Para sorunu?

İnternetten yaptıysanız işlemi dekonta tıklayın işlem referans numarası yazar. Şubeden yapıldı ise şube de dekonttan Bilgin verir. Kime gönderdiyseniz EFT yi referans numarasını verin o kişiye bankasına sorsun.

İban no yazarken en az yarım saatim gider
Kopyala yapştr yapamcağm bi durumsa harflere baka baka gözlerm kamaşır
Bi dahakine dikkatli olun çok stres yaşadınız

Çok şükür gerçekten allah razı olsun sizi de gerdim

Garanti hesabınızın mobil şubeye üyeliği varsa IBAN numaranızın ekran görüntüsünü alıp galerinizde saklayın.
Ziraatten eft yapmak istediğinde kamera işareti var, oradan galeriden seç deyince otomatik okuyor numarayı
Bir dahakine daha kolay olur

Bende vakiftan yapikrediye para gonderdim 1.5 saat sonra aradim yoğunluk oluyomus askiya kaliyomus aradıktan 10 dakka sonra hesaba dustu

İşim gereği sık sık EFT havale yapıyorum ve alıyorum , hic stres yapılacak bir durum yok yanlışsa da geri geliyor
ibana isim soyismi dikkat etmek gerek tek harf bile hatalı olsa gitmiyor karşı tarafa

Of çok sinirim bozuldu ya aradım ama onlar göremiyormuş referans numarası lazımmış ben EFT yaparken referans numarası falan gelmedi bana.
İban a mı gönderdiniz? İsim soyisim doğru değil mi

Referans nosu ne ya başından savmislar araştırmak zorunda

Geçen bende ziraatten gönderdim 3 saatte gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…