• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasi ve altini olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1739981524559.jpeg

Takip tanıştırmak derken bijuteridir o 😂 ben 22 ayar dan dusugune elimi bile surmem
Ordaki dan ek değildir ayrı yazılmaz. Sen gerçekten cahil bir insansın sakın klavye hatası falan deme yazımına dikkat eden insan bakar düzeltir. Milleti irite edip üstüne saldırtmaya çalışıyorsun eğleniyorsun büyük bir ihtimalle eğleniyorsun keyif alıyorsun. Sen söylediğin kadar eğitimli ya da zengin değilsin bunu çok iyi anlıyoruz hepimiz. Kendine farklı bir uğraş bul canının sıkıldığı çok bariz. Ayrıca gerçek bile olsa sen kimsin ki milletin maddi durumuyla alay edebiliyorsun haddini bil

Rahmetli babamı ağzına alma!

Sen kimsin de benimle kendini bir tutuyorsun?

İllâ seceremi dökmek zorunda mıyım?

Sen dök bakalım hanını hamamlarını, altınlarını pırlantalarını, maaş bordronu?
Ayy canım öldü mü tamam sorrry vicdan yaptirma kiz bana Allah rahmet etsin banane aaaaa

Geçen günler de başlık açmıştım bazı fakirler anlayamamışti engel gelmiş ya arkadaşlar insanların aileleri zengin olabilir 10 20 bin liranin hesabini yapmak herkes zorunda değil insanların maddi gücünü niye kiskaniyosunuz sizde köklü aile olsaydınız siz de egitiminizde dereceler yapsaydınız burda aglamazdnz ama ya
Ben tanıyom abla seni çok züüber zenginsin sen. Kızlar bir görseniz altınlarını koyacak yer bulamıyor bu kadın evde. Ohh ohh çok zenginler çok. En büyük sensin hepimiz susalım zengin o çok altını var :KK76::halay:

Ben tanıyom abla seni çok züüber zenginsin sen. Kızlar bir görseniz altınlarını koyacak yer bulamıyor bu kadın evde. Ohh ohh çok zenginler çok. En büyük sensin hepimiz susalım zengin o çok altını var :KK76::halay:
Evet para dan önce bizim adımız gelir ahhaha

Anlamıyor musun okudugunu ben bana yapılani söylüyorum insanlar kaliteli giyiniyor diye laf etmeyin siz de kazanın sizde yapın okey
Bak kardeşim, ben kaç yıllık üyeyim burada, daha 1 kere bile banlanmadım.
1 kere bile sen zenginsin diye kimse bana saldırmadı.
Sana saldırıldıysa önce ben ne dedim diye bir düşün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back