- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.301
Tamam konuşmayalım ben de çok korkuyorum daha dün akşam gördüm rüyamda çok korkuyorum yaKizlar kanseden konusmayalim o bile su an anksiyetimi artiriyoooo...cok korkuyooommmm
Göğsü hatta kolunun yarısına kadar sinirler falan hep alındıKitleyi mi aldılar göğsünü mü
Tamam konuşmayalım bende kötü oluyorum hatırladıkçaTamam konuşmayalım ben de çok korkuyorum daha dün akşam gördüm rüyamda çok korkuyorum ya
Korkma canım amcamın karısı senelerrrr önce alındı kaburga kemikleri bile temizlendi maşallah şimdi iyi umreye gitti bileGöğsü hatta kolunun yarısına kadar sinirler falan hep alındı
Çok kötüydü rüya ben rüyaları çok kafaya takıyorum ya mesela camiden sela verilse bile çok korkuyorum hele bikaç gün ard arda verilsin kesin yarın da benim selam verilcwk diye çok korkuyorumbir de ruyalara cok takilmayin. Anksiyete arttikca bu tarz ruyalar cok goruluyor. Stresliyseniz direk ruyalar etkileniyo
Ben rüya görmem hiç zaten çok az uyuyabildiğim içinbir de ruyalara cok takilmayin. Anksiyete arttikca bu tarz ruyalar cok goruluyor. Stresliyseniz direk ruyalar etkileniyo
Maşallah kardeşimde iyi çok şükürKorkma canım amcamın karısı senelerrrr önce alındı kaburga kemikleri bile temizlendi maşallah şimdi iyi umreye gitti bile
Allahım daha iyi etsin canım inşallahMaşallah kardeşimde iyi çok şükür
Benimde az kaldıAhhh canim sen de benim gibi tirlatmissin
İyi uykular canım Allaha emanet olBen uyuyacagim kizlar. Sonra yine yazarim. Size de huzurlu uykular diliyorum..
İyi geceler sabaha şifayla uyanalım inşAllahBen uyuyacagim kizlar. Sonra yine yazarim. Size de huzurlu uykular diliyorum..
Amin aminnnİyi geceler sabaha şifayla uyanalım inşAllah
Aminnnn kuzumAllahım daha iyi etsin canım inşallah
Aaa çok iyi benim psikoloğa gittiğim hastanenin huzurevide var aynı bahçe içinde bi babalığım vardı orda ay yaşlıları ziyaret sohbet harika bi duyguDoktorum bu ay bana görev verdi bu hafta birgün huzurevine ziyarete gitme görevi