- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.171
- 748
- Konu Sahibi agresifkiz
Sadece gişeden alabilirsiniz referans noOf çok sinirim bozuldu ya aradım ama onlar göremiyormuş referans numarası lazımmış ben EFT yaparken referans numarası falan gelmedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece gişeden alabilirsiniz referans noOf çok sinirim bozuldu ya aradım ama onlar göremiyormuş referans numarası lazımmış ben EFT yaparken referans numarası falan gelmedi bana.
Gİttim şubede biz bir şey yapamayız dedi isim iban uyuşmuyorsa iade olur dedi ne yapacağım ben
Param geri geldi allah razı olsun hepinizden öldüm öldüm dirildim yani kirayı faturaları düşününce.
Çok şükür gerçekten allah razı olsun sizi de gerdimÇok şükür
bekleyin geri dönecek..
şubeye gitmenize bile gerek yoktu.
Çok şükür gerçekten allah razı olsun sizi de gerdim
Bende vakiftan yapikrediye para gonderdim 1.5 saat sonra aradim yoğunluk oluyomus askiya kaliyomus aradıktan 10 dakka sonra hesaba dustuArkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.
stres yapmayın iade olacak , isim ve iban farklı para neden gitsin :) geri gelecek hesaba sakin olun biGİttim şubede biz bir şey yapamayız dedi isim iban uyuşmuyorsa iade olur dedi ne yapacağım ben
İban a mı gönderdiniz? İsim soyisim doğru değil miOf çok sinirim bozuldu ya aradım ama onlar göremiyormuş referans numarası lazımmış ben EFT yaparken referans numarası falan gelmedi bana.
Geçen bende ziraatten gönderdim 3 saatte gitti.Arkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.