Paragöz Koca

Benim kocam da geliri çok çok iyi olmasına karşın bana iş arayıp duruyordu. Sen de çaliş evi sen geçindir ben de yatırım yapayım diyordu. Tahsilim var ama içimden çalişmak gelmiyordu. O başımın etini yedikçe ben çalişmak fikrinden uzaklaştım. Madem evi tek başima ben geçindireceğim gider dul anneme bakarım dedim içimden. Sonuç bu ve bunun gibi birçok nedenden boşandım. Zihniyet bozuk olunca ne yapsam yaranamazdım, bunu biliyordum.

Esinizin fazlasiyla para kaygisi var bence. Ve onu bu hayatta mutlu edecek tek sey hesabinda olan para miktari. Yani yeni evlisin gencsin calisiyorsun neden kit kanaat yasayasin ki? Bence kesin bir tavir koy ve maas kartini al ve asla para gonderme. Esinin hesabinda birikmesine gerek yok ki herkes kendi hesabinda biriktirsin bisey alacaginiz zaman ceker ortaya koyarsiniz. Ben esinin niyetinin halis oldugunu dusunmuyorum. Bizim esimle meslegimiz ve isimiz bir. Ben hesaba kitaba hic karismam. Ben harcarim esim oder. Butun banka hesaplarimi bilir cunku hesabima parayi o gonderir. Kendi hesabinda isimizin sermayesi olan parayi tutar benim hesabimda birikim icin ayırdığımızı. Yani bence evlilikte bu olmali. Madem para birikecek esin senin hesabina yollasin parayi da sen biriktir.

="gunes0101, post: 54456198, member: 818537"]Bana biraz face gibi geldi ne is yapiyorsunuz yok yani bu parayi kazanacak kadar akillisiniz ama maasinizida verecek kadarda enayisiniz
bir tanıdığım var ortalama 8bin alıyor üstüne ailesi de yardım ediyor falan. Neyse aynı işyerinden biriyle nişanlandı.evlenmeden ev falan aldılar krediyi buna çektirdi adam mobilyaları buna aldırdı kendi gelinliğini bile aldı. Kına oldu ve düğün günü en sonunda ayrıldı kız. Adamın büyük yalanını yakaladı ve en sonunda aklı başına geldi. Sonra evi satmalar adamda parası bile kaldı. Demem o ki oluyor böyle şeyler. Bence konu sahibi doğru söylüyor keşke o da nikagtan önce görseymiş.

Ayy sen biraz safsin ya. Valla ben benden saflari varmi diye dusunuyordum varmis megersem.. Sen bu adama goz dagi ver biraksan o pisman olur sen degil. O maasla oo hayatini yasarsin. Kocan olmus sana ayak bagi.

ben sinir oldum kocana kusura bakmada tam paragoz ama sende hata . Nisanliyken ne kartini veriyosun ki
. Yuz vermissin astarini istemiste almis. Evire.cevire kocani dovesim geldi.

Daha basindan evlenmeden belliymis paragoz oldugu. Ben olsam oturur konusurum her ay ikimizde su ortak hesaba su kadar yatiralim diye. Bugunun yarinida var. Hadi olduda aldatti veya sizi birakti. Ortada dimdizlak kalacaksiniz. Sanmaki bu parada senin hakkin al diye asla vermez.

Siz eşiniz birikim yapsın, ailesine göndersin diye mi çalışıyorsunuz?
Gün gelir boşanacak olursanız 5 kuruşsuz kalacaksınız, adam zerre güven vermiyor anlattıklarınıza göre.
Evin parası ortak oluru savunurum hep. Benim kazandığımdan birikim yapılacaksa eşim karışmaz, kendin hesap aç der. Allah korusun boşanacak olsak birbirimize hakkımız geçmez.
Ama sizinki öyle değil. Bu durumda kendinizi düşüneceksiniz.
İlk iş maaş kartınızı iptal ettirip yenisini çıkartın ve eşinize asla vermeyin. Aylık ne kadar masraf yaptığınızı hesaplayıp yarısını gönderin maaş aldığınızda da. Kalan paranız sizde kalsın.
Mutlaka kızacak, üstünüze gelecek, baskı yapacak. Geri adım atmayın, en fazla ne yapabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…