Engellenmiskullanici
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Kasım 2024
- 52
- -37
- 1
- 24
- Konu Sahibi Engellenmiskullanici
-
Tüp bebekle bizim fakirliğimizin ne alakası var?Geçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Ailelerin kökü ne kadar sağlam olursa maddiyat da o kadar gelişmiş olur köyler tarlalar omuz omuza verilir daha çok kazanılırTüp bebekle bizim fakirliğimizin ne alakası var?
Hmmm demek köylüsünüz.Ailelerin kökü ne kadar sağlam olursa maddiyat da o kadar gelişmiş olur köyler tarlalar omuz omuza verilir daha çok kazanılır
Eğitimde dereceni parayla yaptığın o kadar belli kiGeçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Tüp bebek ne alakaGeçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Devlete hakaret ediyorsun şuan. Devletin memurlarına iftira atiyosun rüşvetle yaptın diye en iyi okullarda okuduk hepimiz tek sebebiEğitimde dereceni parayla yaptığın o kadar belli ki
Hmmm demek köylüsünüz.
Sen ne anlatıyorsun be abi gözünü seveyim be
Noldu kizSen ne anlatıyorsun be abi gözünü seveyim be abla
Hesabını yapmıyorsan bana bi 20 bin ateşlesene çerez parasıdır senin için
Sorun ne sorun?Noldu kiz
bağış yazınHahaha açıklama kısmına ne yazayım
Görgü?Geçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Paramız var kazanıyoruz luks takılıyoruz ne alaka niye insanlar cekemiyor onu soruyorum hemen kotulesiyorlar kiskaniyorlarGörgü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?