- 21 Kasım 2017
- 27.915
- 120.610
- 598
- Konu Sahibi Engellenmiskullanici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sen komiksin hahahahah beraber date çıkalım mı
Fasfakir olma fak fakir olsan duramazsin hahahahhaKazancımı sordu bana
Fakfakirim diyorum inanmıyor![]()
Ajda reise edilecek laf mı bu sjdjdjjd
Ordaki dan ek değildir ayrı yazılmaz. Sen gerçekten cahil bir insansın sakın klavye hatası falan deme yazımına dikkat eden insan bakar düzeltir. Milleti irite edip üstüne saldırtmaya çalışıyorsun eğleniyorsun büyük bir ihtimalle eğleniyorsun keyif alıyorsun. Sen söylediğin kadar eğitimli ya da zengin değilsin bunu çok iyi anlıyoruz hepimiz. Kendine farklı bir uğraş bul canının sıkıldığı çok bariz. Ayrıca gerçek bile olsa sen kimsin ki milletin maddi durumuyla alay edebiliyorsun haddini bilTakip tanıştırmak derken bijuteridir oben 22 ayar dan dusugune elimi bile surmem
Banane ya allahalla Allah versinTüp bebek bağış yaz![]()
Bişeye altın semer de taksan yüne bişeydir seninki o hesap . okumuşsun ama ahlak sifir sifir sifirSana mı soracağım böcek nerede ne açacağımı siteyi satın aldinda haberimiz mi yok bocek
Rahmetli babamı ağzına alma!baban kadar iyi tanıyorsun
Ayy canım öldü mü tamam sorrry vicdan yaptirma kiz bana Allah rahmet etsin banane aaaaaRahmetli babamı ağzına alma!
Sen kimsin de benimle kendini bir tutuyorsun?
İllâ seceremi dökmek zorunda mıyım?
Sen dök bakalım hanını hamamlarını, altınlarını pırlantalarını, maaş bordronu?
Sen yaparken suç olmuyor da ben yapınca mı suç oluyor beyin tramvasiMune troll dadandı buraya okullar tatil edildi diye herhalde, terbiyesizce laflar ediyor, bir de seri beğenmedim atıyor ki bu da ayrıca suç diye hatırlıyorum.
Anlamıyor musun okudugunu ben bana yapılani söylüyorum insanlar kaliteli giyiniyor diye laf etmeyin siz de kazanın sizde yapın okeyMune gel allasen, böylesi garip kişileri ne tutuyorsunuz burada?
Mal varlığı olan kişilerin ben zenginim diye ortaya döktüğü nerede görülmüş?
Ben tanıyom abla seni çok züüber zenginsin sen. Kızlar bir görseniz altınlarını koyacak yer bulamıyor bu kadın evde. Ohh ohh çok zenginler çok. En büyük sensin hepimiz susalım zengin o çok altını varGeçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Evet para dan önce bizim adımız gelir ahhahaBen tanıyom abla seni çok züüber zenginsin sen. Kızlar bir görseniz altınlarını koyacak yer bulamıyor bu kadın evde. Ohh ohh çok zenginler çok. En büyük sensin hepimiz susalım zengin o çok altını var![]()
Evet herkes saygı duruşuna geçsin. Herşeyden önce onların adı gelir. Hey heyEvet para dan önce bizim adımız gelir ahhaha
Bak kardeşim, ben kaç yıllık üyeyim burada, daha 1 kere bile banlanmadım.Anlamıyor musun okudugunu ben bana yapılani söylüyorum insanlar kaliteli giyiniyor diye laf etmeyin siz de kazanın sizde yapın okey