- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.621
Yattıkça yatası geliyor insanın canın yaymak istiyorsa yat ben de yatıyorum şuanDünden beri felçli gibi yatıyorum kolum bacağımı hareket dahi ettirecek gücüm yok hava değişimlerinde daha kötü oluyorum bıktım artık((((
Anksiyete canım o işte şimdi tlfnundan müzik aç hareketli biraz oynamaya çalış bişeyler yap o düşünceler dağılsınBoğazında yumru hissi yutkunamamak ara arada karıncalanma gibi sonra karnımdan gelen boşluk hissi kalbime hani yokuşdan inerken böyle içiniz bi tuhaf olurya öyle olan varmı vücudun üst kısmı omuz kol göğüsde gerginlik ağrı ve odaklanamamak korku ayaklarım buz gibi bunları yaşayan varmı ben kafayı yicem sabahdan beri mahvoldum yerimden kalkıp bişi yapıyım diyorum daha beter oluyo ne illetmiş yaaa
Az önce kalkıyım hareket ediyim biraz dedim ğöğsümde ağrı başladı yok yapamadım bişey tam uzandım kalbim bian durdu geri fena bi çarpıntı ve gaz hemen montu aldım aşşaa hastaneye gitsemmi gitmesemmi derken geri eve çıktım su torbası koydum karnıma yattım ama çok korktum panık oldum bugün çok zor geçiyo benım için napıcamı bilmiyorum şaşırdım artıkAnksiyete canım o işte şimdi tlfnundan müzik aç hareketli biraz oynamaya çalış bişeyler yap o düşünceler dağılsın
Bugün benim de kalbim sıkışıyor az önce öyle bir nefesim kesildi ki ölüyorum sandım zanax aldım 1 tane yarım içiyordum bütün içtim çok korktum nefesim kesildiAz önce kalkıyım hareket ediyim biraz dedim ğöğsümde ağrı başladı yok yapamadım bişey tam uzandım kalbim bian durdu geri fena bi çarpıntı ve gaz hemen montu aldım aşşaa hastaneye gitsemmi gitmesemmi derken geri eve çıktım su torbası koydum karnıma yattım ama çok korktum panık oldum bugün çok zor geçiyo benım için napıcamı bilmiyorum şaşırdım artık
Bugün ben çok kötü olunca psikoloji destek hattını aradım 2 psikolog varmış 1 i müsait değilmiş diğeri aradı ağlıya ağlıya konuştum kısaca ama adam çok net tavırlı mutlaka ilaç alman gerek hayatı bu şekilde yaşayamazsın dedi durduBugün benim de kalbim sıkışıyor az önce öyle bir nefesim kesildi ki ölüyorum sandım zanax aldım 1 tane yarım içiyordum bütün içtim çok korktum nefesim kesildi
İlaç alsan çok bişey değişmiyor şuan ağlıcam o kadar kötüyüm ki çocuk durmuyor dışarı çıkamıyoruz dün 1 2 saatliğine dışarı çıktım bi aradım kızım durmuyor koştura koştura eve geldim çok daraldım bir de panikatak geliyor dışarı da çıkamıyoruz çocuk bunaldı bu aralar yine pek iyi değilim çok yoruldumBugün ben çok kötü olunca psikoloji destek hattını aradım 2 psikolog varmış 1 i müsait değilmiş diğeri aradı ağlıya ağlıya konuştum kısaca ama adam çok net tavırlı mutlaka ilaç alman gerek hayatı bu şekilde yaşayamazsın dedi durdu
Seroşum şükret çocuğun küçük değil ben napayım şuan ağlıyorum sürekli istediği olması için bağırıyor çok daraldımBugün ben çok kötü olunca psikoloji destek hattını aradım 2 psikolog varmış 1 i müsait değilmiş diğeri aradı ağlıya ağlıya konuştum kısaca ama adam çok net tavırlı mutlaka ilaç alman gerek hayatı bu şekilde yaşayamazsın dedi durdu
Evet küçük çocuklu daha zor Allah yardımcımız olsun inşAllah ben artık kalkamıyorum yattığım yerden kalktığım anda ağrılar ve tuhaflıklarSeroşum şükret çocuğun küçük değil ben napayım şuan ağlıyorum sürekli istediği olması için bağırıyor çok daraldımkaynanama bırakıyorum durmuyor bi bigün biraz annmelerde durdu evde dinlendim şu korona bitse de azcık dışarı çıksak parka falan gidince böyle yapmıyordu çocuğun huyu suyu değişti bende de panikatak geliyor ara ara ikisi birleşince çok kötü oluyorum
