- 14 Ekim 2016
- 144
- 43
- 13
- Konu Sahibi asabikaramel
Bende üzülüyorum ama çözüm bulamıyorum.Böyle konular okuyunca üzülüyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üzülüyorum ama çözüm bulamıyorum.Böyle konular okuyunca üzülüyorum ya
Tesekkur ederim oglumu uyutunca bakicam insallah sagolun.teyzesizsiniz :)
Site adı bu..
Kolaylıklar ve gönlünüze göre bir iş dilerim..
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel iş ve de oğlunuz için bir çözüm bulursunuz :)Bende üzülüyorum ama çözüm bulamıyorum.
Sana tavsiyem liste yapmadan alisverise cikma yoksa gördüğün her seyi almak istiyorsun ihtiyactan fazlasi cöp oluyor cünkü ya kiyafet olsun ya yiyecekTeşekkür ederim kredi kartımiz vardi esim kapattirdi bi daha almam dedi almadi simdi heryere borc yapio yazdiyoruz eczacisindsn tut firinina kadar hepsine.Millete agiz eymek cok zoruma gidiyor.
Cocuk bakmak benim icin cok zor oglum zaten zor bir bebek.
Nihak sekeri falan yaparim yapmasina ama hic cevrem yok satamam ki.
Bilmiyorum baska ne olur.
Tesekkur ederim oglumu uyutunca bakicam insallah sagolun.
Aslinda bende oyle düşünüyorum ama is bulmakta cok zor.
ya olsun bibibellam Allah hepimizin yardımcısı olsun ama senin düzel güzel ben beğeniyorum lest go devamParasızlık bizde de var ama şükür huzur var tabiki isterdim rahat rahat para harcıyayım ama olmuyor bende çalışmıyorum cocuğumuz yok Allahtan geçinmek çok zor gerçekten
Sağol canım zaten çok beklentide olan bir insan değilim elimdekiyle mutlu olmaya çalışıyorum yoksa bu hayat çekilecek gibi değil tabi bende isterim sayısaldan 1 milyon çiksınya olsun bibibellam Allah hepimizin yardımcısı olsun ama senin düzel güzel ben beğeniyorum lest go devam
Bunlar kalipla yapılan işler. Yani yeteneğe ihtiyacınız yok fazlaOyle konularda pek yetenekli degilim ama zaten bulundugum yerde oyle pasta malzemeleri zaten bi dukkan falanda yok ancak ineternetten siparis etmem lazim.
Tesekkur ederim bakmaya çalışıyorum.Artik insanlara is bul diyecek yüzüm yok, network marketing islerine bakin, cevreniz olmasa da sosyal medya hesaplarından satis yapabilirsiniz. Hic yoktan iyidir.
Insallah cok tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun inşallah güzel iş ve de oğlunuz için bir çözüm bulursunuz :)