• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para sorunu?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Arkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.

Arkadaşlar bir saat önce ziraat hesabımdan başka bir banka hesabına para gönderdim ama hala aktarım olmamış. Küçük bir miktar da göndermedim çok gerildim internette 5-30 dakika arasında eft işlemi gerçekleşir diyor anlamadım.
Müşteri hizmetlerini ara bankanın çözerler

Of çok sinirim bozuldu ya aradım ama onlar göremiyormuş referans numarası lazımmış ben EFT yaparken referans numarası falan gelmedi bana.

Bugün bilmem kaç milyon memurun maaş günü. Herkes kredi ödemesi, kart ödemesi, kira ödemesi vs bankalara yüklenmiş durumda. Az daha sabırlı olun.

Bugün bilmem kaç milyon memurun maaş günü. Herkes kredi ödemesi, kart ödemesi, kira ödemesi vs bankalara yüklenmiş durumda. Az daha sabırlı olun.

Ay inşallah bu sebeptendir heyecanlıyım ilk maaşım ve çift maaştı hepsini diğer hesaba gönderdim ama şu an her yerde sıfır lira görünce moralim bozuldu

Referans numarasını mobil uygulama üzerinden görebiliyor olmanız lazım. İşlem detayları gibi bir seçenek varsa ona tıklayın.

Ay inşallah bu sebeptendir heyecanlıyım ilk maaşım ve çift maaştı hepsini diğer hesaba gönderdim ama şu an her yerde sıfır lira görünce moralim bozuldu
Hayırlı ve bereketli olsun o zaman yeni maaşınız
Ben de Ziraatten Garantiye göndermiştim yarım saat önce . Benimki de henüz geçmedi. Normal. Bekleyin sadece.

Ben simdi yapi krediden ziraate gonderdim ve gitti. Geleni aliyorlar ama gideni gondermiyorlar demekki 😁

Back
X