Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Merhaba öncelikle kendinizi dinlememeniz lazım. İlaçlar bağımlılık yapar. Yani aslında iyileştikten sonra ilacı bıraktığınızda aynı şeyleri yaşar gibi hissedersiniz ama o vücudun ilaca tepkisidir aslında. İlaçlar yavaş yavaş bırakılmalı. En önemlisi de bu işi de kafada bitirmek yani aslında herşeyin kuruntu olduğunun farkına varın. Bırakın kalbiniz 130 atsın. Tansiyon fırlasın. Bu size ne yapabilir? Bu sizi öldürür mü? Yoksa birazdan geçer mi? Tabiki geçer:) ama çok kararlı güçlü olmanız gerek. Anladığım kadarıyla fazlaca ilaç kullanmışsınız ve bünyeniz ilac istiyor sürekli bunu yenmek ilaçsız yaşamak 1 2 sene sizi zorlayabilir. Bunu unutmayın ve unutmayın ki yeniden hasta mı oluyorum diye düşünmeyin. Bir de sizi üzen şeyleri çıkarın hayatınızdan. Kendinizi kötü hissettiğinizde bence telefondan bir cevşeni kebir duası , mevlidi Şerif, veya kuran açın sesli dinleyin. Huzur bulacağınızı düşünüyorum. Tabi bu söylediğim tamamen tavsiyedir. Uyup uymamak size kalır. Allah yardımcınız olsun. Dilerim tez vakitte huzura kavuşursunuz☺

Öyle deme aşk heyecan hayatına anlam katar doğru insanı bulursan neden olmasın
Aşk meşk ben hiç inanmam gerçekten eski kafayım nekadar modern görünsemde kızım yanımda uzanamaz bacak üstüne atamaz öyle arkadaş falan gibi değilizdir yanı benım kafa biraz ters tipime aldqnma :))

Okuyorum Kuran-ı Kerim hergün okumaya çalışıyorum ilaçsız da olmuyor beynimdeki anksiyete hiç susmuyor onu da denedim kardeş çocuğuma bakamaz oldum evde duramaz oldum annemlere kaçıyordum hiç öyle kolay bişey değil ilaçla yine biraz daha iyiyim ilaçsız güvenemem kendşme ki terapistim beynimizdeki düşüncelerle başetmeyi öğrenene kadar ilaç bize yardım edecek dedi o ne derse o şuan

Aşk meşk ben hiç inanmam gerçekten eski kafayım nekadar modern görünsemde kızım yanımda uzanamaz bacak üstüne atamaz öyle arkadaş falan gibi değilizdir yanı benım kafa biraz ters tipime aldqnma :))
Aa yok artık bırak uzatsın kızcağız bana mesela eşim babasının yanında sigara içmiyor saklanıyor çok tuhaf geliyor biliyor içtiğini neyini gizliyorsun çok tuhaf geliyor

Ben ilaç kullanmıyorum terapi alıyorum düzenli tamam kabullenelim eyvallahda zaten kabullenince ataklarım yok oldu amaaa gecenin yarısı beni uykudan uyandıran vücutda yolunda gitmeyen şeyler olunca nasıl tedirgin kaygı korku olmasın uyku kaçıyo başlıyo düşünceler ya uykuda olursa sabah uyanamassam en azından uyuma bi terslik durumunda müdahele gibi düşün düşün dur beyin yorulunca halsiz bitkin konuşmaya bile mecali olmayan en ufacık şeyde pimi çekilmeye hazır bomba gibi patlamaya hazır sinir yada nasılsın deseler ağlamamak için duygusunu bastıran bi insanım benden ne olur ? Söyliyim hiçbişey olmaz bitti işte bu sefer hayat bitti böyle mutsuz kimsesiz geberip gidicem bak nasıl içimi döktürttün bana

Evet işte benim de beynim aynılarını kurup duruyor gece mesela birden üşüyerek uyanıyorum tamam işte felç geçirme belirtisi deyip tansiyonu zıplatıyorum çok kötü bir duygu ödüm kopuyor gece uyanıp da yine aynısını yaşıcam diye çok korkuyorum hele eşim gececiyken ilaç biraz hafifletiyor

Ben bunu hergece yaşıyorum bi süre sonra bi süre yok oluyo mide başlıyo o geçiyo öbürü kısır döngü içim içimi yiyo sinir küpüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…