- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.341
Sevmesek anlaşıldığımızı düşünmesek devam edemezdik zaten ben çokkk gezdim psikolog en son bunda kaldımEvet ya çok güzel şeyler öğretti bana canım doktorum ya çok seviyorum onu
İçin rahat olsun canım çok şükür güvenilir insanlarız beraber gezeriz özge sen ben @Kestanesekeriiim de gelsin dicem ama çok uzak hem burası fay hatlarıyla doluAllah razı olsun inşAllah gelirim tabi sizlerde başımın üstünde yeriniz var
Aman yok ben almimİçin rahat olsun canım çok şükür güvenilir insanlarız beraber gezeriz özge sen ben @Kestanesekeriiim de gelsin dicem ama çok uzak hem burası fay hatlarıyla dolu
:)İçin rahat olsun canım çok şükür güvenilir insanlarız beraber gezeriz özge sen ben @Kestanesekeriiim de gelsin dicem ama çok uzak hem burası fay hatlarıyla dolu
Iyiyim canim cok sukur.hatta evimi kocami bir ozlemisim ki...Sorma benim de aklıma geldi az önce evine dönecekti iyidir inşallah @Kestanesekeriiim nerdesin haber et bizi evime geldim diye de yazmadın iyisindir inşallah
Ben tesadüfen gittim medical parktaydı psikoterapi uygulandığından bile haberim yoktu duymuştum terapi diye ama bu doktor uyguluyor mu falan diye değil tesadüfen özel diye randevu aldım çünkü devletteki doktorları tek tek gezdim bi girdim muayeneye müthiş bişey kuş gibi çıktım dışarı o gün bugündür devm ediyoruzSevmesek anlaşıldığımızı düşünmesek devam edemezdik zaten ben çokkk gezdim psikolog en son bunda kaldım
Hoşgeldin balımAman yok ben almim
Kestanem Hoşgeldin özlettin kendini nerelerdesin bak kestane şekeri meşhur bursada gel ısmarlayımAman yok ben almim
Hosbulduk canim ama gidiciyimHoşgeldin balım
Sagol kuzum saka bi yana bursayi cok merak ediyorum insallah bir gun gidecem Rabbim nasip ederseKestanem Hoşgeldin özlettin kendini nerelerdesin bak kestane şekeri meşhur bursada gel ısmarlayım
Yaaa sen çok makara hatunsun vallaaKestanem Hoşgeldin özlettin kendini nerelerdesin bak kestane şekeri meşhur bursada gel ısmarlayım
Tahmin edebiliyorumHosbulduk canim ama gidiciyimcok yorgunum evim felaket halde
Beraber gidelim haberleşip süprüz yapalım :)Sagol kuzum saka bi yana bursayi cok merak ediyorum insallah bir gun gidecem Rabbim nasip ederse
Insallah canimBeraber gidelim haberleşip süprüz yapalım :)
Gemlik en büyük fattı yeri haberin olaSagol kuzum saka bi yana bursayi cok merak ediyorum insallah bir gun gidecem Rabbim nasip ederse
Yaparsın Allah sağlık versinHosbulduk canim ama gidiciyimcok yorgunum evim felaket halde
Gemlik en büyük fattı yeri haberin olaolsun gel kuzum seve seve gezdiririz Allahın izniyle karış karış bilirim Bursayı
Özge zestatı içti uyudu galibaBeraber gidelim haberleşip süprüz yapalım :)
Kolay gelsin iyi geceler bebişHadi kizlar ben kactim heryer cok fena halde hic benlik degil titiz kadinim ben malum obsesyon da var asla rahat edememsoyle bi duzleyeyim yarin dip bucak girerim artik eve