• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasızlık parasızlık...

Ciddi bi borcumuz yok, evimiz bize ait ve çift maaş giriyor 5 bine yakın gelirimiz var.
Az önce avmden geldik, 200 liradan aşağı ayakkabı 50 liradan aşağı giyilebilir bişi bulamadık.
Biz de bakıp bakıp döndük öyle valla.

Sana tavsiyem liste yapmadan alisverise cikma yoksa gördüğün her seyi almak istiyorsun ihtiyactan fazlasi cöp oluyor cünkü ya kiyafet olsun ya yiyecek
Facebookta gruplar vardir yaptiklarini orada fotosunu koyup sergilersin
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama büyüksehirlerde bunlar kapis kapis gidiyor nikah sekeri vs.
Ben nisan tepsimi bu isleri yapan bir abladan almistim ilkten o da kozmetik ürünleri satiyormus onu da dusunebilirsin bence.
Aslinda liste yapip gidiyorum ama listedekileri bile alamiyorum para yetmiyor çünkü.Onuda dusundum ama cevre ve guven asilamak lazim ve bayada süre lazim bunun icin.

Rica ederim..
Allah bir kapı açar üzülmeyin..

Bir de uygun giyim alışverişleri yapabileceğiniz siteler var.
İnternetten faydalanın derim.

Ben öyle yapıyorum..
Giyim her zaman almam zaten alamamda kırk yilda bir aliyorum herseyde ustume olmuyor zaten internete guvenemiyorum bu yuzden

Giyim her zaman almam zaten alamamda kırk yilda bir aliyorum herseyde ustume olmuyor zaten internete guvenemiyorum bu yuzden

Dışarıda beğenip denediklerinizi nette araştırarak indirime girdiğinde alabilirsiniz.
Hem bedeni hakkında fikriniz olur hem de uyguna almış olursunuz.
Sezonda pek alışveriş yapmam mesela ben.
İndirimlerden faydalanmaya çalışırım.

Mesela tek kalan bedenler falan oluyor.
Çok indirimli almış oluyorsunuz..

Tesekkur ederim bakmaya çalışıyorum.

Istanbul universitesinden yuksek lisans mezunuyum, cok iyi derecede 2 dil biliyorum, yaklasik 10 yillik çok uluslu sirket deneyimim var, bunun 6 yili sektorunun lider firmalarindan biri. Cok da iyi referanslarim var. Aylardir iş bulamiyorum. Yanlis anlamayin amacim moral bozmak degil, ama gercekten bu devirde cok iyi eğitimli, deneyimli insanlar bile aylarca, bazen yillarca is bulamiyorlar. Duzenli bir is bulana kadar ne yaparsaniz yapin ama bos durmayin. Hatta duzenli is bulduktan sonra bile ek is olarak devam ettirebilirsiniz. Insanlar ic camasirdan kozmetige, el isine varana kadar neler neler satiyorlar. Ahsap isimlikler, bebek kapi susleri vs vs bunlarda cok iyi para var. Ozellikle instagramdaki hesaplari bir inceleyin derim.

şimdi mesela bu 4 vardiya çalışan fabrikalarda kendinize uygun vardiyada değiştirmemek koşulu ile çalışabilirsiniz ? bir şirkette temizlik görevlisi olarak başlaya bilirsiniz , emlak ofislerinde çalışabilirsiniz yine oralarında çalışma saati uygun oluyor okullarda sekreter olarak çalışabilirsiniz yine okulda hizmetli olarak çalışabilirsiniz ama okul için geç kaldınız yinede bir şansınızı deneyin evde priz yapanda çok yada başka bir şey mesela bizim komşu evde bira kaç laet edavatı birleştirip 1000 tanesi için 17 lira alıyor az mı çok mu tartışma konusu olur ama yinede bir yerden emek veriyor burada konu açan bir abla vardı evde ev yemeği yapabilirsiniz ana sınıflarını deneye bilirsiniz oradada çocuklarla uğraşmak zor olduğundan açık oluyor yine çaycı olarak çok fazla yere baş vura bilirsiniz avukatlık ofisleri filan yine temizlik görevlisi olarak avukatlık büroları çok uygun şimdilik aklıma gelenler bunlar :KK70:
Tesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)

Dışarıda beğenip denediklerinizi nette araştırarak indirime girdiğinde alabilirsiniz.
Hem bedeni hakkında fikriniz olur hem de uyguna almış olursunuz.
Sezonda pek alışveriş yapmam mesela ben.
İndirimlerden faydalanmaya çalışırım.

Mesela tek kalan bedenler falan oluyor.
Çok indirimli almış oluyorsunuz..
Hiç alisveris yapmadim oyle guvenilir olanlar varsa yazabilir misiniz bakmak isterim.

Öncelikle gelir ve giderlerinizi bir kapıda yazın ve aylık ihtiyacınızı hesaplayın sonrasında da ne kadar aylık halde ihtiyacınız OLDUĞUNU bulun ona göre bir iş bakın kendinize iş illa ki bulursunuz part time falan da düşünebilirsiniz olmazsa hatta İkimiz bile yapabilirsiniz

Bu durumda sizin çalışmanız şart.
Hasta bakıcılığı falan düşünmez misiniz?
Bir site var.
Böyle tamamen çocuk, hasta bakıcılığı, eve yardımcılık üzerine.
İş bulmak çok kolay.
Siz bir profil oluşturuyorsunuz.
İhtiyaç duyan size mesaj yazabiliyor ya da siz kendinize uygun işlere yazabiliyorsunuz.
Eğer isterseniz site adını verebilirim..
nasıl yani biraz açar mısınız sitenin adı nedir

Aslinda krediniz olmasa gayet rahat gecinirsiniz bizde ev borcu oduyoruz ancak kredi cekmedik evimiz kira maasta 1700 1800 civari cok sukur rahatiz

Borçları kapatacak bir aile büyügü varsa yardım isteyebilirsiniz, madem para çok az buna göre idare edilecek mesela, un alın eve hamur işi yapın, hem ucuz hem doyurucu,çorba, makarna bu tarz yiyeceklerle bir süre idare edin.Lif, patik, vs. beceriniz varsa yapıp satabilirsiniz.Eve verilen fabrika işlerini araştırın, gelinliklere boncuk işlemede olabilir, magazalara sorun.Allah yardımcınız olsun.

Ciddi bi borcumuz yok, evimiz bize ait ve çift maaş giriyor 5 bine yakın gelirimiz var.
Az önce avmden geldik, 200 liradan aşağı ayakkabı 50 liradan aşağı giyilebilir bişi bulamadık.
Biz de bakıp bakıp döndük öyle valla.
Valla siz alamadiysaniz ben hic alamam.

Back