Paragöz Koca

Allah aşkına boşan. Yolunacak kazsın onun gözünde.

Burda doktor bir üye vardı , 2 çocuğu vardı , 13 yıllık evliydi.Sizin gibi şeylerle başlamıştı onun eşi de.Yıllar sürmüş , en sonunda ayrılıcam diyordu ama gençliği gitmişti.Dikkat edin siz de öyle olmayın.Eşiniz sizinle kazandığınız para için evlenmiş gibi duruyor kusura bakma bu seni üzmesin.Sorun sende değil.Eşinde.Yol yakınken dönebilirsin.O doktorun konusunu hatırlayan arkadaş varsa lütfen eklesin , ben hatırlayamadım.Ama tıpkı sizin konunuza benziyordu.

maaşından asla katkı yapma.
birkaç aya kalmaz ya dayak yersin ya da terkedilirsin.

ya da zaman kaybetme, boşan.

Şu konu;

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ndiran-bir-enayiymisim.1051946/#post-54284972

saf ev kadıni konu sahibinden zeki valla...bir arkadasim gayet iyiydi safti maftı ama parasini kaptirmazdi

Bir de en baştan hatalar olmuş , ortak hesap neden açmadınız? Sevgi önemli tamam da dünyanın bin bir türlü hali var neler duyuyoruz yani bu kadar saf olmak ve güvenmek doğru değil.En düzgün adamın bile egosu kabarır , yapmayacağı şeyleri yapmaya başlar ben neymişim yahu diye düşünür bu kadar taviz , bu kadar vericilik karşısında.Yanlış anlaşılmasın , yıllar geçer insanın en çok güvendiği insan eşi olur , bu çok normal.Ama 1 yıl tanışma 1 yıl evlilik bu kadar çok güvenmek için az yani , bilemedim.Akıllı olun konu sahibi.Siz ne hallerle çalışıyorsunuz , bu sömürülmek başka bişey değil.Sonra çok pişman olursun.

Zaten sen kararını vermişsin canim cahil bir insan da değilsin hakkinda en iyisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…