• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak ben 31 yasina geldim hala izlerini tam olarak silemedim o 11 ayin. Sakin ha sakin seni kandirmasina izin verme.
Bunlar ayni anda bir yanaginizi oksarken, diger yanaginizi tokatlar. Sakince bosan, kavga gürültü koparilmasina izin verme. Ailen de sakinligini korusun. Bosanma aşamasında korkunc seyler yasadigim ve sonrasinda Fransa'ya resmen kactigim icin iyi biliyorum.
Adam kuduz köpek gibi saldirir terk edilince.

yanlış ne yaptım allahım neden bunları yaşamama izin veriyo neden arkadaşlarım evliliklerinde mutlu ben eziyet çekiyorum daha neler yaşıcam allah bilir

Ah canım kıyamam yaa.. Bu yaşta neler yaşamışsın..

Nasıl da bi oyuncuymuş, nişanlılıkta seni, evlendikten sonra da aileni bi güzel kandırmış.

Mahkemede her şeyi anlat ve koruma iste canım, çünkü bu manyak adamın ne yapacağı belli olmaz.

Umarım çabuk atlatırsın bu tramvayı.

Canım ayrılman ruh ve beden sağlığın açısından en doğrusu.Tedavi olsa yeniden tekrarlamayacağı ne malum?hem bu tarz hastalıklar ırsidir ve çocuğunda da olabilir ileriki yaşlarda.Ailesine de kızdım madem böyle bir rahatsızlığı var neden göz yumdular senin hayatını mahvetmesine yazık ya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

babasıda böyle ben 2 ay önce bi kavgalarında farkettim, kaynanam 65 kayınpederim 82 yaşında kaynanam sabah ezanıyla kalkar işlerini yapar saat sabahın 8 i oluncada koroya yürüyüşe gider yaşıtlarıyla bigün yarım saat geç geldi kaynanam şansa bende oraya gitmiştim kayınpederim o yaşta bi küfürler etti sen yarım saat nerde kaldın hangi adama yaptırdın kendini senin gözlerin çok oynyo ors... fln diye kapıya atıyodu az daha kadına yıllarca böyle davranmış hep hırsız ors... yerıne koymuş

bu adama deli gömlegi nasılda yakışır...
İnşallah kurtulursun yüzünü bile görmezsin...
evlilik düşünüyodum ama şu an nasıl korktum anlatamam:43:

çok iyidi melek gibiydi resmen tapar gibi davranırdı aklımın ucundan geçmezdi bunları yapıcagı hasta olucagı kimin ne oldugu hiç belli olmuyo iyi düşün allah senin yüzüne gülsün

kendisi istedigi kadar harcardı ben bişey istedigimde gider pazardan alırdı ucuz diye evde domates çürüsün mesela çöpe atsam çıkarır yerdi kahvaltıda ama gayet zengindr ve bu hastalar çok dinci oluyolar

Dindarlıkla ne alakası var canım adam bildiğin kıskanç ayyaş dindar mı olur.

çok iyidi melek gibiydi resmen tapar gibi davranırdı aklımın ucundan geçmezdi bunları yapıcagı hasta olucagı kimin ne oldugu hiç belli olmuyo iyi düşün allah senin yüzüne gülsün

amin canım inşallah sende kurtulursun dua edicem senin için:43:

akıl verin demişsin ama buna gerek yok, b sen zaten onu bırakmakla akıllı davranmışsın.

sakın ama sakın ne olursa olsun o adama dönme.gerçekten rahatsız ve kesinlikle tedavi görmesi lazım hem de ciddi bir hastane tedavisi.öyle 1-2 günlük bir şey değil.

paranoyaları var,bunlar gerçekmiş gibi yaşıyor yansıtıyor ve bir gün sana zarar verebilir.

Dindarlıkla ne alakası var canım adam bildiğin kıskanç ayyaş dindar mı olur.

dindar derken tabiki degil ama kendini öyle sanıyodu yolda giderke bi kız görsün tayt giyen camı açar arkasından bagarırdı ors... birazdaha aç sizin gibiler yüzünden kıyamet kopcak diye biri içki içse ayıpsardı ama kendi her haltı yerdi çevreye oynuyo hemde çok gzl oynuyo abla

babasıda böyle ben 2 ay önce bi kavgalarında farkettim, kaynanam 65 kayınpederim 82 yaşında kaynanam sabah ezanıyla kalkar işlerini yapar saat sabahın 8 i oluncada koroya yürüyüşe gider yaşıtlarıyla bigün yarım saat geç geldi kaynanam şansa bende oraya gitmiştim kayınpederim o yaşta bi küfürler etti sen yarım saat nerde kaldın hangi adama yaptırdın kendini senin gözlerin çok oynyo ors... fln diye kapıya atıyodu az daha kadına yıllarca böyle davranmış hep hırsız ors... yerıne koymuş

Bak gördün mü?!Normal bir adam hele 80 li yaşlarında böyle davranır mı? Çocuğunu ve seni Allah korumuş arkana bakmadan kaç

Sen 5 ay ole bi insanla nasil durdun allah kimsenin basina vermesin kurtul cnm hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlar inanılmaz. :ssz:

Adam hasta. Akıl sağlığı bozuk.
Şizofren gibi çok çok çookkkk ağır bir hastalığa sahip.
Başlığı kimse görmüyor mu?
Bu adama küfretmek boş artık.

En başından kimsenin bu rahatsızlıktan söz etmemesi kötü olan.
Gerçi evlenmeden önce de tuhaflıklarıyla kendini belli etmiş olması gerekir ama belki de görmezden gelindi.

