• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para için mi evlenmek istiyor?

şoklardayım. daha yaşın küçük heralde.. nasıl bir tehlikede olduğunun farkına varamamışsın.

bu ne yaa.
senin parandan ona ne.. daha şimdiden karışıyor. aman uzak dur kardeşim

saol cnm,küçük değilim malsef 23 yaşındayım.ama gördüğün gibi çocuk gibiyim aslında herkesi kendim gibi sandığım için böyle ama şükürler olsun ki artık bitirdim içimde de,saolun destek olup cevap yazdığınız için..

canım benim kardeşimle aynı yaştaymışsın..içim cız etti bi an..

aşk insanın aklını uçuruyor..aşkın gözü kördür dedikleri doğru..bilimsel olarakta açıklanmış..karşı tarafın yanlışları görünmez ne yapıyorsa hep iyiye yorulurmuş..

aklı başında bir kızmışsın ki gelip burdan akıl alıyorsun..dinle büyük sözü bir bildiğimiz var elbet...yanlışı görebildiğine göre sevginde bitiyordur belki de yavaş yavaş...

Senin ne kadar maas alabilecegini biliyorsa , o kadar parayi kazanan koskoca kadinin bu parayi tutabilecegini ve nasil harcamasi gerektigini bileceginide bir zahmet biliversin.

canım benim kardeşimle aynı yaştaymışsın..içim cız etti bi an..

aşk insanın aklını uçuruyor..aşkın gözü kördür dedikleri doğru..bilimsel olarakta açıklanmış..karşı tarafın yanlışları görünmez ne yapıyorsa hep iyiye yorulurmuş..

aklı başında bir kızmışsın ki gelip burdan akıl alıyorsun..dinle büyük sözü bir bildiğimiz var elbet...yanlışı görebildiğine göre sevginde bitiyordur belki de yavaş yavaş...

o kadar yıprandım ki cnm..artık sevgi falan kalmadı,zaman zaman içim acıyor bugün burdaki yorumları okuyup ne salağım dedim,herkes görüyor bir ben göremiyorum gerçekleri dedim,iyi geldi bana..

o kadar yıprandım ki cnm..artık sevgi falan kalmadı,zaman zaman içim acıyor bugün burdaki yorumları okuyup ne salağım dedim,herkes görüyor bir ben göremiyorum gerçekleri dedim,iyi geldi bana..

buranın gazına gelirsin şimdi, ama yarın öbür gün yine iki tatlı söz ve özre kanmazsın umarım, o yüzden onunla tüm iletişim kanallarını kapat, hattını değiştir dıyorum son kez, abla tavsiyesi sana...

buranın gazına gelirsin şimdi, ama yarın öbür gün yine iki tatlı söz ve özre kanmazsın umarım, o yüzden onunla tüm iletişim kanallarını kapat, hattını değiştir dıyorum son kez, abla tavsiyesi sana...

değiştirmiştim yine bulmuş bi arkadaşımdan şimdi tekrar değiştiricem mecburen..

ayy içim sıkıldı okurken.... bu ne ya şimdiki ilişkiler ne hale gelmiş demeden edemiyorum...izleyin dizileri,hiç fakir var mı,herkes lüks içinde,erkeklerde eskiden gurur varken şimdi çoğunda yok,eskiden sadece filmlerde oluyordu ya da gerçek hayatta çok azda olsa rastlanıyordu kızlar zengin erkek avında... ya şimdi ne oluyor ya erkeklerde zengin kız avında,kolay para olsunda nerden geldiği mühim değil...bırak canım bırak,en doğruu bu..sevgilim dediğin erkekle evlenmeden konuştuğunuz konular bile çok kötü,sadece maddiyat..bizde eşimle 4 yıl flört ettik.ayrımız gayrımız olmadı hiç,o da öğrenciydi bende..bende olursa ben onda olursa o harcardı..şimdi ikimizde çalışıyoruz ve ne evlenmeden önce nede evlendikten sonra alınan maaşların muhasebesini yaptık,benim ihtiyacım olur kartlar bende onun ödemeleri olur kartlar onda olur..canım ne zaman istese ne zaman ailemden birinin paraya ihtiyacı olsa eşime derim hiç itiraz etmez,bende onunkilere etmem..evlilik nedir ya ...paramı,saygısızlıkmı,mutsuzlukmu...Allah kurtarmış seni bu adamdan boşver seni sen olduğun için seven biri çıkar

ne demek annene para vermeye karşı çıkıyor....yıllardır okutsun....sonra insanla alakası olmayan biri gelsin herşeyi yasaklayıp kafasına göre ayarlasın....kızım otur kalk dua et,küstüğünüz için...sakın barışma....o kendine göre birini busun bakalım....yaşın daha erkek daha niceleri karşına cıkacak...bu hatadanda döndüğün için pişman olmıcaksın...

