• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasızlık parasızlık...

Artik insanlara is bul diyecek yüzüm yok, network marketing islerine bakin, cevreniz olmasa da sosyal medya hesaplarından satis yapabilirsiniz. Hic yoktan iyidir.

Teşekkür ederim kredi kartımiz vardi esim kapattirdi bi daha almam dedi almadi simdi heryere borc yapio yazdiyoruz eczacisindsn tut firinina kadar hepsine.Millete agiz eymek cok zoruma gidiyor.

Cocuk bakmak benim icin cok zor oglum zaten zor bir bebek.

Nihak sekeri falan yaparim yapmasina ama hic cevrem yok satamam ki.

Bilmiyorum baska ne olur.
Sana tavsiyem liste yapmadan alisverise cikma yoksa gördüğün her seyi almak istiyorsun ihtiyactan fazlasi cöp oluyor cünkü ya kiyafet olsun ya yiyecek
Facebookta gruplar vardir yaptiklarini orada fotosunu koyup sergilersin
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama büyüksehirlerde bunlar kapis kapis gidiyor nikah sekeri vs.
Ben nisan tepsimi bu isleri yapan bir abladan almistim ilkten o da kozmetik ürünleri satiyormus onu da dusunebilirsin bence.

Aslinda bende oyle düşünüyorum ama is bulmakta cok zor.

şimdi mesela bu 4 vardiya çalışan fabrikalarda kendinize uygun vardiyada değiştirmemek koşulu ile çalışabilirsiniz ? bir şirkette temizlik görevlisi olarak başlaya bilirsiniz , emlak ofislerinde çalışabilirsiniz yine oralarında çalışma saati uygun oluyor okullarda sekreter olarak çalışabilirsiniz yine okulda hizmetli olarak çalışabilirsiniz ama okul için geç kaldınız yinede bir şansınızı deneyin evde priz yapanda çok yada başka bir şey mesela bizim komşu evde bira kaç laet edavatı birleştirip 1000 tanesi için 17 lira alıyor az mı çok mu tartışma konusu olur ama yinede bir yerden emek veriyor burada konu açan bir abla vardı evde ev yemeği yapabilirsiniz ana sınıflarını deneye bilirsiniz oradada çocuklarla uğraşmak zor olduğundan açık oluyor yine çaycı olarak çok fazla yere baş vura bilirsiniz avukatlık ofisleri filan yine temizlik görevlisi olarak avukatlık büroları çok uygun şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

Parasızlık bizde de var ama şükür huzur var tabiki isterdim rahat rahat para harcıyayım ama olmuyor bende çalışmıyorum cocuğumuz yok Allahtan geçinmek çok zor gerçekten :110:
ya olsun bibibellam Allah hepimizin yardımcısı olsun ama senin düzel güzel ben beğeniyorum lest go devam :rapci:

Oyle konularda pek yetenekli degilim ama zaten bulundugum yerde oyle pasta malzemeleri zaten bi dukkan falanda yok ancak ineternetten siparis etmem lazim.
Bunlar kalipla yapılan işler. Yani yeteneğe ihtiyacınız yok fazla

çocuk kaç yaşında

eşinizin 2500 geliri yüksek esasen

mesela 200 Tl market alışverişinde ne aldınız

oğlunuza ne aldınız

yazın belki fikirler çıkar tasarruflu harcamak için

çocuğa bakıcı zor diyorsunuz ama anneye yapar çocuklar bakıcıya değil

alt komşum diğer komşunun çocuğuna bakıyor kendininki ile birlikte kardeş kardeş büyüdüler

bir çorba pişirdi ikisine de yedirdi vs vs

senin durumunda en guzeli aslinda internet uzerinden satis yapmak.. ben 6 ay oncesine kadar yapiyordum.. bebek olunca biraktim.. calisma kosullari rahat tek sikinti surekli kargoya gitmek..
ama elinde biraz birikim olmasi lazim.. hic yoktan 5 bin 10 bin..
birde vergi mukellefi olman lazim benim elime hic yoktan 750 kaliyordu..
sattigim seylerde hobi malzemesiydi..
bi dusun istersen

Nerede yaşıyorsunuz
Bir şehir ya da büyük bir ilçe ise çalışan kadınlara yardımcı olabilirsiniz.
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama okula gidiyorsa bir eve yardımcı olarak gidebilirsiniz.
Evinizde pasta, börek, sarma yapıp sayabilirsiniz sipariş üzerine. Özellikle çalışan bayanlar buna çok rağbet ediyor.
LR gibi markaları satan arkadaşlarım var. Ciddi paralar kazanıyorlar.

2500 tl bahsettiğiniz kadar kötü bir rakam değil herkesin bir sınavı vardır sanırım bu da sizin sınavınız..bizim de elimize 500 anca kalıyor biz de aylardır üstümüze birşey almadık ayrıca eşim de çalışıyor ben de çalışıyorum..sabrın sonu selamettir bardağın dolu tarafından bakın..

Back