- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.221
Sen iyisin maşallah kuzum storylerde dans falan ooo ben çökkün yatıp duruyorumSerocum bende gündüz iyiyim akşam kötü gibiyim sanki dün akşam hele oy allahım sinemaya gittim de kafamı dağıttım ama o sinema salonunda ışıklar gidince aman yarabbi
Yaaa niye beyin bi hafta süper bi hafta bokdan kurulmuş gibi sorcam bu hafta gittiğimde psikoloğa bi iyi bi kötü denge kalmadı ben iyiykwn süper bi insanım böyle olunca ben bile kendimden kaçıyorum :)Aynıları resmen beni anlatmışsın bi sinirlilik bi bunalmışlık senin kızın da büyük çıkıp gezsene kuzum ya ben bırakıyorum çıkıyorum dışarı 1 saat sonra başlıyorlar aramaya
Ah ah yazın var ya biizm burda yürüyüş koşu stadyumu var 10bin adım yapardım şimdi nerdeCanım hiç istemiyo yürüyüşü bile bıraktım bijaç gündür
Ne biliyim bi bıkkınlık var belki kendime çok vakit ayırmadığımdandır hep evdeyim genelde çocukla uğraşmaktan gezen gezip duruyor yaYaaa niye beyin bi hafta süper bi hafta bokdan kurulmuş gibi sorcam bu hafta gittiğimde psikoloğa bi iyi bi kötü denge kalmadı ben iyiykwn süper bi insanım böyle olunca ben bile kendimden kaçıyorum :)
O daha çıtır bizim gibi değilki :)Sen iyisin maşallah kuzum storylerde dans falan ooo ben çökkün yatıp duruyorum
Sen yine ilaç kullanmıyorsun biz ilaç kullandığımız halde niye iyi değilizYaaa niye beyin bi hafta süper bi hafta bokdan kurulmuş gibi sorcam bu hafta gittiğimde psikoloğa bi iyi bi kötü denge kalmadı ben iyiykwn süper bi insanım böyle olunca ben bile kendimden kaçıyorum :)
Yine yapAh ah yazın var ya biizm burda yürüyüş koşu stadyumu var 10bin adım yapardım şimdi nerde
Ben 30 yaşındayım ama kendimi 40 45 50 hissediyorum ruhum çökmüş benimO daha çıtır bizim gibi değilki :)
Benim derdim neee ben bilmiyorumNe biliyim bi bıkkınlık var belki kendime çok vakit ayırmadığımdandır hep evdeyim genelde çocukla uğraşmaktan gezen gezip duruyor ya
Günler biraz uzasın da öyle inşallah pek hareket de edemiyorum ki yatıp duruyorumYine yap
Çık gez kızın büyümüş hatta aşık ol aşk yaşa ruhun canlansınBenim derdim neee ben bilmiyorum
Kullanma hisside korkutuyo alışcam diye yok yok kullanmıcamSen yine ilaç kullanmıyorsun biz ilaç kullandığımız halde niye iyi değiliz
Boşver kullanma gittiği yere kadar gitsin bal biz içiyoruz da noluyor belki içmesem daha kötü olurum bilemiyorum kiKullanma hisside korkutuyo alışcam diye yok yok kullanmıcam
Ben yorgun yaşlı bi nineyim içimde dışımı gören bi halt sanıyoBen 30 yaşındayım ama kendimi 40 45 50 hissediyorum ruhum çökmüş benim
Ayyy yok kimseyle uğraşamam ve bu durumda kimse beni istemez zatenÇık gez kızın büyümüş hatta aşık ol aşk yaşa ruhun canlansın
Ne güzel fıstık gibisin teklif eden vardır tövbe Yarabbim evli halimle bana bile eden var ya iyice bozmuş kafayı erkekler yaBen yorgun yaşlı bi nineyim içimde dışımı gören bi halt sanıyo
Yok zaten oda bi fobi oldu o yüzden her hafta psikologdayımBoşver kullanma gittiği yere kadar gitsin bal biz içiyoruz da noluyor belki içmesem daha kötü olurum bilemiyorum ki
Psikoloğun yaşlı mıYok zaten oda bi fobi oldu o yüzden her hafta psikologdayım
İşte herkez senin dediğin gibi diyo ama kafa eserikli nolacak :)))) aman istemem eksik olsun tek isteğim Allah dan sağlık hepimizeNe güzel fıstık gibisin teklif eden vardır tövbe Yarabbim evli halimle bana bile eden var ya iyice bozmuş kafayı erkekler ya