- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.381
Allah korusun evet yok hiç yanaşmadım zaten bana göre değil o fikride bi nöroloji doktoru var şakayla karışık o soktu kafama yaa tövbe tövbeeYok cNım sakın alma ya o haldeyken ölürsen Allah muhafaza ahiretini yakmış olursun
Bende ilaç korkusu var asla hiçbirşekilde ilaç içmiyorum yani öyle ciddi bi durumda olmadı olursa nolucak onuda bilmiyorumÖnceden başım ağrısa bile mecbura kalmadıkça içmezdim ilaç şimdi ohooo şeker gibi içiyorum umrumda değil ya yeter ki iyi gelsin
Aynen öyle canım ama ben gündüz de kötü oluyorum canım dışarı çıkmak istemiyor sadece yatmak istiyorum kıızm öğlen uykusuna yatınca ben de uyuyorumGece kötü gündüz olsa yine çıkar dolaşılırsın gece kapana kısılmış gibi oluyo insan
Aa ne dediAllah korusun evet yok hiç yanaşmadım zaten bana göre değil o fikride bi nöroloji doktoru var şakayla karışık o soktu kafama yaa tövbe tövbee
Ben de 2 3 ilacı yan yana zor içiyorum ya etkileşime girerse diyeBende ilaç korkusu var asla hiçbirşekilde ilaç içmiyorum yani öyle ciddi bi durumda olmadı olursa nolucak onuda bilmiyorum
Bendede oyle keyifsizlik oluyo ama ben onlara pek takılmıyorum beni en çokkkk rahatsız eden şu kalbimdeki titreşim çarpıntı sadece gece oluyo uyutmuyo heee gece ama uykuda bideAynen öyle canım ama ben gündüz de kötü oluyorum canım dışarı çıkmak istemiyor sadece yatmak istiyorum kıızm öğlen uykusuna yatınca ben de uyuyorum
İlaç yoksa alkol var ikiside beyin uyuşturuyo aynı dedi içebilirsen iç mışıl mışıl uyu dediAa ne dedi
Eee doğru daha korkunç bikaç ilaçBen de 2 3 ilacı yan yana zor içiyorum ya etkileşime girerse diye
Kuzum şu titreşim olayını bi yarın inşallah ayrıntılı konuşalım nasıl bişeymiş benim gözler gidiyor Allah rahatlık versin kuzum sen de uyu dinlen ah alıvercen bi uyku ilacıBendede oyle keyifsizlik oluyo ama ben onlara pek takılmıyorum beni en çokkkk rahatsız eden şu kalbimdeki titreşim çarpıntı sadece gece oluyo uyutmuyo heee gece ama uykuda bide
İnşAllah uyuyabilirimKuzum şu titreşim olayını bi yarın inşallah ayrıntılı konuşalım nasıl bişeymiş benim gözler gidiyor Allah rahatlık versin kuzum sen de uyu dinlen ah alıvercen bi uyku ilacı
Aminn aminnİnşAllah uyuyabilirimkonuşuruz canım iyi geceler Allah şifa huzur versin sağlıkla uyanalım hepimiz öptüm fıstığımıda öp
Şimdi dışarıdan biri olarak konuşmak tabiki size saçma gelebilir. Ama şöyle düşünün bu zor bir imtihan ve sen bunun üstesinden gelebilirsin. Kendine inan ve güven. Gece başlayan o ataklar varya hani işte o zamanda kalkın bir abdest alıp teheccüt kılın. Yine kuran dinleyin gözleriniz kapalı. Yani bende sürekli dini konularla yardımcı olmaya çalışıyorum sizi tanımadan mazur görün ama emin olun çok faydasını göreceksiniz. Siz onu yenmeye çalıştıkça azalıcaklardır eminim korkularınız.ama önce akan suya kendinizi bırakmak yerine çabalamaya gayret gösterin. İllaki tutunucaksınızdır bir dalaBen ilaç kullanmıyorum terapi alıyorum düzenli tamam kabullenelim eyvallahda zaten kabullenince ataklarım yok oldu amaaa gecenin yarısı beni uykudan uyandıran