• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para için mi evlenmek istiyor?

siz şu an birbirinize olan aşkınızı konuşup nasıl mutlu olacağınızı düşünmek yerine para konuşuyorsunuz...:26::26::26:
anlamışsınnızdır dediğimi,umarım...

siz şu an birbirinize olan aşkınızı konuşup nasıl mutlu olacağınızı düşünmek yerine para konuşuyorsunuz...:26::26::26:
anlamışsınnızdır dediğimi,umarım...

ben hiç zaman sorun etmemişimdir böyle şeyleri..öyle olsa niye çıkayım en baştan.kendi deilk başta böyle değildi böyle olsa üç yılımı nie vereyim.hep o almak isterdi herşeyi..tüm yaşanalar sonradan oldu..

daha okul bitmemis,diploma alinmamis,bölümü bilmiyorum ama kpss ya da gerekli sinavlara girilmemis

maasa 2bin diye deger bicilmis,harclik verilecegi konusulmus,aileye yardim kesinlikle yasaklanmis..

bir rüyadan uyanilmis...buna dogmamis bebege pantolon bicmek denir...

ben hiç zaman sorun etmemişimdir böyle şeyleri..öyle olsa niye çıkayım en baştan.kendi deilk başta böyle değildi böyle olsa üç yılımı nie vereyim.hep o almak isterdi herşeyi..tüm yaşanalar sonradan oldu..

zten sonradan oluyor sonradan ortaya çıkıyor herkesin gerçek yüzü 3 yıl için ağlama olan olmuş inşallah düzelir düzelmezse de boşver daha gençsin:29:

SEnin kararın tabiki ama bence hazır aranz bozulmuşken barışma derim...Sen ne onunla ne de ailesi ile baş edemezsin

kadının fazla kazanması hep sorun olur bunu unutma.
maddi açıdan geride kalışını seni ezerek kapatmaya çalışabilir.

daha evlenmeden paranız hakkında planlar yapıyor onu hiç mi hiç ilgiledirmez ayrıca annene mi yediricem ne demek

ilk bir kaç satırı okudum

gerisini okumama gerek bıle yok çünkü eskı sevgılın kendını sana resmen haykırarak gösteriyor

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır demiş Albert Einstein

sakın dıyorum.

modern köle demişti geçen bir konuda bır arkadaş

sende modern köle olmak ıstemıyorsan sakın arkadaşım kendını bu ınsandan.

ölmek istiyorsanız hap için, gidin bi yerden atlayın. bu evlilik sizi öldürmez süründürür

ilk bir kaç satırı okudum

gerisini okumama gerek bıle yok çünkü eskı sevgılın kendını sana resmen haykırarak gösteriyor

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır demiş Albert Einstein

sakın dıyorum.

modern köle demişti geçen bir konuda bır arkadaş

sende modern köle olmak ıstemıyorsan sakın arkadaşım kendını bu ınsandan.

tşkler cnm okuyup cvp yazdığn içinn,bitti artık..kesin bir daha onunla ilgili konu açmıcam

tşkler cnm okuyup cvp yazdığn içinn,bitti artık..kesin bir daha onunla ilgili konu açmıcam

defalarca konu açtın defalarca aynı şeyi söyledik bu adamdan bi yol olmaz, aklın yolu bir...:19:

gercekten sevmiş olsa zaten sana derki sen okadar emek verceksin yorulcaksın senin alın terine nasıl el koyarım der o tam tersini söylemiş sadece seni sevdigi için bi gelecek düşünmüş olsa zaten emin ol maddiyat en arka sıralarda geliyo ozamn.sevince insanın gözü parayı pulu görmez onlar sonraki seyler ama o ilk senin maasla rahat rahat gecinirim zihniyetinde böyle erkeklere acıyrum gercekten yazık.

ilk başta böyle değildi:(cimri de değildi çok farklıydı..tüm bu olanlar 5 ay içinde yaşandı..şimdide bitti,bnm hatam bana denk olmayan biriyle çıkmak ve onu sevmek,düzelir diye ummak..bir de ilk çıktığım..bilemedim.

kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyeyim demiştir...hangi aşk unutulmuyor sedencim?.. neden bile bile lades diyesin?üstelik akıllı geçinip kendini bağıra bağıra belli ediyorken..paran okyanus gibiyse Allah rızası için yedireyim dersen bilemem tabi...

1- Başı sonu belli. Sen de biliyorsun zaten.
2- Herkes dengi dengine...

Siz gerçek misiniz yoksa bu konular hayal mi? güzelim adamla senin aranda ilişki falan yok ki? o babasına para verecek sohbetinde sen onun ağzını aramalarda? daha okul bitmemiş 2 milyar maaşş alırsın geyikleri? def i bela def i kaza de ne evlenmesi? git kendi statünde birini bul. hem tüm dert maddiyat değil ki uyuşamazsınız siz....

kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyeyim demiştir...hangi aşk unutulmuyor sedencim?.. neden bile bile lades diyesin?üstelik akıllı geçinip kendini bağıra bağıra belli ediyorken..paran okyanus gibiyse Allah rızası için yedireyim dersen bilemem tabi...

olur mu cnm öyle şey..ben evlilikten bahsediyorum evlatlık almıyorum ki allah rızası için yedireyim:)gerçek yüzü belli oldu işte..Allah insana yardım ediyor,son zamanlarda çok namaz kılıp dua ettim..kendiliğinden bu sözler duyuldu..ve gerçek yüzünü görmüş oldum bende.buraya da çok başlık açtım,çünkü acımı atlatamadım,ama şu an gayet iyi hissediyorum

şoklardayım. daha yaşın küçük heralde.. nasıl bir tehlikede olduğunun farkına varamamışsın.

bu ne yaa.
senin parandan ona ne.. daha şimdiden karışıyor. aman uzak dur kardeşim

Back