paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence git sen tedavi ol. Burda once kocam 30 yasinda dedin sonra 10 gun sonra 35 dedin. Baska bi konuda 2 cocugum var çalışmayı biraktim diyosun ondan hemen 2 dk sonra baska bi konuya bende tedavi oluyorum cocuk istiyorum yumurtalarim catladi vs. diyosun. Eger cidden evliysen Allah kocana sabir versin evli degilsen de umarim kimsenin başını yakmazsin. Cunku sen kocam diye anlatirken kendi psikolojini tasvir etmişin.

lütfen bu konu fake olsun lütfen ya lütfenn

şimdi bu adam düzeldimi.

yalnız şizofrenler asla düzelmez. ilaç almak zorundalar. ama bu hastalığın tedavisi olmaz. ve genetiktir. çocuğada geçebilir

Alıntılar mı karışmıŞ.

Alıntılar mı karışmıŞ.
evet. yanlış alıntı yapmış. diğer konuyu tercüme etmiş alıntıda.
ama bu derece kötü olan bir adamın düzelmesi mucize gibi. neyse doğru karar vermiştir umarım. çocuk yapmasa iyi olur ama

çocuk istiyorsun,korunacağım diyorsun.
ayrıldım diyorsun. kafam karıştı benim. 2 çocuk nerden çıktı peki.

Milleti salak kendini akilli sananlardan iste. Uydurdugu hikayeye bak. Bi kete hamgi ana baba sizofren damadi icin bekle kizim duzelir der benim babam ulkeyi degistirirdi bulamasin diye sizofren kendi aslinda

ayrı bir konu açarsanız sorununuz arada kaynamaz

katılıyorum.
cylaner dedi:
evde bazen belgesel izlerdik belgeselde cinayet işlemiş adamların nasıl yaptıgını anlatırlardı bi gün izlerken bende çok adam öldürdüm diye 3 4 tane olay anlattı çok ciddiydi ve hafızası çok zayıftır aradan 2 ay geçti aynı şeyleri eksiksiz tekrar anlattı ben evlenmeden önce parayı böyle kazanıyodum bunuda ögrenmiş ol nede olsa sana kmse sahip çıkmıyo ailen yutuyo herşeyi dedi
şu mesajdan sonra korktum ben.

Durum vahim böyleyse..
Korkulmayacak gibide değil yani.

aaa çok şaşırdım.
konu sahibindeki soğukkanlılığa hiç aklım ermiyordu bunu okuyunca hepten garipsedim.
nihayetinde riske attığı kendi hayatı,karar kendisine ait ama hele ki şu mesajda yazılanları yapmasa bile yapmış gibi anlatması şizofrenlerin tipik özelliği değil midir zaten.
mutluyum mutluluğumu niye bozayım filan yanmış son mesajlarında uyaranlara karşı.
konu sahibinde en tuhafıma giden ise eşinin tam teşhisini bilmemesi.
bu raddede hasta yakını olan insan,eşi ile ilgili tüm kağıtları evrakları yalar yutar bence.
raporları görmemek ne demek.
hergün bu adamla aynı çaltı altındasın.
konu sahibi çok genç tam idrak edemiyor sanırım.düzeldi mi düzeldi daha ne kurcalayayım diyor sanırım.(

aynen. .insan görmezmi evrakları. nedir hastalığı kocamın demezmi.
genç olmakla alakalı değil inan durum. aklı olan herkes, bunları yaşayan ,kocasınla barışacaksa bir rahatsızlığını öğrenirdi..
bu derece rahatsız biri o ilaçları almadığı an neler yapar düşünemiyorum.hoş 1 ayda bu kadar ileri bir hastalığın düzelmeside çok zor.

bunları duymak ta ,düşünmek te, irdelemek te istemiyor konu sahibi anladığım kadarıyla.
şu anki durumuna bakıyor ve düzeldi işte kurcalamayayım diyor.
muhtemelen bizim bu mesajlara da tepki gösterecektir.

Belli ki zengin.Ailen biraz da bunun büyüsüne kapıldı sanırım.Adamın yaptıkları inanılır gibi değil de,senin bunca akıl almaz hakarete,aşağılamaya,küfre nasıl 6 ay katlandığına daha fazla şaşıyorum.Sakın ardına bile bakma ve tazminatın babasını al ondan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…