ayy içim sıkıldı okurken.... bu ne ya şimdiki ilişkiler ne hale gelmiş demeden edemiyorum...izleyin dizileri,hiç fakir var mı,herkes lüks içinde,erkeklerde eskiden gurur varken şimdi çoğunda yok,eskiden sadece filmlerde oluyordu ya da gerçek hayatta çok azda olsa rastlanıyordu kızlar zengin erkek avında... ya şimdi ne oluyor ya erkeklerde zengin kız avında,kolay para olsunda nerden geldiği mühim değil...bırak canım bırak,en doğruu bu..sevgilim dediğin erkekle evlenmeden konuştuğunuz konular bile çok kötü,sadece maddiyat..bizde eşimle 4 yıl flört ettik.ayrımız gayrımız olmadı hiç,o da öğrenciydi bende..bende olursa ben onda olursa o harcardı..şimdi ikimizde çalışıyoruz ve ne evlenmeden önce nede evlendikten sonra alınan maaşların muhasebesini yaptık,benim ihtiyacım olur kartlar bende onun ödemeleri olur kartlar onda olur..canım ne zaman istese ne zaman ailemden birinin paraya ihtiyacı olsa eşime derim hiç itiraz etmez,bende onunkilere etmem..evlilik nedir ya ...paramı,saygısızlıkmı,mutsuzlukmu...Allah kurtarmış seni bu adamdan boşver seni sen olduğun için seven biri çıkar