- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
siz şu an birbirinize olan aşkınızı konuşup nasıl mutlu olacağınızı düşünmek yerine para konuşuyorsunuz...:26::26::26:
anlamışsınnızdır dediğimi,umarım...
ben hiç zaman sorun etmemişimdir böyle şeyleri..öyle olsa niye çıkayım en baştan.kendi deilk başta böyle değildi böyle olsa üç yılımı nie vereyim.hep o almak isterdi herşeyi..tüm yaşanalar sonradan oldu..
ilk bir kaç satırı okudum
gerisini okumama gerek bıle yok çünkü eskı sevgılın kendını sana resmen haykırarak gösteriyor
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır demiş Albert Einstein
sakın dıyorum.
modern köle demişti geçen bir konuda bır arkadaş
sende modern köle olmak ıstemıyorsan sakın arkadaşım kendını bu ınsandan.
tşkler cnm okuyup cvp yazdığn içinn,bitti artık..kesin bir daha onunla ilgili konu açmıcam
Sadaka ver guzelim. Allah seni resmen korumus.
ilk başta böyle değildicimri de değildi çok farklıydı..tüm bu olanlar 5 ay içinde yaşandı..şimdide bitti,bnm hatam bana denk olmayan biriyle çıkmak ve onu sevmek,düzelir diye ummak..bir de ilk çıktığım..bilemedim.
kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyeyim demiştir...hangi aşk unutulmuyor sedencim?.. neden bile bile lades diyesin?üstelik akıllı geçinip kendini bağıra bağıra belli ediyorken..paran okyanus gibiyse Allah rızası için yedireyim dersen bilemem tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?