- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.361
Aman heryer fay hatti.o zaman sen afsine gel fay yokGemlik en büyük fattı yeri haberin ola olsun gel kuzum seve seve gezdiririz Allahın izniyle karış karış bilirim Bursayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman heryer fay hatti.o zaman sen afsine gel fay yokGemlik en büyük fattı yeri haberin ola olsun gel kuzum seve seve gezdiririz Allahın izniyle karış karış bilirim Bursayı
Tamam canım özletme kendini gir ara Allah kolaylık versin canımHadi kizlar ben kactim heryer cok fena halde hic benlik degil titiz kadinim ben malum obsesyon da var asla rahat edemem soyle bi duzleyeyim yarin dip bucak girerim artik eve
Sagol optum siziKolay gelsin iyi geceler bebiş
Senle ben gece baykuşuyuzÖzge zestatı içti uyudu galiba
Sagol iyi gecelerTamam canım özletme kendini gir ara Allah kolaylık versin canım
Aslında bazen cazip geliyo ilaç al ohhh mis uyu sabaha kadar böyle çile çekiceğimeÖzge zestatı içti uyudu galiba
Kız inan ki öyle 99 depreminden sonra ordaki daireler bedavaya gitti sudan ucuz derler o misal ama bize yakınlığı 30 km Allah koruduktan sonra bişey olmaz ben depremden çok korkmuyorum yakınlarımı falan kaybedersem diye çok korkuyorum Allah korusunçok fenasın
Bende yendim o korkuyu ecel heryerde herşekilde kaçış yokKız inan ki öyle 99 depreminden sonra ordaki daireler bedavaya gitti sudan ucuz derler o misal ama bize yakınlığı 30 km Allah koruduktan sonra bişey olmaz ben depremden çok korkmuyorum yakınlarımı falan kaybedersem diye çok korkuyorum Allah korusun
Kız zestat yutma da değil bak emme hap doktoruna danışabilirsin bir müddet bend e kullandım ondan vermişti Dr ben şuan 50 mg anafranil aldım birazdan uyurum inşallahAslında bazen cazip geliyo ilaç al ohhh mis uyu sabaha kadar böyle çile çekiceğime
Ama bazen gelmiyor mu geliyor heh şimdi bu sefer ölüyorum galiba diyorum o kadar inandırıcı yaşıyorum kiBende yendim o korkuyu ecel heryerde herşekilde kaçış yok
Cuma gidicem konuşcam bqkıyım bu gece işine bi çözüm bulcam böyle nereye kadarKız zestat yutma da değil bak emme hap doktoruna danışabilirsin bir müddet bend e kullandım ondan vermişti Dr ben şuan 50 mg anafranil aldım birazdan uyurum inşallah
Benim bebiş büyük olsa hiç düşünmem içerimAslında bazen cazip geliyo ilaç al ohhh mis uyu sabaha kadar böyle çile çekiceğime
Çok iyi anlıyorum aynı çünküAma bazen gelmiyor mu geliyor heh şimdi bu sefer ölüyorum galiba diyorum o kadar inandırıcı yaşıyorum ki
Ben mesela gece uykumdan ölüyorum diye uyanıyordum yataktan fırlayıp kendimi öbür odada buluyordum gündüz atak yerine gece geçiriyordum desryel diye bi uyku ilacı vermişti geçmişti çok şükürCuma gidicem konuşcam bqkıyım bu gece işine bi çözüm bulcam böyle nereye kadar
Bazen alkol almayı bile düşündüm ama böyle zamanlarda alınan alkoller bağımlılık yapabilirmiş rahatlığı yaşayınca hiç yanaşmadım Allah korusunBenim bebiş büyük olsa hiç düşünmem içerim
Gece kötü gündüz olsa yine çıkar dolaşılırsın gece kapana kısılmış gibi oluyo insanBen mesela gece uykumdan ölüyorum diye uyanıyordum yataktan fırlayıp kendimi öbür odada buluyordum gündüz atak yerine gece geçiriyordum desryel diye bi uyku ilacı vermişti geçmişti çok şükür
Yok kız gidiyor benim gözler başladı kaymaya 50 anafranil içtim o da uyutuyorSenle ben gece baykuşuyuz
Ohhhh mis Allah rahatlık versin canımYok kız gidiyor benim gözler başladı kaymaya 50 anafranil içtim o da uyutuyor
Yok cNım sakın alma ya o haldeyken ölürsen Allah muhafaza ahiretini yakmış olursunBazen alkol almayı bile düşündüm ama böyle zamanlarda alınan alkoller bağımlılık yapabilirmiş rahatlığı yaşayınca hiç yanaşmadım Allah korusun
Önceden başım ağrısa bile mecbura kalmadıkça içmezdim ilaç şimdi ohooo şeker gibi içiyorum umrumda değil ya yeter ki iyi gelsinOhhhh mis Allah rahatlık versin canım