Artık yapman gereken iyi niyetle yoluna yalnız devam etmek bence.

Geçmiş olsun canım. Dilerim yaşadıkların genç kızlara ders olur, belirtileri gözardu etmezler

bu konu flimlerde çok işlenen bir konudur hatta en basitinden lale devrinde bile işlenmişti diyim diziler de de yogun olarak işlenir ama kimse demez birgün başıma gelir mi böyle bir sey diye çok üzüldüm şansınıza hasta herif sizi bulmuş kurtulursunuz inşallah. :5:

akıl verin demişsin ama buna gerek yok, b sen zaten onu bırakmakla akıllı davranmışsın.

sakın ama sakın ne olursa olsun o adama dönme.gerçekten rahatsız ve kesinlikle tedavi görmesi lazım hem de ciddi bir hastane tedavisi.öyle 1-2 günlük bir şey değil.

paranoyaları var,bunlar gerçekmiş gibi yaşıyor yansıtıyor ve bir gün sana zarar verebilir.

kaçtım artık evden numaramı degiştirdim 2 gün oluyo ablamdayım hani sevgilim olan eniştemlerde kalıyorum:55::15::15: ailem bodrumda tatildeler bana yapsın nolmuş kocandr diyolar bende iyi babamdan boşan onu al çok begendiysen ben bırakıyorum dedim notere beyannagmeyi verdim inşallah çabuk biter ondan tiskiniyorum

Gerçekten çok zor şeyler yasamissin canım. Kurtulmakla en iyisini yapmışsın . hiç anlamadın mı peki hiç hissettirmedi mi evlenmeden önce nasıl biri olduğunu mesela kıskançlık yapmıyor muydu arkadaşlarının yanında nasıl davranıyordu sana.

kendisi istedigi kadar harcardı ben bişey istedigimde gider pazardan alırdı ucuz diye evde domates çürüsün mesela çöpe atsam çıkarır yerdi kahvaltıda ama gayet zengindr ve bu hastalar çok dinci oluyolar

yok ya boşadığım şahıs dinden bi haberdi, değişik oluyorlar demek ki.

Ah canım neler yaşanılsın öyle okudukça çok üzüldüm burada kime kızacağımı şaşırdım ailesi saklamış hastalığı küçüğünden büyüğüne hepsi ayrı ayrı suçlu hatalı durumu anlamış başından dönmüşsün ailen elalem neder diye geri göndermiş acaba aynı ailen sana geri dönüşü olmayan biley yaptığında elalemi düşünürmüydü çok şükür yaşıyorsun sakın dönme bi müddet yanlız dışarı bile çıkma ne yapacagı belli olmaz Rabbim bu günlerin hürmetine yardımcın olsun seni kurtarsın bu insandan

Yorumlar inanılmaz. :ssz:

Adam hasta. Akıl sağlığı bozuk.
Şizofren gibi çok çok çookkkk ağır bir hastalığa sahip.
Başlığı kimse görmüyor mu?
Bu adama küfretmek boş artık.

En başından kimsenin bu rahatsızlıktan söz etmemesi kötü olan.
Gerçi evlenmeden önce de tuhaflıklarıyla kendini belli etmiş olması gerekir ama belki de görmezden gelindi.

Artık yapman gereken iyi niyetle yoluna yalnız devam etmek bence.

kesinlikle evlendigimiz gece öncesine kadar hiçbir belirtisi olmadı bana sadece erkek arkadaşın olmasın biraz daha kapalı giyin bitanem senden başka bişey istemiyorum dedi ama o zamnki konuşmalarımızı bile cımbızla çekmiş aklında kurmuş evlendikten sonra döktü içini

Geçmiş olsun canım. Dilerim yaşadıkların genç kızlara ders olur, belirtileri gözardu etmezler

çoğu genç kız kıskanılmanın güzel bişey olduğunu sanıyor bu yüzden de adamın psikopatlıklarını görmezden geliyorlar.hatta sevgilim beni kıskanmyo diye konu açanları bil gördük

kaçtım artık evden numaramı degiştirdim 2 gün oluyo ablamdayım hani sevgilim olan eniştemlerde kalıyorum:55::15::15: ailem bodrumda tatildeler bana yapsın nolmuş kocandr diyolar bende iyi babamdan boşan onu al çok begendiysen ben bırakıyorum dedim notere beyannagmeyi verdim inşallah çabuk biter ondan tiskiniyorum

ailen ne garip ya,adam hasta psikiyatrist tanısı var daha ne istiyolar bi gün seni paranoyalarına kurban etmesini mi.

Aynen ben de kurban kestim. Birgun carsida yürürken "aaa arabada Recep amca var" dedim. Recep amca da aile dostumuz yasli basli adamdı. Eski koca " sen arabalarin içini mi dikizliyosun namussuz" demisti.
Bosanma asamasina geldigimizde annesi "evlenince duzelir sandik" diye bir laf etti. Sok oldum. Resmen deneme yanilma yontemiyle ogullarini evlendirmisler.
9 yasindaki erkek cocuga maşallah ne guzel cocuk, keske benim evladim da boyle olsa dedigim icin,
"Sen ahlaksiz, onursuzsun" demisti.
Şaka gibi ya..

Bunlar başıma geldiğinde sadece benim başıma geldi sanmıştım,
günlerce ağlamıştım, demek ki böyle çok insan varmış.
Annesi de evlende kurtulayım senden demişti yanımda oğluna.
Bende bi anne evladına niye böle der ki diye düşünmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back