kızlar bu topic te bana yardımcı olacak birini bulurum diye yazıyorum, benim bir arkadasım var yuzyuze pek gorusmem, ama mesajlasırız hep. Fazlasıyla bencil bir insan, hep kendi dedigi olsun ister, olmayınca sinirlenir, mesela annesine sinirlenince bana mesaj atar "su an çok sinirliyim heryeri dagıtmak istiyorum, dolapların içini bosaltmak istiyorum" der bu bir.
Bazen mesajlastıgım anda hiç alakasız bir kelime veya bir cumle soyler mesela normal muhabbet ederken sadece "benim sigortam yok SGK..." falan diye bir cûmle kurdu, ne alaka dedigimde "hiiiç, ôylesine" diye cevap aldım, çok sık olmuyor mesela yılda 5 kere falan olmustur bu iki
Bir gece telefonda konustuk, kapattıktan sonra bana askını itiraf etti, ve "ben hastayım sizofreni tedavisi gordum, bir ton ilaç alıyordum, simdi ise bir tane alıyorum" dedi, ciddimisin diye sordugumda "yok be saka yapıyorum sizofreninin ne oldugunu bile bilmiyorum" dedi, ben dogru soyle dedigimde "sacmalama vallah oyle birsey yok" dedi, bu uç,
bu arada bazen mesela fabrikada kesme aletiyle ugrasınca aklına birden elini kaptırdıgı dusuncesi geliyormus ve birden "ay" diyormus baskaları duyacak sekilde
Sizce bu çocuk gerçekten sizofrenmi?