- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.321
Benim psikoloğum hiç böyle değil farklı ama beni çok iyi anladığı kesinHedefler koyucaz dedi
Mesela ben eskiden çok kitap okurdum şimdi hiç okuyamıyorum aldığım kitaplar durup duruyor kitapçıkta dedim hedef koyduk günde en az 2 sayfa okuma görevi verdi
Sonra Kuran-Kerim çok okurdum şimdi hiç okuyamıyorum dedim 5 sayfa da ona ödev verdi
Kendimizi iyi hissetmemiz için birilerini mutlu edersek biz de mutlu oluruz diye yardımseverlik adına huzurevine ziyareti seçtik bakalım hayırlısı
Allah kabul etsin bende başlıcam huzur veriyo insana namazNamazlarımı aksatıyorum uyuyorum kazaya bırakıyorum diye günde en az 4 vakit mutlaka kılınacak diye hedef koyduk
Farklı derkenBenim psikoloğum hiç böyle değil farklı ama beni çok iyi anladığı kesin
İnşallah canım mutlaka başlaAllah kabul etsin bende başlıcam huzur veriyo insana namaz ❣
Yani sadece benim yaşadıklarım geçmişime odaklı hepFarklı derken
Sorma benim de aklıma geldi az önce evine dönecekti iyidir inşallah @Kestanesekeriiim nerdesin haber et bizi evime geldim diye de yazmadın iyisindir inşallahKestane yok bu gece
2 haftadır gidemiyorum bu cumada terapi var gidemem eyüp sultana giderim orda ibadet okadar huzur dolukiİnşallah canım mutlaka başla
Biz geçmişi belli başlı şeyleri not aldı çok üzerinde durmuyoruz sohbet aralarında geçmişten de anlattığım oluyor ama zaman nasıl akıp geçiyor hiç anlamıyorum 1 saati geçiyor ama inanılmaz mutlu oluyorum kendisiyle sohbet edince beni anlıyorYani sadece benim yaşadıklarım geçmişime odaklı hep
İnşAllah iyidirSorma benim de aklıma geldi az önce evine dönecekti iyidir inşallah @Kestanesekeriiim nerdesin haber et bizi evime geldim diye de yazmadın iyisindir inşallah
Ayy evet öyleymiş ben de çok merak ediyorum orayı Bursada da Emir Sultan Hazretleri var Ulu Camii yi yaptıran Yıldırım Beyazıtın damadı evliya orası da çok huzurlu2 haftadır gidemiyorum bu cumada terapi var gidemem eyüp sultana giderim orda ibadet okadar huzur doluki
Evet zaten terapinin önemi ordan rahatlamış ve kafada bazı şeyler oturmuş çıkmak ama benim geçmişe dayalı olduğu için hastalığım ondan olabilirBiz geçmişi belli başlı şeyleri not aldı çok üzerinde durmuyoruz sohbet aralarında geçmişten de anlattığım oluyor ama zaman nasıl akıp geçiyor hiç anlamıyorum 1 saati geçiyor ama inanılmaz mutlu oluyorum kendisiyle sohbet edince beni anlıyor
İstanbula gelirsen bigün yaparız ibadetimizi orda inşAllahAyy evet öyleymiş ben de çok merak ediyorum orayı Bursada da Emir Sultan Hazretleri var Ulu Camii yi yaptıran Yıldırım Beyazıtın damadı evliya orası da çok huzurlu
Evet doğru benimki geçmişe çok odanlanmadı geleceğe bakmalıyız artık diyor mesela beni internette satışa o teşvik ettiEvet zaten terapinin önemi ordan rahatlamış ve kafada bazı şeyler oturmuş çıkmak ama benim geçmişe dayalı olduğu için hastalığım ondan olabilir
İnşallah canım inşallahİstanbula gelirsen bigün yaparız ibadetimizi orda inşAllah
Çok güzel valla yol gösteriyo hemEvet doğru benimki geçmişe çok odanlanmadı geleceğe bakmalıyız artık diyor mesela beni internette satışa o teşvik etti
Sen de gel aslında sen daha rahat gelirsin benim eş izin vermez biraz zor özgeyle gezdiririz seni atla idoya budoya gelİstanbula gelirsen bigün yaparız ibadetimizi orda inşAllah
Evet ya çok güzel şeyler öğretti bana canım doktorum ya çok seviyorum onuÇok güzel valla yol gösteriyo hem
Allah razı olsun inşAllah gelirim tabi sizlerde başımın üstünde yeriniz varSen de gel aslında sen daha rahat gelirsin benim eş izin vermez biraz zor özgeyle gezdiririz seni atla idoya budoya gel