aman aman kesinlikle ucuz kurtulmuşsun ... arkana bakmadan kaç yani benimde vardı böyle bi tip sen alırsın 2 milyar ben alırım 1 düğünden takılar gelir hatta utanmadan ben işten çıkarılırım felan en azından senin işin iyi geçinir gideriz babanlarda nasıl olsa tek çocuksun bi ev verirler kira derdimizde olmaz otururuz diodu salak giibi seviodum öyle bi adamı her buluşmamızda aşkım ne ısmarlıcan bana aşkım ne yiyoruz diyen yılışık bi tipti
şuan belki sevdiğinden tereddütlerin var ama sakına sakın aklının ucunda tek bir tereddüt kalmasın .. bi kere şundan pay biç sen iş konusunda maaş konusunda eğitim konusunda kat kat üstünken eminim güzelsindirde adam seni bu halde ezmeye çalışıyo ve kendini üstün görüyo bulmuş tabi bide sırtını yaslayacağı bi eş hiç kaçırmak istemiyo emin ol daha iyilerine layıksın ...

Parayı falan geçtim, sen üniversite mezunu olacaksın, o lise mezunu olacak.

Sen fazla maaş alacaksın, o az alacak.
Şimdiden kompleksini yapmış zaten...

Baştan her şey yanlış.

Düşünme bile....

aman aman kesinlikle ucuz kurtulmuşsun ... arkana bakmadan kaç yani benimde vardı böyle bi tip sen alırsın 2 milyar ben alırım 1 düğünden takılar gelir hatta utanmadan ben işten çıkarılırım felan en azından senin işin iyi geçinir gideriz babanlarda nasıl olsa tek çocuksun bi ev verirler kira derdimizde olmaz otururuz diodu salak giibi seviodum öyle bi adamı her buluşmamızda aşkım ne ısmarlıcan bana aşkım ne yiyoruz diyen yılışık bi tipti
şuan belki sevdiğinden tereddütlerin var ama sakına sakın aklının ucunda tek bir tereddüt kalmasın .. bi kere şundan pay biç sen iş konusunda maaş konusunda eğitim konusunda kat kat üstünken eminim güzelsindirde adam seni bu halde ezmeye çalışıyo ve kendini üstün görüyo bulmuş tabi bide sırtını yaslayacağı bi eş hiç kaçırmak istemiyo emin ol daha iyilerine layıksın ...

cnm çok haklısında benim ki çok cömertti yani şuan bir yere gitsek en güzel yere götürmek ister,ben ısmarlıyım desem ben varken sana hesap ödetmem derdi..onun evlendikten sonrası için planlar yapması bana acaba dedirtti..zaten bizim daha çook sorunlar vardı o dA ayrı mevzular tabi ama..yani olay sadece bu değildi anlatmıştım zaten arkadaş çevresi fln da kötüydü diye..

yarın bebeğin olup ta bir süre çalışmayım desen bu seni zorla çalıştırır.gizli gizli ailesine para da verir.seni para kaynağı olarak görüdüğü aşikar. e çalışmayan kadın alsa 1000 lira ile zor geçinir ama şimdi 3000 lira ile güllük güneşlik.sana yolu da yapmış "sen bilmezsin ev döndürmeyi ben bilirim"hooop paralar cukka hovarda arkadaşlarıyla aleme.geleceğin bu olur.bence kendine denk biriyle evlen.

yarın bebeğin olup ta bir süre çalışmayım desen bu seni zorla çalıştırır.gizli gizli ailesine para da verir.seni para kaynağı olarak görüdüğü aşikar. e çalışmayan kadın alsa 1000 lira ile zor geçinir ama şimdi 3000 lira ile güllük güneşlik.sana yolu da yapmış "sen bilmezsin ev döndürmeyi ben bilirim"hooop paralar cukka hovarda arkadaşlarıyla aleme.geleceğin bu olur.bence kendine denk biriyle evlen.

haklısın tatlım aynısını annemde demişti..bebeğin olursa çalışamazsın diye..

Bir erkek kadının parasına yaslanıorsa o erkege ben erkek demem
okumuşsun ıyıde bolu dıosun neden kendını harcıosun guzelım ?
aklı basındasın karıyerıne bak sen hem o lıse mezunuyms ılerde buda sıkıntı olur
bitmiş işte daha gerı donme

"anana maasmi baglayacam"
deme cesaretini kendinde bulan bu insandan kendini sakin derim
hesaplari odeyebilir gezmelere gittiginizde ama bu soyledikleri
bu hesaplari su atasozunu hatirlatiyor "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez"

canım seni anan kadir gecesi doğurmuş... neden mi? daha evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş... yat kalk dua et , gerçek yüzünü gördüm diye....

kesinlikle barışma düzelmediyse düzelmez emin ol sen çırpınan olursun hep o evde nasıl olsa ayrılık etkileri üzerinden kalkmıştır tekrar tekrar üzülme evlenince geri dönüşü hiç yok biliorsun canım

aman arkadaşım uzak dur ne demek maaş verdirtmem annene . ne sanıyor kendini.yarın obur gun bu adam senin elindeki tum paranı alır . bence sadece ettiği bu söz bile ayrılmana yeter. ne yani annen muhtaç olacak sana para verdirtmeyecek ha seni yıllarca okutmuş aileni göz ardı ettirecek ha. defolsun bırak ya

Back