Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de aynı abla ya. Şimdi eczaneye gittim çözüm bulmak için, ben de r.. ile başlayan bir antidepresan içiyordum aksamlari ama beş aydır kullanmıyordum iyiyim cunku. Yarın başka bir çare bulcaz bakalım

Ben de aynı abla ya. Şimdi eczaneye gittim çözüm bulmak için, ben de r.. ile başlayan bir antidepresan içiyordum aksamlari ama beş aydır kullanmıyordum iyiyim cunku. Yarın başka bir çare bulcaz bakalım
Allah şifa versin canım ben de ihtiyaç çok duymuyodum ama virüsden biryere çıkamamak iyice kötü yaptı sende kafana göre ilaç alma eczaneden zaten vermezler pasiflora var bitkisel şurup oda pek etkili değil

Allah şifa versin canım ben de ihtiyaç çok duymuyodum ama virüsden biryere çıkamamak iyice kötü yaptı sende kafana göre ilaç alma eczaneden zaten vermezler pasiflora var bitkisel şurup oda pek etkili değil
Yok abla o bana piskiyatristin verdiği ilacti sonra onun eşliğinde bırakmıştım ondan almak istedim. Bitkisel bisey verecekler m... Bunu da bana daha önce piskolog önermişti. Ya sende de oluyor mu böyle uyuyamadıkca cildirma

Tabiki oluyor uyuyamama anksiyeteyi artırıyo ilaçlı uykuda aptal gibi yapıyo Allah yardım etain etsin

İki ramazandir oruclarim zorlu geçiyor. Geceden beri taş olmuş midemle mi ugrasayim, daraltan anksiyete ile mi sürekli gelen panik ataklar ile mi anlamadım

Kıldım hatim yapıyoruz eşimle vardır bundada bir hayırhayır ağladım hüngür hüngür sen nerde yaşıyorsun evlimisin canım
Ne güzel canım Allah kabul etsin. Ben de çok kötüyüm. İstanbul'da yaşıyorum sen. Yok abla ben nişanlıyım kısmetse Ağustos da evlencegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…