• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragöz Koca

Allah sizi kurtarsin kardesim bu ne ya..para para para ne cok para dönmüs ...para gönderdigin halde eksik göndermissin diye sorabilme cesareti yuzsüzlugu kurnazligi nedir anlamadim kuruşumu hesapliyo...belliki birikimde sizin payiniz yok eşiniz isviçre bankalarinda hesap actiysa bile şaşirmam var o potansiyel...deneyin iyce emin olmak istiyosaniz para konusinda ambargo koyunda görün iciniz rahat bosanirsiniz...

Aynennn bende böyle düşünüyorum tam içimden gecen yorum.ne cimrisi ne paragözü.ailesine gayet cömert.10binler bilezikler.safmısınız göremiyormusunuz.yoluyor sizi resmen.kartıda verip al demiş ya bir ay önce acaba o ailesine verdikleriniz ne olacakmıs.bu adam bir lira vermez konu sahibi.biran önce defedin bu hırsızı.karttan baska dersi yok.işiniz olmasa bi saniye bakmaz.siddet bile olabilir.ozaman yemeye lokma vermez sze
hepsinde haklısın görüyorum artık gerçekleri ben de

Bende boşanma aşamasındayım senin eşin gibiydi maddi konularda.ikimizde memuruz maaşlarımız yaklaşık aynıydı.evi benim geçindirmemi istiyordu kendi maaşını sorduğumda araba tamir ettirdim arkadaşlarıma yemek ısmarladım şu arkadaşıma borç verdim diyordu.bir keresinde paramı kaybettim bulamıyorum dedi.amacı neydi biliyorum.benim maaşla ev geçinecek onun maaşı gizli bir yerde birikecek yeterli meblağ birikince de benden ayrılacaktı.baktım olacak gibi değil boşandım.inan şimdi daha huzurluyum.beni sevdiği için yanımda eşim olsun kullanmak için değil.şu anda da benden 50 milyar tazminat talep ediyor.sende boşanacak olursan senin eşinde talep eder o ışığı gördüm eşinde
Yuh ya kardeşiö seninki de benimkinden halliceymiş bunlar ne biçim erkek lafa gelince erkeklik taslamayı bilirler

Neden diye ben de soruyorum kendime ama artık neden diye geçmişi kurcalamak yerine geleceğe yatırım yapmalıyım sanırım. :KK43: Ah biz kadınlar... Tabi herkes benim gibi saflık yapmıyor ama inan ben de bunları yapacak biri değildim, insan başına gelince farklı oluyormuş ve bir musibet bin nasihatten iyiymiş.
Evet tühlenmek yerine harekete geçmelisiniz. Resmen sizi köleniz yapmış.

Eşiniz “erkek” olmanın bütün avantajlarından yararlanıp sizin paranızı alıyor bunla da hava atıyor ama kendisi “erkek” olup eve sizden daha fazla para getiremiyor. Bunu eşinizin suratına vurun ve gerekirse -ki gerekiyor- acımasız olun. Yeri gelirse onu küçük görmekten de kendinizi alıkoymayın çünkü sizi aptal yerine koyuyor.
Karşımda ezik hissetmesin diye diye afedersiniz zaten bi tarafını kaldırdım ya.
Ay kızlar kusura bakmayın ağzımı bozuyorum arada ama

Profilindeki hakkında kısmına baktım çocuğunuz yok şükür kesinlikle ayrılın belki dieceksiniz dile kolay ama yazdıklarınızı okudum bu düpedüz sömürme !!! Haram olsun sizden nişanlılıkta izinsiz aldığı paralar !!!!! Çabuk ayrılın ondan çabukkkk! Daha fazla harcatmayın (eski eşim de sönürdü beni... halamın teyzemin taktığı çeyrekleri benden boşanırken bozdurup yemek yedi) çok sinirlendim şuan çokkk.
haram ediyorum zaten sen kurtulmuşsun darısı benim başıma

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.Kimseye ayrıl boşan diye ahkam kesmem ama net olan bir gerçek varki hem kendisi kullanıyor hem ailesine kullandırıyor sizi lütfen buna müsade etme artık.Saygısız aynı zamanda anlatımlarınızdan anladığım bu oldu.Kendi ayaklarınızın üzerinde sağlam duran bir kadınsınız yük etmeye gerek yok kendinize evlilik böyle olmaz .Para bir kişide dönecek ve nereye gittiğini bile tesadüfen öğreneceksiniz olmaz böyle saçmalık birde senin harcamalarına karışacak bukadar gelirinle..Adama hayırdır derler...
Sen hayırdır deme zamanım geldi de geçiyor bile. Sizlerin yorumları güç verdi bana iyice inşallah halledeceğim en kısa zamanda

bir tanıdığım var ortalama 8bin alıyor üstüne ailesi de yardım ediyor falan. Neyse aynı işyerinden biriyle nişanlandı.evlenmeden ev falan aldılar krediyi buna çektirdi adam mobilyaları buna aldırdı kendi gelinliğini bile aldı. Kına oldu ve düğün günü en sonunda ayrıldı kız. Adamın büyük yalanını yakaladı ve en sonunda aklı başına geldi. Sonra evi satmalar adamda parası bile kaldı. Demem o ki oluyor böyle şeyler. Bence konu sahibi doğru söylüyor keşke o da nikagtan önce görseymiş.
Keşke daha erken fark etseydim ben de ama zararın neresinden dönsen kardır. İnsan konduramıyor hatasını görse bile kılıf uyduruyor ancak görmezden gelinecek hata var gelinmeyecek hata var

Esinizin fazlasiyla para kaygisi var bence. Ve onu bu hayatta mutlu edecek tek sey hesabinda olan para miktari. Yani yeni evlisin gencsin calisiyorsun neden kit kanaat yasayasin ki? Bence kesin bir tavir koy ve maas kartini al ve asla para gonderme. Esinin hesabinda birikmesine gerek yok ki herkes kendi hesabinda biriktirsin bisey alacaginiz zaman ceker ortaya koyarsiniz. Ben esinin niyetinin halis oldugunu dusunmuyorum. Bizim esimle meslegimiz ve isimiz bir. Ben hesaba kitaba hic karismam. Ben harcarim esim oder. Butun banka hesaplarimi bilir cunku hesabima parayi o gonderir. Kendi hesabinda isimizin sermayesi olan parayi tutar benim hesabimda birikim icin ayırdığımızı. Yani bence evlilikte bu olmali. Madem para birikecek esin senin hesabina yollasin parayi da sen biriktir.
Aynen paraya çok önem veriyor o konuda büyük bir aşağılık kompleksine sahip bunu fazlasıyla belli ediyor bana önceden göremiyordum şimdi görebiliyorum artık. Yani bn ztn her ay o kadar parayı harcayacak değilimki zaten birikecek ha onda ha bende ama işte kompleksler görmemişlikler kafa yapısı vs derken bu çıkıyor ortaya

Kendinizi çok kullandırmışsın ama çok şükür ömür tüketmeden gençliğini heba etmeden farkına varmışsın sevindik boşanmaya karar vermene ama lütfen nolur böyle insanlara hakkını yedirme haram ediyorum hibe ediyorum desen anlamaz utanmaz böyle aç gözlüler. Yediklerini kopardıklarını yanına kar sayar çatır çatır yer. Senin emeğinin sefasını sürer maddi gucun var iyi bir avukat tutabilirsin hesap hareketlerinden herşeyi kanitlayabilirsin. Böyle iğrenç bir adamda kuruşunu bırakma lütfen. Çok üzüldük haline..

Back
X