- Konu Sahibi agresifkiz
-
Müşteri hizmetlerini ara bankanın çözerlerArkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.
Arkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.
Bankaların mesai saati değişti internetten bi bakın ziraat 12 de açılıyordu sanki
Bugün bilmem kaç milyon memurun maaş günü. Herkes kredi ödemesi, kart ödemesi, kira ödemesi vs bankalara yüklenmiş durumda. Az daha sabırlı olun.
Dörde kadar gitmezse arayın müşteri hizmetlerini. Gecikmeler olabilir.
Bankanın müşteri hizmetlerini arayın ,en kötü saat 13ten sonra sistemde görünür...
Hayırlı ve bereketli olsun o zaman yeni maaşınızAy inşallah bu sebeptendir heyecanlıyım ilk maaşım ve çift maaştı hepsini diğer hesaba gönderdim ama şu an her yerde sıfır lira görünce moralim bozuldu
Benimki geldi şimdiHayırlı ve bereketli olsun o zaman yeni maaşınız
Ben de Ziraatten Garantiye göndermiştim yarım saat önce . Benimki de henüz geçmedi. Normal. Bekleyin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?