Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kardeşim kanser oldu süreci beraber hersaniye yaşadık hiç bırakmadım çok üzüldüm ağladım kemoterapi sürecinde saçlarını ben kestim 😢😢😢😢😢 Çok ağır şeyler yaşadık ben tetikledim bu hastalığı hortladı kardeşim iyileşti çok şükür bana kalan bu oldu 😢😢😢😢 yoksa nasıl süper bi hayatım vardı
Ben de geçen gece rüyamda göğsümde küçük kitle vardı gördüm çok korkmuştum rüyamda 😪bi gidip momografi mi çektirsem ya çıkarsa bişey 😪

Jstres dese rahatlayacammm simdi ben daha once ameliyat oldumya hem yine bisey cikcak karnimda bisey var zannediyorum
Ama fıtıklar çok ağrı yapmazsa olmayabilirsin ameliyat kayınvalidemde de kasık fıtığı var doçente gittik teyze dayanabildiğin kadar dayan çok ağrırsa ol ameliyat dedi

Annemde benim yaşımdaymış girdiğinde öyle dedi yaaa öyleyse menapozsam bide bunla uğraş daha çok depresyon ve anksiyete ayyy Allah ım nolur olmasın
Annen girdiyse olabilir canım o zaman ama korkma jinekolog rahatlatıcı ilaçlar veriyor anneme vermişlerdi çok ateş basıyordu anneme

Ama fıtıklar çok ağrı yapmazsa olmayabilirsin ameliyat kayınvalidemde de kasık fıtığı var doçente gittik teyze dayanabildiğin kadar dayan çok ağrırsa ol ameliyat dedi
Yine fitik var nuksetti benimki kesi yeri fitigi. Ben ikinci cocuk dusunuyorum diye fitik ameliyati oldum ama haftasinda geri acildi

Back