- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
- 63
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Parasızlık senin seçimin ve bir şekilde azimle kazanılabilir fakat çocuk Allahın takdiri, o istemedikçe olmaz o yüzden çocuk sahibi olamamak daha zordur bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam olarak anlatmak istedığım şeyi siz reel de yaşamışsınız okuyunca hem üzüldüm hem de çok iyi anladım sizi çevrem de tanıdıklarım var 30 yaşı çoktan geçtiler onlar da aile kurmak istiyorlar doğal olarak ama anne evinde anca gecınıyorlar ayrı ev açamazlar kira ödeyemezler nasıl olacak parasız mutluluk o zamanÇok büyük bi yoklukta büyüdüm 3 kardeşiz babamız bizi terkedip gitmiş annenin okuma yazması yokyukardaki yorumlarda denmiş ya para bi şekilde bulunur çalışılır kazanılır öyle olmuyo işte kardeşlerim küçük yaşta çalşmak zorunda kaldı okuyamadılar ve hala asgari ücrete çalışıyolar yani çalışmakla olmuyo bu devirde eskidenmiş o bi işçi maaşıyla 4-5 çocuk büyütmek kardeşlerimde 30 yaşına geldi ama evlenmek istemiyolar çünkü biliyolarki çocuk olunca bakamayacaklar yani ben derim ki, maddi yokluk daha zor ben yaşadım ve hala travmalarını atlatamadım
tam olarak anlatmak istedığım şeyi siz reel de yaşamışsınız okuyunca hem üzüldüm hem de çok iyi anladım sizi çevrem de tanıdıklarım var 30 yaşı çoktan geçtiler onlar da aile kurmak istiyorlar doğal olarak ama anne evinde anca gecınıyorlar ayrı ev açamazlar kira ödeyemezler nasıl olacak parasız mutluluk o zaman
Para olsada çoçuk olmayabiliyo ne yazıkki 6 yıldır bende olmadığı gibi para olmadanda çoçuk olmuyo istersen altın havuzunda yüz yinede o evlat hasreti hiç bişey e benzemiyo benim için evlat daha önemli para bi şekild e kazanılır nasılsaArkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
Kesinlikle öyle katılıyorumMaalesef Türkiye'de asıl paran yoksa illa çocuk yapmalısın.(!)
Haberlerde sürekli görüyorum; kocası çalışmıyor düzenli işi yok, üstüne tembel.Kadın desen zaten hastalığı var ama bir bakıyorum en az 6 çocuk yahu bu nedir ya..
Sıfır gelir ama 6 çocuk.
Bizde mantık ters işliyor.
Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine durumu..
Çocuk olmaması imtihandır Yaradan tarafından sınanmaktır, Allah takdir etmediği sürece asılmıyor maalesef lütfen buda saçma gelmesin!İkisi de imtihan değildir. Hayatın getirdiği zorlukları imtihan olarak görmek çok bana göre değil, saçma geliyor. Ki bahsettikleriniz değişebilir aşılabilir şeyler.
Malesef durum bu.sömester tatili için artı dikkat geliştirme seti tavsiye edildi sitede onunla birlıkte artı İngilizce kaynak kitap 270 de ben verdim 15 günde asgari ücretli olsam alamayacaktım boynumu büküp çocuğuma paramız yok yavrum diyecektim
Çocuk olmaması imtihandır Yaradan tarafından sınanmaktır, Allah takdir etmediği sürece asılmıyor maalesef lütfen buda saçma gelmesin!
İnancınıza saygı duyuyorum, kendi inqncıma göre nasip olmadıktan sonra ne yaparsanız yapın olmuyor, kimsesiz çocuk konusunda da katılıyorum sizeSizin inancınız ne diyor, bu konuda size nasıl bir görüş kazandırıyor o kısım sadece sizi ilgilendirir. Benim için saçma. Çocuğu olmayan ve çok isteyen insan bir yolunu bulur. Hiç bir tedavi işe yaramazsa kurumlar kimsesiz çocuk kaynıyor, birine anne baba olunur. İmtihan dediğiniz şeyden de geçilir böylece.
İnancınıza saygı duyuyorum, kendi inqncıma göre nasip olmadıktan sonra ne yaparsanız yapın olmuyor, kimsesiz çocuk konusunda da katılıyorum size
22 yasında tüp bebek tedavisi görmeye başlamış biri olarak söylüyorum, gerçekten çok zor bir durum, tedavide zor beklemekte zor her şeyden önce nasip olmadıktan sonra olmuyor, her şeyde bi hayır varmış ama şimdi ortada yuva kalmadıSize katılıyorum eğer nasip değilse olmuyor.
Çocuk konusu da sırf bizim çabamıza bağlı değil.(Her türlü tedaviden sonra hala olmuyorsa)
Bazen olmuyor, evlat edinmek iyi bir seçenek.
Bende bi çocuğum olması için şuan dünyaları verirdim.yıllarca aç ve parasız kalabilirdim.hep bi çocuğum olsun aile olalım diye çok uğraştım tam 6yıl uğraştım tüp bebekler çeşitli ameliyatlar yaşadıgım 7 kez gebelikler ve sonu hüsranla biten düşük ve kürtajlar.tam en iyi merkezi ve doktoru bulup bebek kalp atışı duyduktan sonra yine bi kürtaj ve sonrasında eşle boşanma durumuna gelip baba evine dönüş22 yasında tüp bebek tedavisi görmeye başlamış biri olarak söylüyorum, gerçekten çok zor bir durum, tedavide zor beklemekte zor her şeyden önce nasip olmadıktan sonra olmuyor, her şeyde bi hayır varmış ama şimdi ortada yuva kalmadı