- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
-
- Konu Sahibi bayandegilkadindiyeceksin
Zaten ayrılma kararım net, belki burdaki yorumlarınız bana iyiden iyiye cesaret verir diye desteğinizi almak için konuyu açtım. Yaklaşık 1 ay önce ayrılmak istediğimi söylediğimde kartını bana verip al paranı çek demişti ama yine yapar mı bilemiyorum. Sonra da ayrılmak istemediğini, sevdiğini söylemesi ve karşımda ağlaması üzerine ayrılamadım, ama ayrılmayı erteledim sadece vazgeçtiğim düşünülmesin.
Yukarıdaki cevaba yazmıştım, 1 ay önce ayrılacaktım ve kartını bana verip paramı çekmemi söylemişti ama ileride ne olur bilemiyorum. Şark kurnazı olduğu açık.
Ya sorma bu hareketleri yüzünden iyice soğudum ya zaten.waahhh arkadaslara hesab göstermekde ne adam resmen seni para olarak görüyor
Aynen öyle malesef... İyiliğinin karşısında iyilik ve sevgi veren, suistimal etmeyen insan var mı acaba yeryüzünde diye düşünmeden edemiyorum.Herşey ortada aslında hakkınızda hayırlısı olsun...Malesef göz yummak kıymet bilinmesini değil enayi yerine konulmayı getiriyor...
Niyetim ayrılmak zaten. Ama sonrasında bir daha bir insana güvenir miyim yoksa mantık evliliği mi yaparım bilemiyorum. Aşk eşittir aptallık.Paraniz icin evlenmis. O kadar maasiniz varsa boşanin. Kraliceler gibi yaşarsiniz. O sizin paranizla kendi adina ev, araba, arsa filan alir sonra da sizi boşar. Yandiginizla kalirsiniz ...
Malesef dilim varmıyor ama haklısınız ;(Eşinizin sizden habersiz çantanızdan kartınızın almasının benim nazarımda hırsızlıktan farkı yok. Ha paranızı çalmış ha kartınızı almış.
Eşiniz kendine birikim yapıyor. Yeterli meblağı biriktirdiği vakit sizden önce o sizi terkedecektir.
Aynen öyle. Karşılıklı anlaşma sonucu ve güvenilir bir eşse erkeğin hesabında da birikebilir para ama bu dediğim normal evlilikler için geçerli.Mesajı sonuna kadar okudum hala seviyorum kopamıyorum demenizden korkarak neyse ki sonu korktuğum gibi olmadı sizde normal bir evlilik olmadığını anlamışsınız.. Evlilik karşılıklı fedakarlık ile yürür biri feda edip diğeri kar ederse yürümez yürüyemez yürümemeli...
Aynen öyle malesef... İyiliğinin karşısında iyilik ve sevgi veren, suistimal etmeyen insan var mı acaba yeryüzünde diye düşünmeden edemiyorum.