• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragöz Koca

Bu adamla bir ömür geçmez. Yatırmayın maaşınızı eşinizin hesabına falan. Zorunda mısınız? Ortak hesap açın orda biriksin kendinize ayırcağınızı yine ayırın. Veya o sizin hesabınızagöndersin maaşını. Sömürüyo resmen başka açıklaması yok
Farkındayım canım inşallah kurtulacağım en kısa sürede

8000-9000 TL maaş alan bir kadın okumuş eğitimli biri olmalı ama yazdıklarınız okuyunca saf okumamış ev kadını izlenimi veriyorsunuz.
Ne demek sizin maaş kartınızı almak ne demek her ay maaşını eşinizin hesabına göndermek, şok oldum.
Bu durum nasıl müsaade edebiliyorsunuz, sen benim ile para için mi evlendin diye rest çekmeliydiniz bu zamana kadar.
Of of valla ne desen haklısın toyluk ve tecrübesizlik benimki işte insanlara güvenmek ve sevmenin neticesi bu oluyor malesef

Akşam akşam 5 dk girimde kk neler var bakem dedim .
Senın konuna denk geldım .
Ya guzel bacım , güzel ablacım , güzel kardeşimmmm ..
Neden ? Neden ? Neden ?

Bu senden aldığı parayla + kendi parasıyla napıyor?
Hesabınız ortak hesap mı ?
Ortak değil onun hesabı ;( Birikiyor para şu an için gelecekte nolur bilemem ama o geleceği gmstermeyeceğim ona

Burda doktor bir üye vardı , 2 çocuğu vardı , 13 yıllık evliydi.Sizin gibi şeylerle başlamıştı onun eşi de.Yıllar sürmüş , en sonunda ayrılıcam diyordu ama gençliği gitmişti.Dikkat edin siz de öyle olmayın.Eşiniz sizinle kazandığınız para için evlenmiş gibi duruyor kusura bakma bu seni üzmesin.Sorun sende değil.Eşinde.Yol yakınken dönebilirsin.O doktorun konusunu hatırlayan arkadaş varsa lütfen eklesin , ben hatırlayamadım.Ama tıpkı sizin konunuza benziyordu.
okumuştum evet Allah korusun ben hemen kurtulurum umarım yıllarım heba olmadan

Back
X