• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para için mi evlenmek istiyor?

sakın sakın dönme bu cocuga hayır gelmez bundan.NE demek harçlık verır sen çalısıp ona mı vereceksın saçmalık ailemiz bize yardım edıyor elbet geri dönüş yapacağiz bencil bu para ıcın duruyor belli rahat etmek ıcın emınım ılerıde sen çalısırsın evde yan gelıp yatar kurtulmussun aman dıyım uzak dur..​

amann bu nasıl bir insan yahu??verilmiş sadakan varmış,bırak ona geri dönmeyi gördüğün yerde yolunu değiştir

Canım şimdiki davranışları gelecekte olacakların göstergesi.Kaç kurtul derim.Tabi ki para için istiyor seni.Senin durumunun iyi olması,onun sorumluluklarını azaltacaktır.O da bu yükü, sorumluluğu sana yükleme çabasında.Gelme bu oyuna.

yok cnm istemiyorm ama hergün arıyor açmıoyrum mesajlar atıyor,özür diliyor,bir daha üzmicem diyor.bende korkuyorum dedim olmaz dedim..sonra o da dedi ki bir daha aramam seni dedi 8 tane falan mssaj atmış sabaha kadar cevap yazmayıncada aramam bundan sonra mutlu ol demiş..bu böyle diyince içim yine acımaya devam etti..kendimi tutuyorum,unutmaya çalışıyorum..

sen seviyosun onu belli ama sevgi yetmiyo güzelim evlilik bambaşka bişey
hayatını paylaşacağın insanı tanıman lazım inşallah mutlu olursun her zaman
bak ne güzel işin var ailenin durumuda iyi daha ne olsun Allah önüne daha iyi kısmetler çıkartır daha çok gençsin

canım sakın geri dönüş yapma ileride çok ama çok pişman olursun çevremde buna benzer örnekler var aklını başına al herşey aşk sevgi değil sakın hataya düşme

Bak sana şiir yazdım

3 sene dayandım sana
sen cebimdeki kağıda
Oğlum bak git...

Adam adamdır, olmasa da pulu;
eşek eşektir, olmasa da çulu.
Oğlum bak git...

Aşk demeden evliliği düşünen,
Emeği görmeyip bencillik eden,
Sen misin Hep bana diyen
Vurdum şimdi sırtına
...oğlum bak git...