Engellenmiskullanici
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Kasım 2024
- 52
- -37
- 1
- 24
- Konu Sahibi Engellenmiskullanici
-
Plak yaptırıyoruz canım görüştükO kadar paran olsa gider dişlerini törpületirdin abssbsjs
O kadar paran olsa gider dişlerini törpületirdin abssbsjs
Rüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundurDevlete hakaret ediyorsun şuan. Devletin memurlarına iftira atiyosun rüşvetle yaptın diye en iyi okullarda okuduk hepimiz tek sebebi
Rüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundurYa bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan
Sana mı soracağım böcek nerede ne açacağımı siteyi satın aldinda haberimiz mi yok bocekRüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundurYa bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan konuları açma
Bacım, para bu gelir gider. Bu kadar çıldırmanızı anlayamadım. Hele hele tüp bebekle alakasını hiç çözemedim.Otistik misin niye her şeyi iki defa tekrarliyosun
Paramız var kazanıyoruz luks takılıyoruz ne alaka niye insanlar cekemiyor onu soruyorum hemen kotulesiyorlar kiskaniyorlar
Özel üniversite olup dünyanın ilk siralarinda yerini alan fakülteler var cahil böcekRüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundurYa bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan konuları açma
Bacım, para bu gelir gider. Bu kadar çıldırmanızı anlayamadım. Hele hele tüp bebekle alakasını hiç çözemedim.
8 kere tüp bebek yaptırdım diye zenginim ben etiketi mi takayım bir tarafıma?
Benim paramdan kime ne?
Senin parandan kime ne?
Neden gelip “hasetler, kıskançlar” diye yaftalıyorsun milletbe
Çok kazanırsınız para da bitmiyor bozdur bozdur kulceleri harca yaniBacım, para bu gelir gider. Bu kadar çıldırmanızı anlayamadım. Hele hele tüp bebekle alakasını hiç çözemedim.
8 kere tüp bebek yaptırdım diye zenginim ben etiketi mi takayım bir tarafıma?
Benim paramdan kime ne?
Senin parandan kime ne?
Neden gelip “hasetler, kıskançlar” diye yaftalıyorsun milleti?
Tamam böceğim anladım 2 kere tekrar etmene gerek yok akıllı arkadaşımÖzel üniversite olup dünyanın ilk siralarinda yerini alan fakülteler var cahil böcek
Çok şükür kazanıyoruz, yiyoruz, takıp takıştırıyoruz da derdinizi anlasam ona göre yorum yapacağım.Çok kazanırsınız para da bitmiyor bozdur bozdur kulceleri harca yani
Tamam böceğim anladım 2 kere tekrar etmene gerek yok akıllı a
Sende de sürekli alışveriş isteği var mi uff her şeyi almak istiyorum yığın yığın kıyafetim ayakkabılarım parfümlerim varTamam böceğim anladım 2 kere tekrar etmene gerek yok akıllı arkadaşım
Ne kadar kazanıyorsun ay da doğru soyleÇok şükür kazanıyoruz, yiyoruz, takıp takıştırıyoruz da derdinizi anlasam ona göre yorum yapacağım.
Saldırgan tavrınızı hele hiç anlamadım.
Ne yapalım varsa güle güle harca ruh hastası ,sen önce bir psikoloğa git paranla tedavi olSende de sürekli alışveriş isteği var mi uff her şeyi almak istiyorum yığın yığın kıyafetim ayakkabılarım parfümlerim var
Mal varlığım mı sorun, vergiye mi tabi edileceğim tarafınızdan, ben size gelirinizi sordum mu?Ne kadar kazanıyorsun ay da doğru soyle
Hmm anlaşıldı tamamMal varlığım mı sorun, vergiye mi tabi edileceğim tarafınızdan, ben size gelirinizi sordum mu?
Çok ayıp bu yaptığınız.
Mune
Kazancımı sordu banaKonu lütfen kapanmasın ya.
Bazı asgariler sikayet ediyor çekemiyorlar yorum yapma engeli geliyoKonu lütfen kapanmasın ya.
Takip tanıştırmak derken bijuteridir oKazancımı sordu bana
Fakfakirim diyorum inanmıyor
Bujiteri dedi banaTakip tanıştırmak derken bijuteridir oben 22 ayar dan dusugune elimi bile surmem
Kac yasindayim ergenliği geçtik ama bazilarinin para altin ev cekememezligini hala geçemedikya derdi falan yok bunun canı sıkılıyor dikkat çekmeye çalışıyor ergen görgüsüz bir şey işte buna yorum yapmamak en iyisi de işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?