- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.821
Ben de aynı abla ya. Şimdi eczaneye gittim çözüm bulmak için, ben de r.. ile başlayan bir antidepresan içiyordum aksamlari ama beş aydır kullanmıyordum iyiyim cunku. Yarın başka bir çare bulcaz bakalımBeni en çok uyuyamamak azdırıyo anksiyetemi ben öyle yatağa girip duramıyorım heycan basıyo panik geliyo birşeyler yapmalıyım diyorum ilaç içmek istemiyorım ama mecbur uyuyamazsam ara sıra zes........t uyku ilacı alıyorum kısır döngü şuan paniğim.korkum iç.sıkıntım tavan
Allah şifa versin canım ben de ihtiyaç çok duymuyodum ama virüsden biryere çıkamamak iyice kötü yaptı sende kafana göre ilaç alma eczaneden zaten vermezler pasiflora var bitkisel şurup oda pek etkili değilBen de aynı abla ya. Şimdi eczaneye gittim çözüm bulmak için, ben de r.. ile başlayan bir antidepresan içiyordum aksamlari ama beş aydır kullanmıyordum iyiyim cunku. Yarın başka bir çare bulcaz bakalım
Yok abla o bana piskiyatristin verdiği ilacti sonra onun eşliğinde bırakmıştım ondan almak istedim. Bitkisel bisey verecekler m... Bunu da bana daha önce piskolog önermişti. Ya sende de oluyor mu böyle uyuyamadıkca cildirmaAllah şifa versin canım ben de ihtiyaç çok duymuyodum ama virüsden biryere çıkamamak iyice kötü yaptı sende kafana göre ilaç alma eczaneden zaten vermezler pasiflora var bitkisel şurup oda pek etkili değil
Tabiki oluyor uyuyamama anksiyeteyi artırıyo ilaçlı uykuda aptal gibi yapıyo Allah yardım etain etsinYok abla o bana piskiyatristin verdiği ilacti sonra onun eşliğinde bırakmıştım ondan almak istedim. Bitkisel bisey verecekler m... Bunu da bana daha önce piskolog önermişti. Ya sende de oluyor mu böyle uyuyamadıkca cildirma
Aminn ablaaTabiki oluyor uyuyamama anksiyeteyi artırıyo ilaçlı uykuda aptal gibi yapıyo Allah yardım etain etsin
Bende de panik var şuan kalbim pır pır atıyor ağlamak geliyor kızım da var 3 yaşında onun yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimiKızlar ben bugün çok panik yapıyorum nasıl sakinlesebilirim
Sabahtan beri böyleyim sanırım bir süre daha böyle olacağım..Bende de panik var şuan kalbim pır pır atıyor ağlamak geliyor kızım da var 3 yaşında onun yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Evet canım sen. Baya zorluyor şuan beniNapcaz yaaa oruçmusunız
Ben değilim mide ve bağırsaklardan hastayım tutamıyorumNapcaz yaaa oruçmusunız
Napcaz yaaa oruçmusunız
Allah kabul etsin canım namazı kıldın mi arkasından 40 Fatiha okuBende tutuyorum bugün zorlandım yedim daha sakinleşemedim patliycam
Kıldım hatim yapıyoruz eşimle vardır bundada bir hayırhayır ağladım hüngür hüngür sen nerde yaşıyorsun evlimisin canımAllah kabul etsin canım namazı kıldın mi arkasından 40 Fatiha oku
Ne güzel canım Allah kabul etsin. Ben de çok kötüyüm. İstanbul'da yaşıyorum sen. Yok abla ben nişanlıyım kısmetse Ağustos da evlencegizKıldım hatim yapıyoruz eşimle vardır bundada bir hayırhayır ağladım hüngür hüngür sen nerde yaşıyorsun evlimisin canım
Korkuyorum bazen benim bu halim yüzumden birgün benden sıkılıp bunalirsaKıldım hatim yapıyoruz eşimle vardır bundada bir hayırhayır ağladım hüngür hüngür sen nerde yaşıyorsun evlimisin canım