Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet ilaç için özellikle yattım ben ikinci olduğumda çok ağırdım bu halime bin şükür ozaman şuurum gidiyodu eve hiç giremiyodum hep ya sokakda ya hastanedeydim hiç uyku yoktu uyuyamıyodum artık bana deli gözüyle bakıyolardı çok ciddiyim hastaneye yattığımda bile ilac içemedim :KK43: zaten hastanede güvende olma hissiyle orda baya bi iyi olmuştum terapiyle ve dua çok önemli ve rahatlatıcı Allah ım hepimize şifa versin canım çeken bilir :KK43:
Amin canım bende bi ara eve girmek istemedim günlerce uyuyamadım halen yatağa girince korkarım ya uyuyamazsam diye ilaçta uyuşturuyo iyileştirdiği yok dediğin gibi dua ve terapi başka yolu yok

Birşey çıkmadığına şükret canım Allah kousun

Canım yine şükretki bir hastalık bir sorun çıkmıyor ben göz siniri iltihabı geçirdim gözün kapanıyo ileride ms ihtimali olabilirmiş aklıma geldikçe anksiyetem tavan ms ilaçları depresyon yan etkisietkileri olan ilaçlar onları kullanmak zorunda kalırsam diye yedim bitirdim kendimi çocuğuma üzülüyorum benide tam anlayan kimse yok zaten yaşayan anlar yaşamayanlar anlamaz yinede Rabbim sevdiklerimize yaşat masın psikolojik sıkıntılar bende mutluyken bile huUrsuzum uykularım çok rüyalı zor uykuya dalıyorum ilaçlardan sonra oldu uyku bozukluğuda
Allah ım sanada şifa versin beterinden korusun canım evladına bağışlasın ona sağlıkla bakma gücü versin

Çok şükür evet kardeşimden biliyorum gastalığı Allah ımm vermesin kimseye kardeşimede birdaha yaşatmasın dilerim benim kızım büyük çok şükür 24 yaşında
Maşallah senin kızın büyükmüş Allah yavrularımızı korusun psikolojik sıkıntılardan hastalıklardan çok korkuyorum genetik olur diye kardeş istiyo eşim istiyo kaynanam çevre 2.çocuk baskısı kimse demiyo sen iyi ol yeter çünki anlayamıyorlar görümcem 4.ye hamile boy boy benim kızımda hevesleniyo ne diyim Allah yardımcımız olsun

Maşallah senin kızın büyükmüş Allah yavrularımızı korusun psikolojik sıkıntılardan hastalıklardan çok korkuyorum genetik olur diye kardeş istiyo eşim istiyo kaynanam çevre 2.çocuk baskısı kimse demiyo sen iyi ol yeter çünki anlayamıyorlar görümcem 4.ye hamile boy boy benim kızımda hevesleniyo ne diyim Allah yardımcımız olsun
Amin amin kızım 3 yaşında ben şuan ki halimle bir çocuk daha düşünmüyorum gerçekten çok zor bir süreç geçirdim hala da geçiriyorum kızıma bazen çok zor bakıyorum Allah biliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aminnn Allah gönlüne göre versin benim anne tarafımda böyle bi hastalık hiç yok babayı hiç görmedim bilmiyorum :KK43:

Amin amin kızım 3 yaşında ben şuan ki halimle bir çocuk daha düşünmüyorum gerçekten çok zor bir süreç geçirdim hala da geçiriyorum kızıma bazen çok zor bakıyorum Allah biliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aminnn canım Allah kolaylık versin güzel kuzuma bakabilesin