Aminnnn çok zor bi durum bende bu gidişle kesin yatalak olucam yerimden kalkma korkusu başladı çünkü az bi hateket etsem ağrılar ve çarpıntı başlıyo ardından panık korku gittikçe kötüye gidiyo herşey bu şekilde yaşamak çok zorBendede sürekli bir iç sıkıntısı var başım yanıyor yedi ay oldu ilaçları bırakalı iki senedir bu haldeyim daha öncede oluyordu ama geçiyordu optik nörit geçirdim iki defa yüksek doz kortizon aldım bide üstüne bu iki sene içinde kortizon da mahvetti beni ms ihtimali oluyormuş optik nörit olanlar çok şükür mr larım temiz çıktı ya ilerdekendisi ms olursam korkusu çok.Çok dua ediyorum çok üzülüyorum neden düzelmiyorum die bir kızım var 8 yaşında kardeş istiyo bu halde cesaret edemiyorum suçluluk duyuyorum benide anlamıyo eşim sosyal medyada insanların mutluluğunu çoluk çocuğuyla görünce üzülüyorum ben yetersizim diyorum geçmiyeceğinden korkuyorum artık çok üzgünüm çok Allah yardımcımız olsun
İlaç kullanıyormusun ben kullandım yüksek dozlara bile çıktım bir fayda göremedim şu virüs bitseydi belki bir nebze iyi olurduk bide istanbuldayım benAminnnn çok zor bi durum bende bu gidişle kesin yatalak olucam yerimden kalkma korkusu başladı çünkü az bi hateket etsem ağrılar ve çarpıntı başlıyo ardından panık korku gittikçe kötüye gidiyo herşey bu şekilde yaşamak çok zor
Yok ben hiç ilaç kullanmadım ilaç korkumda var ama biçok kişi ilaçlarda biyere kadar diyo hep bende istanbuldayım bu virüs yüzünden zaten bukadar kötü oldum benİlaç kullanıyormusun ben kullandım yüksek dozlara bile çıktım bir fayda göremedim şu virüs bitseydi belki bir nebze iyi olurduk bide istanbuldayım ben
Bende bazen hiç uyuyamamada oluyor o yüzden ilaç almak zorunda kaldım altı gün uyuyamamışlığım var düşük yapınca oldu o dönemde kürtaj oluncada direk ilaca başlamıştım bir yıl kullandım daha kötüye gidince bıraktım ilaçları iç sıkıntısı zorluyo benim uyurken sürekli rüya görme sorunumda var ilaç kullanırken olmuştu halen devam ediyor neyse canım yarın yine girerim iyi geceler Allah yardımcımız olsunYok ben hiç ilaç kullanmadım ilaç korkumda var ama biçok kişi ilaçlarda biyere kadar diyo hep bende istanbuldayım bu virüs yüzünden zaten bukadar kötü oldum ben
Benim en kötü dönemimde olmuştu günlerce uykusuzluk şimdi yok çok şükür kötü olaylar tetikliyo bu naleti ben tam iyiye gidiyodum bu virüs beni yine başa döndürdü sanada iyi geceler umarım uyandığında herşey bitmiş gitmiş olur aminnnn canımBende bazen hiç uyuyamamada oluyor o yüzden ilaç almak zorunda kaldım altı gün uyuyamamışlığım var düşük yapınca oldu o dönemde kürtaj oluncada direk ilaca başlamıştım bir yıl kullandım daha kötüye gidince bıraktım ilaçları iç sıkıntısı zorluyo benim uyurken sürekli rüya görme sorunumda var ilaç kullanırken olmuştu halen devam ediyor neyse canım yarın yine girerim iyi geceler Allah yardımcımız olsun
Beynimiz binbir çeşit oyun oynuyo işte bize günlerimiz korkuyla kaygıyla geçiyo bedenimizide etkiliyo Allah yardımcımız olsunbirden olulan mide bulantı halsizlik uyucam o derece güçsüzlük ama beynim beni korkutuyo ölüceksin diye son günlerde dahada kötü oldum ben aklımdan geçenler korkutuyo beni
Aminnnn bugün çok kötüydüm şuan daha iyiyim hepimiz için çok dua ettim Allah ım şifa versinBeynimiz binbir çeşit oyun oynuyo işte bize günlerimiz korkuyla kaygıyla geçiyo bedenimizide etkiliyo Allah yardımcımız olsun
Bende canım iç sıkıntısı var baZen yoğunlaşıyo bazen hafifliyo inişli çıkışlı işte fiziksel belirtiler oluyo amin Rabbim bu mübarek Ramazandan tamamen kalıcı şifamızı bulmuş olarak çıkmayı nasip etsinAminnnn bugün çok kötüydüm şuan daha iyiyim hepimiz için çok dua ettim Allah ım şifa versinSen nasıl iyimisin
Aminnnnn inşAllah canımBende canım iç sıkıntısı var baZen yoğunlaşıyo bazen hafifliyo inişli çıkışlı işte fiziksel belirtiler oluyo amin Rabbim bu mübarek Ramazandan tamamen kalıcı şifamızı bulmuş olarak çıkmayı nasip etsin