şoklardayım. daha yaşın küçük heralde.. nasıl bir tehlikede olduğunun farkına varamamışsın.
bu ne yaa.
senin parandan ona ne.. daha şimdiden karışıyor. aman uzak dur kardeşim
canım benim kardeşimle aynı yaştaymışsın..içim cız etti bi an..
aşk insanın aklını uçuruyor..aşkın gözü kördür dedikleri doğru..bilimsel olarakta açıklanmış..karşı tarafın yanlışları görünmez ne yapıyorsa hep iyiye yorulurmuş..
aklı başında bir kızmışsın ki gelip burdan akıl alıyorsun..dinle büyük sözü bir bildiğimiz var elbet...yanlışı görebildiğine göre sevginde bitiyordur belki de yavaş yavaş...
o kadar yıprandım ki cnm..artık sevgi falan kalmadı,zaman zaman içim acıyor bugün burdaki yorumları okuyup ne salağım dedim,herkes görüyor bir ben göremiyorum gerçekleri dedim,iyi geldi bana..
buranın gazına gelirsin şimdi, ama yarın öbür gün yine iki tatlı söz ve özre kanmazsın umarım, o yüzden onunla tüm iletişim kanallarını kapat, hattını değiştir dıyorum son kez, abla tavsiyesi sana...
değiştirmiştim yine bulmuş bi arkadaşımdan şimdi tekrar değiştiricem mecburen..
güvenmedıgın kımselere verme numaranı ve tembihle hepsini gerekırse, başka yolu yok, kararlı oldugunu göster.
aman aman kesinlikle ucuz kurtulmuşsun ... arkana bakmadan kaç yani benimde vardı böyle bi tip sen alırsın 2 milyar ben alırım 1 düğünden takılar gelir hatta utanmadan ben işten çıkarılırım felan en azından senin işin iyi geçinir gideriz babanlarda nasıl olsa tek çocuksun bi ev verirler kira derdimizde olmaz otururuz diodu salak giibi seviodum öyle bi adamı her buluşmamızda aşkım ne ısmarlıcan bana aşkım ne yiyoruz diyen yılışık bi tipti
şuan belki sevdiğinden tereddütlerin var ama sakına sakın aklının ucunda tek bir tereddüt kalmasın .. bi kere şundan pay biç sen iş konusunda maaş konusunda eğitim konusunda kat kat üstünken eminim güzelsindirde adam seni bu halde ezmeye çalışıyo ve kendini üstün görüyo bulmuş tabi bide sırtını yaslayacağı bi eş hiç kaçırmak istemiyo emin ol daha iyilerine layıksın ...
yarın bebeğin olup ta bir süre çalışmayım desen bu seni zorla çalıştırır.gizli gizli ailesine para da verir.seni para kaynağı olarak görüdüğü aşikar. e çalışmayan kadın alsa 1000 lira ile zor geçinir ama şimdi 3000 lira ile güllük güneşlik.sana yolu da yapmış "sen bilmezsin ev döndürmeyi ben bilirim"hooop paralar cukka hovarda arkadaşlarıyla aleme.geleceğin bu olur.bence kendine denk biriyle evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?