Birşey çıkmadığına şükret canım Allah kousun

Canım yine şükretki bir hastalık bir sorun çıkmıyor ben göz siniri iltihabı geçirdim gözün kapanıyo ileride ms ihtimali olabilirmiş aklıma geldikçe anksiyetem tavan ms ilaçları depresyon yan etkisietkileri olan ilaçlar onları kullanmak zorunda kalırsam diye yedim bitirdim kendimi çocuğuma üzülüyorum benide tam anlayan kimse yok zaten yaşayan anlar yaşamayanlar anlamaz yinede Rabbim sevdiklerimize yaşat masın psikolojik sıkıntılar bende mutluyken bile huUrsuzum uykularım çok rüyalı zor uykuya dalıyorum ilaçlardan sonra oldu uyku bozukluğuda
Ben de öyle mutluyken bile huzursuzluk var içimde kötü bişey olacakmış hissi hele rüyaları hiç sorma her gördüğüm rüyayı bi yerlere yoruyorum heh rüyada gördüm malum oldu ölücem işte diyorum 😪

Beni görsen kahkahalar atarken bi tuhaflık oluyo içimde onunla birlikte suskunluk aşırı sinir ses olsa en ufacık kıyameti koparıyorum hele ağrım varsa kimse yanımda dahi durmaz o derece çekilmez biri oluyorum ama normal halim tam bi çatlak eğlenceli bu hastalık inanılmaz yorucu ama beni en çok yıpratan vücudumdaki dayanılmaz ağrılar tuhqflıklar gitmediğim hastane profösör chekup kalmadı çok şükür organık hiçbişi yok ama mide bağırsak kalp sırt ve omuz boyun bütün kaslarım gerilip ağrıyo sanki biri boğuyo beni anlatılması çok güç yaşaması çokkk ağır bi durum psikoloğada gidemiyorum virüsden dolayı bi nebze rahat ediyodum çok doluyum inanki bitek anlıyan dinleyen kimse yok ömrümü böyle nasıl geçiricem :KK43:
Benim de vücudumda tuhaf tuhaf şeyler oluyor mesela kasık ile göğüs kısmıöda sırtım da dahil değişik bir kramp giriyor inme inecek diye çok korkuyorum 😪 sonra nefesim kesiliyor ruhum daralıyor ne zor bişey Yarabbi beni de anlayan yok bi sizler anlıyorsunuz çekmeyen anlamıyor bu hastalığı

Benim de vücudumda tuhaf tuhaf şeyler oluyor mesela kasık ile göğüs kısmıöda sırtım da dahil değişik bir kramp giriyor inme inecek diye çok korkuyorum 😪 sonra nefesim kesiliyor ruhum daralıyor ne zor bişey Yarabbi beni de anlayan yok bi sizler anlıyorsunuz çekmeyen anlamıyor bu hastalığı
İşte o ağrılar beni hiç bırakmıyo :KK43: evet kimse anlamıyo

Evet canım çekmeyen anlamaz dilerim Rabbimden Ramazandan iyileşmiş olarak çıkarız bu mübarek günler hürmetine Allah aklımızı korusun ruhumuzu psikolojimizi korusun iyi geceler şarjım bitiyo Allaha emanet olun

Bende öyle canım olumsuz şeylerden çabuk etkileniyorum yine geçiyordu önceden iki senedir geçmiyor boşver ilacı beyin kimyasını bozuyor bir topik te hastanede yattım yazmışmıydın yada başkasıyla karıştırdım Allah yardımcımız olsunolsun:KK43:
Benim de önceden geçiyordu artık hemen geçmiyor en son ağustos ayından beri tam düzelemedim yoğun ataklar var

Bide zaten onca ağrı ve kaygıyla uğraşırken kimseyle konuşmak istememe suskunluk sizdede oluyomu

Evet canım çekmeyen anlamaz dilerim Rabbimden Ramazandan iyileşmiş olarak çıkarız bu mübarek günler hürmetine Allah aklımızı korusun ruhumuzu psikolojimizi korusun iyi geceler şarjım bitiyo Allaha emanet olun
Amin amin duanı okurken ağlıcağım geldi artık iyi olacağımız günleri çok istiyorum Rabbim bize de şifa versin inşallah sen de Allaha emanet ol canım

X