- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.281
Ben de geçen gece rüyamda göğsümde küçük kitle vardı gördüm çok korkmuştum rüyamdaKardeşim kanser oldu süreci beraber hersaniye yaşadık hiç bırakmadım çok üzüldüm ağladım kemoterapi sürecinde saçlarını ben kestimÇok ağır şeyler yaşadık ben tetikledim bu hastalığı hortladı kardeşim iyileşti çok şükür bana kalan bu oldu yoksa nasıl süper bi hayatım vardı
Senin stresten muhtemelen o yaşta girmezsin canım senBencede aldatıcı olabiliyo hormonlar dengesiz çünkü diyorumya hep stres
Kontrollerinizi sakın aksatmayın bana olmazda demeyin biz şok olmuştuk duyduğumuzdaBen de geçen gece rüyamda göğsümde küçük kitle vardı gördüm çok korkmuştum rüyamdabi gidip momografi mi çektirsem ya çıkarsa bişey
Ama fıtıklar çok ağrı yapmazsa olmayabilirsin ameliyat kayınvalidemde de kasık fıtığı var doçente gittik teyze dayanabildiğin kadar dayan çok ağrırsa ol ameliyat dediJstres dese rahatlayacammm simdi ben daha once ameliyat oldumya hem yine bisey cikcak karnimda bisey var zannediyorum
Annemde benim yaşımdaymış girdiğinde öyle dedi yaaa öyleyse menapozsam bide bunla uğraş daha çok depresyon ve anksiyete ayyy Allah ım nolur olmasınSenin stresten muhtemelen o yaşta girmezsin canım sen
Sizin kinin türü neydi benim ananem meme kanserinden öldü rüyamda gördüm malım mu oldu acaba çok korkuyorum yaKontrollerinizi sakın aksatmayın bana olmazda demeyin biz şok olmuştuk duyduğumuzda
Nerde randevun ben bakırköyde olucamBaska bir doktora gozukucem bakalim sol yumurtsligim alindi benim acaba o yuzden boyle olur mu
Annen girdiyse olabilir canım o zaman ama korkma jinekolog rahatlatıcı ilaçlar veriyor anneme vermişlerdi çok ateş basıyordu annemeAnnemde benim yaşımdaymış girdiğinde öyle dedi yaaa öyleyse menapozsam bide bunla uğraş daha çok depresyon ve anksiyete ayyy Allah ım nolur olmasın
Yine fitik var nuksetti benimki kesi yeri fitigi. Ben ikinci cocuk dusunuyorum diye fitik ameliyati oldum ama haftasinda geri acildiAma fıtıklar çok ağrı yapmazsa olmayabilirsin ameliyat kayınvalidemde de kasık fıtığı var doçente gittik teyze dayanabildiğin kadar dayan çok ağrırsa ol ameliyat dedi
Kardeşim 3 evre agrasifmi ney meme kanseriSizin kinin türü neydi benim ananem meme kanserinden öldü rüyamda gördüm malım mu oldu acaba çok korkuyorum ya
YalovaNerde randevun ben bakırköyde olucam
Bana verilmezmiş kanser olduğu için ailede benim o ilacları kullanmam tehlikeli olabilirmiş vermedilerAnnen girdiyse olabilir canım o zaman ama korkma jinekolog rahatlatıcı ilaçlar veriyor anneme vermişlerdi çok ateş basıyordu anneme
Doktorunu değiştirsen belki ameliyatı iyi yapamadıYine fitik var nuksetti benimki kesi yeri fitigi. Ben ikinci cocuk dusunuyorum diye fitik ameliyati oldum ama haftasinda geri acildi
Mekanı cennet olsunSizin kinin türü neydi benim ananem meme kanserinden öldü rüyamda gördüm malım mu oldu acaba çok korkuyorum ya
Aa hiç duymadımBana verilmezmiş kanser olduğu için ailede benim o ilacları kullanmam tehlikeli olabilirmiş vermediler
Evet degistiricem zaten.Doktorunu değiştirsen belki ameliyatı iyi yapamadı
Amin canım amin rüyamda gördüm göğsümde çok korkuyorum yaMekanı cennet olsun ❣
Kitleyi mi aldılar göğsünü müKardeşim 3 evre agrasifmi ney meme kanseri