Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Korkmamak elde değil ki şimdi de nefesim çekiliyor gibi bişeye üzüldüğün anda bu hastalık nüksediyor hemen

Bugün bende huzursuz hissediyorum ağladım kaygım korkum arttı Allah yardımcımız olsun büyük bir imtihan Allahım daha beterinden korusun bu halimizede acil kalıcı şifa versin yaşlar kaç kızlar ben 32

Aminnnn ben mide ve göğüs ağrısından gebericem bugün artık dayanamıyorum ilaç şart bana böyle hayat çok daha kötü
Sen hiç ilaç kullanmadınmı kaç senedir var canım ben ilk 20 yaşımda panik atskatak olmuştum ara ara ilaç kullanıyodum düzeliyodım şimdi ilaçlar işe yaramadı dahada kötü etti sekiz aydır içmiyorum kortizon daaldım kullandığım için belkide iyleşemedeim anksiyete depresyona çevirdi panik atakatak.2 senedir bubu haldeyim yoğun yani önceden hafifti

Bazen umutlu oluyorum bazen çok korkuyorum bu duygu iniş çıkışları sizdede oluyormu sizde araştırıyomusunuz bipolarmıyım diye içim çok huZursuz çatlicam çok yoruldum korkuyorum çok üzgünüm

Ben ilk 22 yaşımda son sahur gecesiydi hatta asla unutmayacağım sonra 33 yaşımda ikinci defa ve üçüncüde gecen sene kardeşim kanser oldu süreci ağır bi şekilde beraber yaşadık çok etkilendim üstüne annem hastalandı sorunlar çıktı ailevi herşey tam düzene girdi ben çok kötü oldum ve hiçbirinde ilaç kullanmadım ilaç korkumda çok yüksek çünkü hep terapi psikolog vardı zaten ben yapım gereği kötü olayları hep ağır yaşarım depremdede çok kötüydüm tam geçiyo iyi gibiydim bu virüs beni başa döndürdü çok kötü bi şekilde hemde artık bıktım çokkk

Bazen umutlu oluyorum bazen çok korkuyorum bu duygu iniş çıkışları sizdede oluyormu sizde araştırıyomusunuz bipolarmıyım diye içim çok huZursuz çatlicam çok yoruldum korkuyorum çok üzgünüm
Beni görsen kahkahalar atarken bi tuhaflık oluyo içimde onunla birlikte suskunluk aşırı sinir ses olsa en ufacık kıyameti koparıyorum hele ağrım varsa kimse yanımda dahi durmaz o derece çekilmez biri oluyorum ama normal halim tam bi çatlak eğlenceli bu hastalık inanılmaz yorucu ama beni en çok yıpratan vücudumdaki dayanılmaz ağrılar tuhqflıklar gitmediğim hastane profösör chekup kalmadı çok şükür organık hiçbişi yok ama mide bağırsak kalp sırt ve omuz boyun bütün kaslarım gerilip ağrıyo sanki biri boğuyo beni anlatılması çok güç yaşaması çokkk ağır bi durum psikoloğada gidemiyorum virüsden dolayı bi nebze rahat ediyodum çok doluyum inanki bitek anlıyan dinleyen kimse yok ömrümü böyle nasıl geçiricem

Bende öyle canım olumsuz şeylerden çabuk etkileniyorum yine geçiyordu önceden iki senedir geçmiyor boşver ilacı beyin kimyasını bozuyor bir topik te hastanede yattım yazmışmıydın yada başkasıyla karıştırdım Allah yardımcımız olsunolsun

Evet ilaç için özellikle yattım ben ikinci olduğumda çok ağırdım bu halime bin şükür ozaman şuurum gidiyodu eve hiç giremiyodum hep ya sokakda ya hastanedeydim hiç uyku yoktu uyuyamıyodum artık bana deli gözüyle bakıyolardı çok ciddiyim hastaneye yattığımda bile ilac içemedim zaten hastanede güvende olma hissiyle orda baya bi iyi olmuştum terapiyle ve dua çok önemli ve rahatlatıcı Allah ım hepimize şifa versin canım çeken bilir

Birşey çıkmadığına şükret canım Allah kousun
Canım yine şükretki bir hastalık bir sorun çıkmıyor ben göz siniri iltihabı geçirdim gözün kapanıyo ileride ms ihtimali olabilirmiş aklıma geldikçe anksiyetem tavan ms ilaçları depresyon yan etkisietkileri olan ilaçlar onları kullanmak zorunda kalırsam diye yedim bitirdim kendimi çocuğuma üzülüyorum benide tam anlayan kimse yok zaten yaşayan anlar yaşamayanlar anlamaz yinede Rabbim sevdiklerimize yaşat masın psikolojik sıkıntılar bende mutluyken bile huUrsuzum uykularım çok rüyalı zor uykuya dalıyorum ilaçlardan sonra oldu uyku bozukluğuda

Çok şükür evet kardeşimden biliyorum gastalığı Allah ımm vermesin kimseye kardeşimede birdaha yaşatmasın dilerim benim kızım büyük çok şükür 24 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…