Bana da bilgi verir misini
Bana da bilgi verir misiniz? İlk ameliyat senemde benim de listemdeydi . Revizyonda nasıldır bilemiyorum.
Oğuzhan Oğuz hoca'ya olacağım büyük ihtimal ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bilgi verir misini
Bana da bilgi verir misiniz? İlk ameliyat senemde benim de listemdeydi . Revizyonda nasıldır bilemiyorum.
Oğuzhan Oğuz hoca'ya olacağım büyük ihtimal ile
Merhaba. Ben de revizyon düşünüyorum 3ay içinde. Sizin listede kimler var ogrene bilir miyim?bana da tam tersi geliyor. bir insanın 1 bilemedin 2 uzmanlığı olur. Adı üzerinde uzman olmak. Her organa nasıl hakim olabilirsin? Her ameliyata giriyorsa organı kesip atıyordur efekti veriyor banada .mesela burundca burun ucunun açısı ışığın nasıl burun ucu üzerinde kırıldıgı ve bunu iç nefes aksamını bozmadan yapabilen çok az var. Bende yakın bir zamanda revizyon düşünüyorum.
Benim 2. Ameliyatımdı. İlk ameliyatımın üzerinden 10 sene geçti, son 6-7 senedir araştırıyorum. Gerçekten çok zor bir karar. Benim burnum eğriydi, yandan vs çok kötü değildi ama yüzümde bariz bir asimetri vardı. Yukarıda yazılı olan bütün isimlerle görüştüm neredeyse. Bazılarının görüşme ücreti var, bence çok saçma zaten kararsızsınız bide görüşme ücreti veriyosunuz. En son yaptıgı işlere ve tecrübesine güvenerek Şaban beye karar verdim. Gerçekten çok çok memnunum henüz 17 gün oldu ama şimdiden tam istedigim gibi. Doktor yüzünüze yakışacak burnu zaten biliyor. Ben çok memnunum özetle. Bu arada benden kaburga da alındı ama öyle abartılacak bir ağrım olmadı.
Lütfen memet yazarıda araştırabilir misiniz onu az önce biri vasıtasıyla keşfettim ve bence başarılı revizyon sonuçları varBahar hanım merhaba. 3ay olacak ameliyatınız şuan nasıl memnun musunuz? Sizin fikirlerinize cok ihtiyacım var. Cunku ben de Şaban beyi düşünüyorum 2 revizyon için. 2kez hata yapmak istemiyorum. Bu arada bana 230k fiyat verdi. Sizinkini ne kadara yaptı. Cogu kişiye aynı fiyat verdiğine şahit oldum.
Merhaba listemdeki doktor revizyon için 400 bin fiyat verdi malesef. Elemek zorunda kaldım, araba parası resmen artık abartmaya başladı doktorlar. Yurt dışı doktorlarını araştırıyorum. İranlı ve azeri doktorlar burun ucu konusunda iyileri.Merhaba. Ben de revizyon düşünüyorum 3ay içinde. Sizin listede kimler var ogrene bilir miyim?
E aynı şeyi söylemişiz?bana da tam tersi geliyor. bir insanın 1 bilemedin 2 uzmanlığı olur. Adı üzerinde uzman olmak. Her organa nasıl hakim olabilirsin? Her ameliyata giriyorsa organı kesip atıyordur efekti veriyor banada .mesela burundca burun ucunun açısı ışığın nasıl burun ucu üzerinde kırıldıgı ve bunu iç nefes aksamını bozmadan yapabilen çok az var. Bende yakın bir zamanda revizyon düşünüyorum.
Merhaba. Ben de revizyon düşünüyorum 3ay içinde. Sizin listede kimler var ogrene bilir miyim?
Ben de Oğuzhan hoca'ya oldum 1 hafta öncesi. 4 revizyon, baya zor, çok kalın derili, tıkalı bir burun. Nefes neredeyse yoktu, hele geceleri. Bir de son ameliyatımdan sadece 8 ay geçti. İlk günden beri fark edildi. İşte yıllarca özlediğim bi türlü kavuşamadığım budur dedim:. Resmen yaşam enerjim geri geldi. Sizin adınıza da çok sevindim. Güle güle kullanın yeni burnunuzu. Gerçekten doğru tercih çok ama çok önemli.GÜNCELLEME: AMELİYAT OLDUM
Herkese merhaba,
Uzun süredir buraya yazmıyordum. Daha çok whatsapp gruplarında vakit geçirip birebir tecrübeleri dinliyordum açıkçası.
