Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bazen umutlu oluyorum bazen çok korkuyorum bu duygu iniş çıkışları sizdede oluyormu sizde araştırıyomusunuz bipolarmıyım diye içim çok huZursuz çatlicam çok yoruldum korkuyorum çok üzgünüm
Aynı beni anlatmışsın bi ara bipolar mıyım şizofren miyim diye de Dr Dr gezdim duygu niş çıkışları olunca çok korkmuştum aslında ilaçlar yapıyor

Şimdi kaç yaşındasın aynı beni anlatmışsın ben de 20 yaşında geçirdim ilk atağımı ama son 3 senedir tam düzelemedim dönem dönem iyi oldum ilaçla ama son 1 senedir pek iyi değilim en son terapiye başladım evden kaçıyordum sürekli annemlere kaçış çantası ayarlayıp temel ihtiyaçlarını alıyordum kızımın annemlere kaçıyordum terapistim sayesinde yaklaşık 5 aydır evimde durabiliyordum taa ki bu sabah ki atağa kadar bugün ilk defa yine kaçmak geldi evden kızıma bakamama delirme korkusu ölme korkusu annmelre gidip kızımla ilgilenmelerini isteyip sadece yatmak istedim boş odaya geçip son günlerde yoğun ataklar oluyor ilaçlar da niye işe yaramıyor anlamıyorum

Bugün bende huzursuz hissediyorum ağladım kaygım korkum arttı Allah yardımcımız olsun büyük bir imtihan Allahım daha beterinden korusun bu halimizede acil kalıcı şifa versin yaşlar kaç kızlar ben 32
Amin amin ben de 30 yaşındayım 9 senedir bu panikatak hayatımda yaşlanmış hissediyorum kendimi

Hiç iyi değilim bugün yatıyorum ölcem korkusu ile uyandım depresyona girdim yataktan çıkmak istemiyorum Allahım neden her seferinde başa dönüyorum

Bende de zaman zaman duygu iniş çıkışları oluyor ya da saçma sapan şeyleri sorguladığım,neden bu böyle diye düşünüp cebelleşiyorum.Sizde de oluyor mu?

Bende 32 yaşındayım bilmem napcaz ilaçta işeişe yaramıyo Allah sonumuzu hayır etsinetsin

Selam canım hatırladım seni bi topikte baya yazışmıştık MenekseSare ben bildin mi ben de bu aralar pek iyi değilim korona bir de dedemin ölümü sarstı başa sardım ben yine
Evet canım hatırladım seni. Nasılsın neler yapıyorsun. Yaa işte ben de bir ay olcak evdeyim koronadan dolayı çalışamıyoruz, bir de benim rahatsızlığım gecen sene tam da Ramazan'da ortaya çıkmıştı şimdi yine ramazandayiz geceleri çok zor geçiyor bir iki gündür huzursuzlaniyorum baya öyle işte dedene de Allah rahmet etsin canım

Amin canım sağol ilaç kullanıyor musun ben de evdeyim uzun süredir çocuk da var dışarı çıkamıyoruz pek hep evdeyiz bunaldık panikatak anksiyete ardından depresyon hepsi geliyor

Bazen çok canınız yanıyomu böyle bataklıkta çırpınıyo çırpınıyo ama kurtulamıyo gibi hissediyomusunuz ağlaya ağlaya geçsin diye sürekli dua ediyomusunuz
Ben de öyle sürekli bu hastalıkla mücadele etmek tam iyi oldum derken yine başa sarmak çok dua ettim geçsin diye Rabbim bu mübarek günlerde bizlere de şifa versin inşallah

Amin canım sağol ilaç kullanıyor musun ben de evdeyim uzun süredir çocuk da var dışarı çıkamıyoruz pek hep evdeyiz bunaldık panikatak anksiyete ardından depresyon hepsi geliyor
Evet canım düşük doz bir ilaç kullanıyorum sanırım o da pek fayda etmemeye başladı. Evet o da etkiledi tabi, bir de bende bu rahatsızlık geçen sene tam ramazanda patlak verdi o yüzden hiç mi hiç iyi değilim, ramazanı dört gözle bekleyen ben geçip bitmesini istiyorum geçen seneki korkularımı hatırlıyorum geceleri ataklarla uyamadan geçerdi, dün gece de öyle oldu

Korktun ya aynı zamanlarda yine hasta olmaktan o yüzden oluyor ben de atağın geldiği saatler yaklaşırken çok korkuyorum gece nasıl atak geliyor sana benim sürekli değişiyor bi nefes alamama bi kalp krizi geçircem ölücem kontrolü kaybetme korkusu

Söylediklerinin hepsi var maalesef. Üstüne hiçbir şekilde sakinlesemeyip, uyuyamıyorum ben. Uyku duzenin bozulunca biliyorsun hepten zivanadan çıkıyor durum. Dün gece öyle oldu mesela hiçbir şekilde sakinlesemedim sabaha kadar uyumamistim. Bu gece sakinlestim ve uyudum çok şükür. Daha iyiyim elhamdülillah. Duruma bakcam yine aynisi olursa bıraktığım gece ilacına donecem maalesef.

Olmazsa gece ilacına dön tabi neydi gece ilacın

Sağ kasığıma kaburgama kadar ağrı giriyor korkuyorum uyurken birden nefesim çekilerek uyanıyorum çokk korkuyorum ya ölücem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…