Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım bende bi ara eve girmek istemedim günlerce uyuyamadım halen yatağa girince korkarım ya uyuyamazsam diye ilaçta uyuşturuyo iyileştirdiği yok dediğin gibi dua ve terapi başka yolu yok

Allah ım sanada şifa versin beterinden korusun canım evladına bağışlasın ona sağlıkla bakma gücü versin

Çok şükür evet kardeşimden biliyorum gastalığı Allah ımm vermesin kimseye kardeşimede birdaha yaşatmasın dilerim benim kızım büyük çok şükür 24 yaşında
Maşallah senin kızın büyükmüş Allah yavrularımızı korusun psikolojik sıkıntılardan hastalıklardan çok korkuyorum genetik olur diye kardeş istiyo eşim istiyo kaynanam çevre 2.çocuk baskısı kimse demiyo sen iyi ol yeter çünki anlayamıyorlar görümcem 4.ye hamile boy boy benim kızımda hevesleniyo ne diyim Allah yardımcımız olsun

Amin amin kızım 3 yaşında ben şuan ki halimle bir çocuk daha düşünmüyorum gerçekten çok zor bir süreç geçirdim hala da geçiriyorum kızıma bazen çok zor bakıyorum Allah biliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aminnn Allah gönlüne göre versin benim anne tarafımda böyle bi hastalık hiç yok babayı hiç görmedim bilmiyorum

Aminnn canım Allah kolaylık versin güzel kuzuma bakabilesin

Ben de öyle mutluyken bile huzursuzluk var içimde kötü bişey olacakmış hissi hele rüyaları hiç sorma her gördüğüm rüyayı bi yerlere yoruyorum heh rüyada gördüm malum oldu ölücem işte diyorum

İnşAllah canım sen sabah ki halimi görseydin eşime dedim kızı al azcık oyala ben yatayım çok kötüyüm uyku sersemi sabah oynadım onunla ama panikatakla birlikte çok kötüydüm
Allah yinede o gücü veriyo demekki ben düşünüyorum hiç bakamazdım heralde diyorum

Benim de vücudumda tuhaf tuhaf şeyler oluyor mesela kasık ile göğüs kısmıöda sırtım da dahil değişik bir kramp giriyor inme inecek diye çok korkuyorum sonra nefesim kesiliyor ruhum daralıyor ne zor bişey Yarabbi beni de anlayan yok bi sizler anlıyorsunuz çekmeyen anlamıyor bu hastalığı

İşte o ağrılar beni hiç bırakmıyo evet kimse anlamıyo

Evet canım çekmeyen anlamaz dilerim Rabbimden Ramazandan iyileşmiş olarak çıkarız bu mübarek günler hürmetine Allah aklımızı korusun ruhumuzu psikolojimizi korusun iyi geceler şarjım bitiyo Allaha emanet olun

Benim de önceden geçiyordu artık hemen geçmiyor en son ağustos ayından beri tam düzelemedim yoğun ataklar var

Bide zaten onca ağrı ve kaygıyla uğraşırken kimseyle konuşmak istememe suskunluk sizdede oluyomu

Amin amin duanı okurken ağlıcağım geldi artık iyi olacağımız günleri çok istiyorum Rabbim bize de şifa versin inşallah sen de Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…