para için mi evlenmek istiyor?

arkadaşım kurtulmuşsun o embesilden sevin işde. para için mi evlenmek istiyo demişsin başlığında cvp EVET. şuna şükret ki bu para yiyici o kadar zeki bi tip değil de, daha evlenmeden ne mal olduğunu göstermiş, açık etmiş kendini. yoksa bu yüzünü evlendikden snr görseydin yazık olurdu. arkadaşım bi kere kadının parasına minnet eden insandan koca değil adam bile olmaz. sakın ha barışmayı düşünme. yaklaştırma bile onu kendine, sana bi şekilde ulaşmasına bile izin verme. verilmiş sadakam varmış, kurtuldum ondan de sevin bence, yoluna bak arkadaşım hem daha yaşında çok genç. çoook kişiler çıkar karşına daha. bu sana bi ders olsun, ucuz kurtulmuşsun.

salla gitsinn eğer anlattıgın gibiyse boşver

evlendikten sonra birçok sorunun olur söyliyim

baksana maaşını bile alacakmış senden ve sen hala barışmakmı istiyorsun

salla gitsinn eğer anlattıgın gibiyse boşver

evlendikten sonra birçok sorunun olur söyliyim

baksana maaşını bile alacakmış senden ve sen hala barışmakmı istiyorsun

yok cnm istemiyorm ama hergün arıyor açmıoyrum mesajlar atıyor,özür diliyor,bir daha üzmicem diyor.bende korkuyorum dedim olmaz dedim..sonra o da dedi ki bir daha aramam seni dedi 8 tane falan mssaj atmış sabaha kadar cevap yazmayıncada aramam bundan sonra mutlu ol demiş..bu böyle diyince içim yine acımaya devam etti..kendimi tutuyorum,unutmaya çalışıyorum..

sakın canım benim sakınnnnn..... uzak dur ondan..

Çok sinir oldum adama bak ya . Seni ezmeye hakkı yok onun harçlık vercekmiş bide sana kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor heralde. Canım o çocuk düzelmez aklının ucundan bile geçirme. Hatta numaranı değiştir ulaşamasın sana kafan rahat olsun. Burda bir sürü konu okudum böyle evlendikten sonra karısının eline bakıp üstelik hor gören .

canım bu adma senin dengin değil bi kere olmayacak dua yani boşwer gitsin daha yola baş koyulmamış parada para..ewlenince düşün bide bu adamı.yol paranı bile elinden alıp içkiye yatırmayacağının garantisini kim werebilir sana????

Son düzenleme:
Çok sinirleniyorum böyle insanlara, 8 senelik evliyim eşim bir kere ne maaşımı, nede hesabımı sordu.

Sakın arkana bile bakma.

adam sinyalleri yakmış zaten ..ama asıl anlamadığım sizin ayrılış nedeniniz..

arkadaşları hovarda olmasa yani böyle bir adamdan ayrılmayacaktın öyle mii:44:

yapmayın arkadaşım, yüzük müzük güzel göz boyama sanatı artık geçelim oraları...

erkek adam, cebinde parası olmasa da kimseye muhtaç olmayan adamdır, paranın lafını

etmez .. ben de vardı bir tane verdim yol gitti,ömür geçmez öyle..

yok zaten çok kavgalar ettik her sebepten dolayı..gerek arkadaş,gerek içki..herşeye bir bahane buluyordu.içkiye haftada bir içiyorum ne var eskiden hergün içerdim senin için azalttım diyordu.arkadaşa gelincede 10 senelik arkadaşımdan vazgeçemem sen vaz geçebilir misin diyordu..yani kısacası herşeye bir laf üste çıkma kapasitesine sahipti..ben aşırı duygusal bir insanım nasıl böyle biriyle çıktım üç yılımı verdim bilmiyorum..güzel günler olmadı mı oldu tabi ama..tüm bunlar soğuttu..hiç evlilik için birikim yapmadı falan bunun kavgası defalarca oldu..sen karıştırma benim yapacağım düğünden dedi..yani böyle işte..ilk başta aklımda çok soru işretleri vardı ona rağmen inandım.demiştiki geçmişime bakarsan benmle çıkmazsın dedi,senin için bir sayfa açıyorum ciddi düşünüyorum seninle diye yalvara yalvara 7 ay peşimden koştu..nasıl olduysa evet dedim ve bu hikaye üç yıl devam etti..

sizin maaşı meze yapar bu adam.siz 3 yıl neden ayrılamadıysanız evlenince de aynı şekilde boşanamazsınız....ve sönüp giden bir yaşam daha...

Denk geldi yazini okudum.evlilik gercekten cok onemli.ben cok sukur diyorum hersey icin sansliymisim diyorum.cunku artik insanlar cok fena.su yazdiklarindan kesinlikle adam olmaz.bnm esim ben demedigim halde kendi der,annenin ihtiyaci vs. Vardir belki yalniz hep ilgilenir .okuyunca dedimki kesinliklee mumkun dgl boyle birinle hayati paylasman.daha evlenmeden neleri planliyor evlensen ne olacak kimbilir.annen o senin yaa nsl karisir.akil vermek gibi olmasin da boyle icen hovarda cevresi olan birini dusunmen bile hata.Gerci iyi olur dersin bozulur onun icin Allah kimseyi sasirtmasin valla

şaşırdım cnm ben kendi hatam aslında en baştan hataydı bu devirde iyi insan bulmak zor..

off bu okuduklarım bana çok tanıdık geldi canım,

sakın ha sakın barışma, şimdiden bunun hesabını yapan birisiyle ilerde çok sıkıntılar olur.

ben de barışma diyenler kervanına katılmak istiyorum.

Tamam yeri gelir kadın-erkek statüsü farklı olabilir sevgi önce gelebilir. mesela biizm evde babam çok şanssızdı ortağı üç kağıtçı çıktı işi batırdı işsiz kaldı sonraki 10 yılda hep orada burada annemden düşük maaşlar aldı. 10 yıldır da emekli. annem evi sırtladı ama aralarında hep üst seviyede sevgi saygı oldu.

Daha sevgiliyken böyle senin paranı alırım sana harçlık veririrm yok annene para mara veremezsin aman aman çok tehlikeli... Seni ezmesi, hovarda arkadaşları, içkici oluşu... Bana bu anlatmalarından hiç öyle sevgi dolu adam imajı çıkmadı...

kuzum daha tazecik bir ömür var önünde. Evlilik o kadar ciddi bir iş ki bekarken anlayamıyor insan.... Mantıklı olmak lazım.

sen zaten parçaları oturtmaya başlamışsın..bizden onay bekliyorsun ama sevgilin için aklımda hem çok şey canlandı hemde hiçbirşey.. güvendiğinitanıdığını,bildiğini,emin olduğunu düşündüğün zaman evet de..bunları yaşayamıyorsan hiç evet deme..

Canım ucuz kurtulmuşsun Allah hakkında hayırlısını versin Evlilikte denklik önemli eğitim seviyesi maddi durum aile kültürü... v.s bunlarda denk olmak gerekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…