Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bugün bende huzursuz hissediyorum ağladım kaygım korkum arttı Allah yardımcımız olsun büyük bir imtihan Allahım daha beterinden korusun bu halimizede acil kalıcı şifa versin yaşlar kaç kızlar ben 32
26 yaş ve 15 16 yaşından beri panik atak anksiyete depresyon vs ile yaşamaya çalışıyorum

Eşim işteyken evde yalnız durmaya yine korkuyorum kızım var ama yine de korkuyorum nefesim kesilip ölüvercem diye fena olucam korkusu daha bir sürü kötü senaryo

İlaç kullanıyor musun panikatak geldiğinde nasıl başetmeye çalışıyorsun sonra insan depresyona da giriyor tüm gün yatma isteği var bende
Yıllarca düzensiz olarak evet oda niye düzensiz onuda açıklayım başta ailem ve çevrem ilaç bağımlılık yapar herşey senin elinde vs diye diye bir kutu iyileştin bırak yaptırdılar. Sonra nükseder yine bir psikolog yeni bir ilaç böyle böyle son dört yola kadar devam etti. Sonra bir buçuk yıl kadar hiç evden çıkmadım zorla ağlayarak çıkarttılar vs. Sonrasında üniye başladım bir yerden yeniden başlamak için bu süreçte de 2 yıl kadar bir dr a gittim ataklarım azalmıştı ama hayat enerjim mi denir kalitesi mi denir yükselmedi. Standart devam ediyordu arada ataklar geliyor ama çok sarsmiyordu. Neyse derken yeni bir sürece girdim işe başladım bu seferde iş stresi vs daha çok yüklendi yine bir atak sonrası böyle olmaz dedim yeniden bir Araştırma içine girdim. araştırdım felan bayağıda alanında uzman bir dr la yeni bir tedaviye başladım. Son iki yılda şimdiki dr uma gidiyorum 3 farklı hapla başladım şimdi azaltmaya geçtik tek hap ama yine anksiyete felan nüksediyor. Gitmem lazım ama seans ücretleri çok arttı. Sanırım ara vereceğim. Tabi bunca yıl içinde Kardiyoloji Dahiliye Nöroloji gezdim hepsi psikolojik dedi. Hocaya da gittim. otlu çöplü tedavi. Hipnoz hepsini denedim. her seferinde başka dr tercih ettim. Yeşil reçeteli haplarda kullandım. toplamda 500 mg kadar günlük dozları gördüm En çok faydayı ben Efexor Lustral ve Nervium da buldum. Hele nervium süperdi ama bağımlılık yapıcı olduğu için çok kullanamadım hatta ben normalinde üstünde kullanmışım

Biraz uzun yazdım sanırım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin

Bugün hiç uyuyamadım midemin altı bağırsaklarımda sıkıntı hissediyorum sanki bişi sıkıyo gibi en çok uyku sorunu zorluyo çok özledim rahatça uykuya dalabilmeyi hiç rüya görmeden kesintisiz uyumayı Rabbim tekrar öyle olduğum günleri göstersin şifa versin tez vakitte

Yemin ederim birebir aynısı neden böyle olduk birden

Ben de uzun bir süre efexor kullandım ama artık en yüksek doza bile çıktık fayda etmedi sanırım bünye alıştı diye bıraktık başka ilaca geçtik

Bende iki gecedir yat kalk yat kalk kalbim bi tuham yine boğazım sırtım ağrıyo aceba koronamı oldum korkusu kafamın içi hep bulanık tuhaf Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de bu konuya katılmaya geldim desteğe ihtiyacım var çünkü

Senelerdir depresyon ve anksiyete ile boğuşuyorum. Ailem bunu anlayamiyor tedavi olmamı istemediler ilaçlar kullanmamı falan ben de istemiyorum aslında ama hayatıma bakıyorum yataktan çıkasım gelmiyor senelerdir en ufak bir motivasyonum yok ailem bunun kişiliğim olduğuna ikna oldular artik ama değil. Sıkıntı ve stresten egzama ve nefes açlığı çekiyorum nefes alamamaktan ciğerlerim acıyor artık.

Bir şeyler yapabilen insanları görünce ben niye böyleyim diye ağlama krizine giriyorum. Yada en ufak mutlu olursam yine bir şeyler baskiliyor ağlama krizi geliyor. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum çok sinirliyim ve mutsuzum. Beni hayata bağlayan çok çok az şey var aslında ama dayanmaya çalışıyorum. Bana da tavsiye verebilir misiniz?

Aynı durumları yaşıyoruz hep biz inanılmaz mücadele ederken kimsenin bizi anlamaması beni iki kat sinir ediyo siz kaç yaşındasınız

Aynı durumları yaşıyoruz hep biz inanılmaz mücadele ederken kimsenin bizi anlamaması beni iki kat sinir ediyo siz kaç yaşındasınız
26 yaşımdayım senelerdir var bu lise zamanlarından beri. Yaşamayanlar anlamıyor. yaşayanlar da birbirine yardım edemiyor ne yazik ki hal kalmıyor hiç bir şeye.

Beni en çok uyuyamamak azdırıyo anksiyetemi ben öyle yatağa girip duramıyorım heycan basıyo panik geliyo birşeyler yapmalıyım diyorum ilaç içmek istemiyorım ama mecbur uyuyamazsam ara sıra zes........t uyku ilacı alıyorum kısır döngü şuan paniğim.korkum iç.sıkıntım tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…