- 15 Şubat 2020
- 102
- 52
- 38
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.261
Birileri hastalik hastaligi mi dedi. Kurtulmadim kurtulamadim. Ve kurtulamiyorummm....yarin mesela jinekoloji doktoruna gidicem....caresini bulan yazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetde olamıyorum 2 aydır zaten bi süredir çok azdı hepten gittiKızlar heleki adet dönemlerine yakınken aman yarabbim yay gibi geriliyorum
Benim de öyle bugün mesela dedim ki şizofren değilim de acaba bipolar mıyım ki dedim sinirlilik vardı çok fena onlarda da sinirlilik belirti gösterirmiş biri bitiyor biri başlıyor ne zor YarabbiBen bunu hergece yaşıyorum bi süre sonra bi süre yok oluyo mide başlıyo o geçiyo öbürü kısır döngü içim içimi yiyo sinir küpüyüm
Bende aynen jinekolog randevum 11 de 2 aydır hepten gitti regl yokBirileri hastalik hastaligi mi dedi. Kurtulmadim kurtulamadim. Ve kurtulamiyorummm....yarin mesela jinekoloji doktoruna gidicem....caresini bulan yazsin
Sen neler yaşıyosun anlatsana birazBirileri hastalik hastaligi mi dedi. Kurtulmadim kurtulamadim. Ve kurtulamiyorummm....yarin mesela jinekoloji doktoruna gidicem....caresini bulan yazsin
Yok çaresi her yerine baktırıyorsun rahatlıyorsun dicem ama rahatlayamadım bir müddet sonra bedenim de hiçbir hastalık yok çok şükür şimdi de ruh hastalıklarına taktım bipolar mıyım şizofren miyim psikotik miyim......Birileri hastalik hastaligi mi dedi. Kurtulmadim kurtulamadim. Ve kurtulamiyorummm....yarin mesela jinekoloji doktoruna gidicem....caresini bulan yazsin
Şikayetin neydiEvet ben de o yuzden gicem. Aralik ayinda gittim bisi yok dediler..insallah bir sikinti cikmaz
Böyle giderse bende peşinden geliyom delirmeye ramak kaldıBenim de öyle bugün mesela dedim ki şizofren değilim de acaba bipolar mıyım ki dedim sinirlilik vardı çok fena onlarda da sinirlilik belirti gösterirmiş biri bitiyor biri başlıyor ne zor Yarabbi
Allah muhafazaBöyle giderse bende peşinden geliyom delirmeye ramak kaldı
Kaç yaşındasın menapoz olabilirmi bana tahliller yapılmıştı başlangıcıç demişti gecen seneEvet ben de o yuzden gicem. Aralik ayinda gittim bisi yok dediler..insallah bir sikinti cikmaz
Aynı ben geçen gün kulağım ağrıdı baya keisn kulağımda tümör var ozgenur16 bilir temizlettim 2 gün hala ağrı yaptı o 2 gün kesin kulağımda tümör var dedim durdumKafamda kurgular dusuncelerrrr....bilincalti....bir yeriim agrisa bir yerimde sivilce ciksa acaba neden daha cok kanser olurum korkusu var. Bir kizim var. Ikidir cok su iciyordu acaba kizim diyabet mi? Sik tuvalete ciksam acaba mesane kanseri mi var ya da sesim kisilsa girtlak kanseri mi oldum. Basim agrisa iki gun ust uste acaba beynim de tumor mu var? Inanin biktim biktiiiiiimmmmm...... bu endiseleri duymayan insanlara gipta ile bakiyorum
Kardeşim kanser oldu süreci beraber hersaniye yaşadık hiç bırakmadım çok üzüldüm ağladım kemoterapi sürecinde saçlarını ben kestim Çok ağır şeyler yaşadık ben tetikledim bu hastalığı hortladı kardeşim iyileşti çok şükür bana kalan bu oldu yoksa nasıl süper bi hayatım vardıKafamda kurgular dusuncelerrrr....bilincalti....bir yeriim agrisa bir yerimde sivilce ciksa acaba neden daha cok kanser olurum korkusu var. Bir kizim var. Ikidir cok su iciyordu acaba kizim diyabet mi? Sik tuvalete ciksam acaba mesane kanseri mi var ya da sesim kisilsa girtlak kanseri mi oldum. Basim agrisa iki gun ust uste acaba beynim de tumor mu var? Inanin biktim biktiiiiiimmmmm...... bu endiseleri duymayan insanlara gipta ile bakiyorum
Allah şifalar versin ben 40 yaşındayım zaten ben neyden gitsem doktora hep stres stres diyolar bende bıktım bunu duymakdan ne stresmiş yapıştı banaaa31 yasindayim.ameliyat oldum bir bucuk yil once. Fibroma diye bir kitle alindi. Sonra ameliyat yerimde fitik olustu. Gecen subatta ondan ameliyat oldum. Ella yemistim nisan mayis gibi. Sonrasinda adetim hep azaldi. Tahlillerde bisey yoktu of bilmiyorummmmm
O tahlillere inanma canım anneme de menopoz falan yok sende dediler ama hiç gelmedi anneminKaç yaşındasın menapoz olabilirmi bana tahliller yapılmıştı başlangıcıç demişti gecen sene
Bencede aldatıcı olabiliyo hormonlar dengesiz çünkü diyorumya hep stresO tahlillere inanma canım anneme de menopoz falan yok sende dediler ama hiç gelmedi annemin
stres dese rahatlayacammm simdi ben daha once ameliyat oldumya hem yine bisey cikcak karnimda bisey var zannediyorumAllah şifalar versin ben 40 yaşındayım zaten ben neyden gitsem doktora hep stres stres diyolar bende bıktım bunu duymakdan ne stresmiş yapıştı banaaa