- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Çok büyük bi yoklukta büyüdüm 3 kardeşiz babamız bizi terkedip gitmiş annenin okuma yazması yokyukardaki yorumlarda denmiş ya para bi şekilde bulunur çalışılır kazanılır öyle olmuyo işte kardeşlerim küçük yaşta çalşmak zorunda kaldı okuyamadılar ve hala asgari ücrete çalışıyolar yani çalışmakla olmuyo bu devirde eskidenmiş o bi işçi maaşıyla 4-5 çocuk büyütmek kardeşlerimde 30 yaşına geldi ama evlenmek istemiyolar çünkü biliyolarki çocuk olunca bakamayacaklar yani ben derim ki, maddi yokluk daha zor ben yaşadım ve hala travmalarını atlatamadım
Bence herkes ben yandım sen de yan diye çocuk çok güzel diyor. Daha 2 aylık bebeğim ama dünyamı aydınlatacak bir sevgi gelmedi bana, yahut uykusuzluğumu kendimden geçişimi, özgürlüğümün kısıtlanmasını görmezden gelebileceğim bir aşka düşmedim. Muhtemelen emek verdikçe olacak ama bu kadar emeği taşa versen onu da seversin.
Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
off çok zor yerden bu soru..Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
Parasızlık daha ağırdır tahminimce.Cunku her şeyin kapısını o aciyor.Para olmayınca çocuk da yapamazsın sonuç olarak.
Ikiside daha zor önce kendinizi bi is bulun düzenine oturtmaya bakin, parasizliklar yüzünden cocuklarin önünde intihat eder anneleri var ülkemizde bunu biliyosundur?Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Çocuksuz ev şöyle kötü, böyle huzursuz aman herşey illa ki çocuk msjlarını aklım almıyor.
39 yaşındayım çocuğum olmuyor, ne yapayım hergün ağlayayım mutsuz mu olayım.
Gayet mutluyum ben elimden geleni yaptım tedavi oldum olmuyor.
Eeee öleyim artık var olma sebebimiz bu ise.
Konu sahibi arkadaşım bu devir de parasız çocuk yetiştirilmez.
Haaa karnı doyar büyür ama ne kadar mutlu olur, istediğini alamayınca için yanmayacak mı?
Maddi durumu düzeltip çocuk sahibi olmak en güzeli.
Keşke çok paralarınız, çok çocuklarınız olsun ama hayatın gerçeklerini gözardı edemezsiniz.
Çocuk doğurmayan kadında mutlu, huzurlu sağlıklı bir yaşam sürebiliyor aksini iddia edenler üzgünüm ama durum böyle
Siz kendiniz için mi sordunuz bu soruyuArkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
İstedigi kadar zengin olsun. Cocuk olmazsa koca konakta yasasa ne.. Benim akrabam var luks evde ama evini senlendirecek seslendirecek evladi yok.. Eminim evladim olsaydi da 2 arti 1 de yaşasaydım diyordur.
Maalesef Türkiye'de asıl paran yoksa illa çocuk yapmalısın.(!)
Haberlerde sürekli görüyorum; kocası çalışmıyor düzenli işi yok, üstüne tembel.Kadın desen zaten hastalığı var ama bir bakıyorum en az 6 çocuk yahu bu nedir ya..
Sıfır gelir ama 6 çocuk.
Bizde mantık ters işliyor.
Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine durumu..
Evet doğurmayan bir kadınsan geldiğin yere geri dön, acınacak haldesin vah vahhhhhbiz bunun içinmi geldik dünyaya diye soru berildi kafamda
diyorki koca konakta yaşasa ne.yuh abi bu nedir.bu nasıl bencilliktir.bu nasıl kendini yere vurma halidir.aklıma bin türlü şey geldide yazmıyayımEvet doğurmayan bir kadınsan geldiğin yere geri dön, acınacak haldesin vah vahhhhh
diyorki koca konakta yaşasa ne.yuh abi bu nedir.bu nasıl bencilliktir.bu nasıl kendini yere vurma halidir.aklıma bin türlü şey geldide yazmıyayım
bir insanın bunları aklından geçiriyor olmasını anlamıyorum kafam basmıyorZengin akraba çocuksuz ya inşallah mutsuzdur bu durumdan dercesine kendine bir teselli aramış sanırım
Tabi ki anlıyorum siz de haklısınızÇok büyük bi yoklukta büyüdüm 3 kardeşiz babamız bizi terkedip gitmiş annenin okuma yazması yokyukardaki yorumlarda denmiş ya para bi şekilde bulunur çalışılır kazanılır öyle olmuyo işte kardeşlerim küçük yaşta çalşmak zorunda kaldı okuyamadılar ve hala asgari ücrete çalışıyolar yani çalışmakla olmuyo bu devirde eskidenmiş o bi işçi maaşıyla 4-5 çocuk büyütmek kardeşlerimde 30 yaşına geldi ama evlenmek istemiyolar çünkü biliyolarki çocuk olunca bakamayacaklar yani ben derim ki, maddi yokluk daha zor ben yaşadım ve hala travmalarını atlatamadım
O bahsettiğiniz kişinin evi kira maddi gücü yetersiz kendilerine dahi yetmiyor ve çocuğu da olsaydı ve çocuğunun ihtiyaçlarını alamayarak kendisi çaresizlik içinde oldaydı öyle bi durumda yine çocuk istermiydi acaba diye soruyorumİstedigi kadar zengin olsun. Cocuk olmazsa koca konakta yasasa ne.. Benim akrabam var luks evde ama evini senlendirecek seslendirecek evladi yok.. Eminim evladim olsaydi da 2 arti 1 de yaşasaydım diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?