vücutda yolunda gitmeyen şeyler olunca nasıl tedirgin kaygı korku olmasın uyku kaçıyo başlıyo düşünceler ya uykuda olursa sabah uyanamassam en azından uyuma bi terslik durumunda müdahele gibi düşün düşün dur beyin yorulunca halsiz bitkin konuşmaya bile mecali olmayan en ufacık şeyde pimi çekilmeye hazır bomba gibi patlamaya hazır sinir yada nasılsın deseler ağlamamak için duygusunu bastıran bi insanım benden ne olur ? Söyliyim hiçbişey olmaz bitti işte bu sefer hayat bitti böyle mutsuz kimsesiz geberip gidicembak nasıl içimi döktürttün bana
Evet faydası olmuyor okumanın zikir çekmenin manaz kılmanın ama geçmiyor işte bu meretŞimdi dışarıdan biri olarak konuşmak tabiki size saçma gelebilir. Ama şöyle düşünün bu zor bir imtihan ve sen bunun üstesinden gelebilirsin. Kendine inan ve güven. Gece başlayan o ataklar varya hani işte o zamanda kalkın bir abdest alıp teheccüt kılın. Yine kuran dinleyin gözleriniz kapalı. Yani bende sürekli dini konularla yardımcı olmaya çalışıyorum sizi tanımadan mazur görün ama emin olun çok faydasını göreceksiniz. Siz onu yenmeye çalıştıkça azalıcaklardır eminim korkularınız.ama önce akan suya kendinizi bırakmak yerine çabalamaya gayret gösterin. İllaki tutunucaksınızdır bir dala
Benim de eşim grip oldu bi nazlı bi nazlı bugün işe gitmedi az önce yemek yedik biz deKizlar ben ölüyorum adet oldum takinti falan kalmadi bi basim agriyor bi karnim ev pislik icinde aksam yemek yapmam lazim kocam daha uyuyor kahvalti masada kafayi yicem
Estağfurullah saçma olurmu nedemek ben her sözü dikkate alıyorum burda Allah razı olsun tabiki dini yöndede maneviyatda çok gerekli ve faydalı bunu bizzat yaşadım ben ama bazen bıktırıcı oluyo herşeyden vazgeçiriyo bu durum ama daha güçlü olmaya ve dediğiniz yapmaya çalışıcam çok teşekkür ederimŞimdi dışarıdan biri olarak konuşmak tabiki size saçma gelebilir. Ama şöyle düşünün bu zor bir imtihan ve sen bunun üstesinden gelebilirsin. Kendine inan ve güven. Gece başlayan o ataklar varya hani işte o zamanda kalkın bir abdest alıp teheccüt kılın. Yine kuran dinleyin gözleriniz kapalı. Yani bende sürekli dini konularla yardımcı olmaya çalışıyorum sizi tanımadan mazur görün ama emin olun çok faydasını göreceksiniz. Siz onu yenmeye çalıştıkça azalıcaklardır eminim korkularınız.ama önce akan suya kendinizi bırakmak yerine çabalamaya gayret gösterin. İllaki tutunucaksınızdır bir dala
Ne mutlu olabiliyosun olamamak daha kötü kıymetini bil canımcımKizlar ben ölüyorum adet oldum takinti falan kalmadi bi basim agriyor bi karnim ev pislik icinde aksam yemek yapmam lazim kocam daha uyuyor kahvalti masada kafayi yicem
Ay ne bilim her ay ayni sanci gerci hafifledi cok sukur asagi komsumda yemege cagirdi yirttim yemekten o kaygi kalkmisken mutfak sandalyelerini dolap yuzlerini davlumbazi kiler balkon camini mutfak peneresini ocagi falan sildim evide supurdum yarinda dip bucak girerim insallahNe mutlu olabiliyosun olamamak daha kötü kıymetini bil canımcım
Erkegin hastaligida zor oluyorBenim de eşim grip oldu bi nazlı bi nazlı bugün işe gitmedi az önce yemek yedik biz de