Ama burası sayesinde de çok tatlı insanlarla tanıştım, hatta bazılarıyla yüz yüze bile görüştükO yüzden burayı da bilgilendirmek istedim.
17 Şubat’ta üçüncü burun ameliyatımı oldum.
Ameliyat öncesi son listemde iki doktor vardı: İsmail Küçüker ve Oğuzhan Oğuz. İstanbul’a gelince ikisiyle de görüştüm. Sonrasında biraz düşünme süreci + biraz da hislerime güvenerek Oğuzhan Oğuz’u tercih ettim.
Şu an tam 1 ay oldu ve sonuçtan inanılmaz memnunum. Nefes almam çok iyi ve ilk defa burnumla mutluyum. Yıllarca daha küçük bir burun hayali kurdum ama açıkçası bunun gerçekten olabileceğine hiç inanmıyordum.
Ameliyata da zaten çok gerçekçi beklentilerle girdim. Üçüncü ameliyat, zor bir burun… Ama sonuç hayal ettiğimden bile daha güzel oldu
Şu an gerçekten çok mutluyum. Revizyon ameliyatına karar sürecinin ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir, ben de çok zorlandım o süreçte. Zaten bu başlığı açma sebebim de buydu. Çünkü ben de zamanında “acaba mümkün mü” diye çok düşündüm.
Ama şimdi iyi ki iyi ki olmuşum diyorum.
Bu yazı kesinlikle bir öneri değil. “Ben memnunum siz de gidin” diyemem. Burun ameliyatı çok kişisel bir konu. Benim beklentimi karşıladı ve ben mutluyum, ama herkes için aynı olmayabilir.
Sadece kendi sürecimi paylaşmak istedim. Çünkü doktor ararken insan gerçekten çok çaresiz hissediyor ve başkalarının deneyimlerine çok ihtiyaç duyuyor.
Sorusu olan varsa her zaman yazabilir, atladığım yerler olabilir![]()
Wp grubuna nasıl girebilirimBu arada whatsapp grubu var orda biri memet yazara ameliyat olmuş yabancı yine istediği gibi olmamış oğuzhan oğuza son revizyonu olmuş burnu çok iyi
İngilizceniz varsa girin bu whatsapp gruplarına yabancı hastalar bizden çok araştırıyorlar ve daha aktif paylaşım yapıyorlar
Merhaba ne kadara oldunuz acaba?E aynı şeyi söylemişiz?
Merhaba ne kadara oldunuz revizyonu acaba?Ben de Oğuzhan hoca'ya oldum 1 hafta öncesi. 4 revizyon, baya zor, çok kalın derili, tıkalı bir burun. Nefes neredeyse yoktu, hele geceleri. Bir de son ameliyatımdan sadece 8 ay geçti. İlk günden beri fark edildi. İşte yıllarca özlediğim bi türlü kavuşamadığım budur dedim:. Resmen yaşam enerjim geri geldi. Sizin adınıza da çok sevindim. Güle güle kullanın yeni burnunuzu. Gerçekten doğru tercih çok ama çok önemli.
Wp grubuna nasıl girebilirim acabaBu arada whatsapp grubu var orda biri memet yazara ameliyat olmuş yabancı yine istediği gibi olmamış oğuzhan oğuza son revizyonu olmuş burnu çok iyi
İngilizceniz varsa girin bu whatsapp gruplarına yabancı hastalar bizden çok araştırıyorlar ve daha aktif paylaşım yapıyorlar
Şaban çelebi ve erkan soylu hakknda düşünceleriniz neler? Listenizdeki dk.lardan sadece tural beyi biliyorum. İşinin ehli ama fiyatları baya pahalı malesef.
eren boldaz nasıl sizce ben de yakın zamanda ilk kez olmak istiyorum kararsızımAman aman sakn Atahan ağrılı'ya olmayın. Benim burnumu o mahvetti. Hayr yazdığınız dk.lar hakknda bilgim yok malesef. Benim liste farklı.
Memet yazar ile ilgili bilgi edinebildiniz mi. Bende onu düşünüyorum.Lütfen memet yazarıda araştırabilir misiniz onu az önce biri vasıtasıyla keşfettim ve bence başarılı revizyon sonuçları var
Merhaba kaburga dan kıkırdak almak zor bişey mi2 gün önce revizyonumu hayati kale ye oldum kaburga kıkırdak alındı. Şimdilik sadece ağrım yok gibi diyebilirim umarım son olur. Ahmet islam istemiştim aslında ama fiyatı biraz fazla geldi bana
Bilgim yok kendisi hakkndaeren boldaz nasıl sizce ben de yakın zamanda ilk kez olmak istiyorum kararsızım