Paragöz Koca

Nasıl bu kadar alttan alabildin birinci olayda adam rengini belli etmiş sende saf saf evlenmişsin.

Bn evlendim evleneli maas kartim bende. Esimde hic istemedi. Ama yine harcamalarimiz ortaktir. Bnce sizde artik sinirinizi cizin.
Hele boyle bir adama asla guvenmem ve maas kartimida vermem maasimida vermem.
Nasil gurursuz insanlar var ya
Nefret ettim esinden
Yas farki var mi aranizda?

Babamın/kardeşimin paraya ihtiyacı varmış. Kombi yaptıracaklarmış, sigortaya toplu ödeme yapacaklarmış vs vs diyerek ayda 4-5 bin ₺ ailenize gönderin. Sizin adınıza biriktirsinler. Geri kalanın hepsini eşinize verin.
Sonra da duruma bir bakın. İzleyin.

Bence esi kiyameti koparir. O potansiyeli gordum ben

Ay sorma sevgiyi geç saygım da kalmadı erkek olarak görmüyorum gerçekten. Salak aşık olunca kartını da verirsin her şeyini de verirsin benim gibi. Annem sanki içine doğmuş gibi hep paranı ayrı biriktir diyor bana, zaten karşıydı evliliğime, ana sözü dinlemedim çok pişmanım.

Ayh
Lütfen ama
Önce ben teklif yapacaktım
Kabul etmem
Gerekirse vuruşurum sizinle

Beraber para biriktirilecekse bu en azından ortak hesapta olmalı. Eşinize (hele ki sizin paranızı size sormadan etrafa dağıtma geçmişi olan bu kişiye) paranızı kesinlikle göndermeyin! Siz de biliyorsunuz aslında ve göndermek istemiyorsunuz. Gerçekten biriktirmek istiyorsa o da maaşından belli bir kısmı ortak hesabınıza yatırsın her ay. Ayrıca kullanıcılardan biri yazmış, kesinlikle katılıyorum: bu insandan ayrı bir birikim hesabınız olması iyi olur gibi görünüyor. Aileniz bu konuda size yardımcı olabilir mi?

Hepsini okumadim gerek yok.

Hersey serbest..dedigin icin yaziyorum;

Kizim manyak misin sen ?

Adam paran icin evlenmis senle.

Sakin verme parani.

Onum hesabinda niye duruyor?

1 kere de soyle bakalim ne dicek?
Merak ettim sadece.

De ki, artik fikrimi degistirdim sen maasini benim hesaba yatiriyorsun? Yabanci miyiz?

Ay nolur de hemen yanindaysa

Sinir oldummm

İnan ben de tiksiniyorum, nefret yok soğuma ve tiksinme var sadece.
Tam öyle değil aslında düğünde benim dayımın bana taktığı bir bilezik vardı onu verdi babasına ama ne fark eder ha o ha öteki bilezik. Artık aptallıklarıma gülüyorum sadece...

Zaten ayrılma kararım net, belki burdaki yorumlarınız bana iyiden iyiye cesaret verir diye desteğinizi almak için konuyu açtım. Yaklaşık 1 ay önce ayrılmak istediğimi söylediğimde kartını bana verip al paranı çek demişti ama yine yapar mı bilemiyorum. Sonra da ayrılmak istemediğini, sevdiğini söylemesi ve karşımda ağlaması üzerine ayrılamadım, ama ayrılmayı erteledim sadece vazgeçtiğim düşünülmesin.

bir gün çok pişman olacaksınız.
ve huyun değişmeyecek bir şey olduğunu kendiniz de bizzat tecrübe edeceksiniz.
keşke bunu şimdiden görüp yol yakınken paraya bu kadar düşkün bir adamdan ayrılabilseniz.
çünkü bu senaryo bana çok tanıdık. spoiler vermek istemezdim ama sonu nefret ve tiksinmeyle bitiyor.
karı koca arasında para için, hele hele senin paran benim param diye tartışma çıkarmaya utanıyor insan ama bir kez çirknleşseniz karşındakinin kat kat çirkinleşebileceğini göreceksiniz....

Yukarıdaki cevaba yazmıştım, 1 ay önce ayrılacaktım ve kartını bana verip paramı çekmemi söylemişti ama ileride ne olur bilemiyorum. Şark kurnazı olduğu açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…