten internete guvenemiyorum bu yuzdenRica ederim..
Allah bir kapı açar üzülmeyin..
Bir de uygun giyim alışverişleri yapabileceğiniz siteler var.
İnternetten faydalanın derim.
Ben öyle yapıyorum..
Annem uzakta kv de uzakta bakacak kimse yok malesef.Siz nerde yaşıyorsunuz ve Çocuğunuza bakabilecek kimse yok mu? Anneanne babaanne teyze gibi? Bunlar size yardımcı olabilmemiz için çok önemli.
Allah muhabbetinizi arttirsin.Huzur varsa cok sorun olmuyordur eminim.Parasızlık bizde de var ama şükür huzur var tabiki isterdim rahat rahat para harcıyayım ama olmuyor bende çalışmıyorum cocuğumuz yok Allahtan geçinmek çok zor gerçekten
Giyim her zaman almam zaten alamamda kırk yilda bir aliyorum herseyde ustume olmuyor zaten internete guvenemiyorum bu yuzden
Tesekkur ederim bakmaya çalışıyorum.
Tesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)şimdi mesela bu 4 vardiya çalışan fabrikalarda kendinize uygun vardiyada değiştirmemek koşulu ile çalışabilirsiniz ? bir şirkette temizlik görevlisi olarak başlaya bilirsiniz , emlak ofislerinde çalışabilirsiniz yine oralarında çalışma saati uygun oluyor okullarda sekreter olarak çalışabilirsiniz yine okulda hizmetli olarak çalışabilirsiniz ama okul için geç kaldınız yinede bir şansınızı deneyin evde priz yapanda çok yada başka bir şey mesela bizim komşu evde bira kaç laet edavatı birleştirip 1000 tanesi için 17 lira alıyor az mı çok mu tartışma konusu olur ama yinede bir yerden emek veriyor burada konu açan bir abla vardı evde ev yemeği yapabilirsiniz ana sınıflarını deneye bilirsiniz oradada çocuklarla uğraşmak zor olduğundan açık oluyor yine çaycı olarak çok fazla yere baş vura bilirsiniz avukatlık ofisleri filan yine temizlik görevlisi olarak avukatlık büroları çok uygun şimdilik aklıma gelenler bunlar
borcunuz ne zaman bitecek. elinde sonunda bugunler sona erecektir[/QUOTE 3 senedir borc ödüyoruz. 2 sene daha var.
aslında 2500 gecınılırKredi kira vs vs..normal ihtiyaclar derken oyle.
Hiç alisveris yapmadim oyle guvenilir olanlar varsa yazabilir misiniz bakmak isterim.Dışarıda beğenip denediklerinizi nette araştırarak indirime girdiğinde alabilirsiniz.
Hem bedeni hakkında fikriniz olur hem de uyguna almış olursunuz.
Sezonda pek alışveriş yapmam mesela ben.
İndirimlerden faydalanmaya çalışırım.
Mesela tek kalan bedenler falan oluyor.
Çok indirimli almış oluyorsunuz..
Normalde doke saca gecinilir ama borc o kadar cokki gecinmek cok zor.aslında 2500 gecınılır
Esim temizlige gitmeme izin vermez kendi evini temizle der.Temizliğe gidin. Arkadaşım gerçekten yıllarca yokluk cekti.
Temizlik fikrini ilk söylediğim de bana küsmüş tü ama şimdi çok memnun günlük 120 lira alıyor ve evini süper döşedi
5 bin maaşı olan nasıl alamıyor?Ciddi bi borcumuz yok, evimiz bize ait ve çift maaş giriyor 5 bine yakın gelirimiz var.
Az önce avmden geldik, 200 liradan aşağı ayakkabı 50 liradan aşağı giyilebilir bişi bulamadık.
Biz de bakıp bakıp döndük öyle valla.
Hiç alisveris yapmadim oyle guvenilir olanlar varsa yazabilir misiniz bakmak isterim.
nasıl yani biraz açar mısınız sitenin adı nedirBu durumda sizin çalışmanız şart.
Hasta bakıcılığı falan düşünmez misiniz?
Bir site var.
Böyle tamamen çocuk, hasta bakıcılığı, eve yardımcılık üzerine.
İş bulmak çok kolay.
Siz bir profil oluşturuyorsunuz.
İhtiyaç duyan size mesaj yazabiliyor ya da siz kendinize uygun işlere yazabiliyorsunuz.
Eğer isterseniz site adını verebilirim..
Valla siz alamadiysaniz ben hic alamam.Ciddi bi borcumuz yok, evimiz bize ait ve çift maaş giriyor 5 bine yakın gelirimiz var.
Az önce avmden geldik, 200 liradan aşağı ayakkabı 50 liradan aşağı giyilebilir bişi bulamadık.
Biz de bakıp bakıp döndük öyle valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?