Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynıları resmen beni anlatmışsın bi sinirlilik bi bunalmışlık senin kızın da büyük çıkıp gezsene kuzum ya ben bırakıyorum çıkıyorum dışarı 1 saat sonra başlıyorlar aramaya
Yaaa niye beyin bi hafta süper bi hafta bokdan kurulmuş gibi sorcam bu hafta gittiğimde psikoloğa bi iyi bi kötü denge kalmadı ben iyiykwn süper bi insanım böyle olunca ben bile kendimden kaçıyorum :)

Yaaa niye beyin bi hafta süper bi hafta bokdan kurulmuş gibi sorcam bu hafta gittiğimde psikoloğa bi iyi bi kötü denge kalmadı ben iyiykwn süper bi insanım böyle olunca ben bile kendimden kaçıyorum :)
Ne biliyim bi bıkkınlık var belki kendime çok vakit ayırmadığımdandır hep evdeyim genelde çocukla uğraşmaktan gezen gezip duruyor ya

Sen yine ilaç kullanmıyorsun biz ilaç kullandığımız halde niye iyi değiliz

Ne güzel fıstık gibisin teklif eden vardır tövbe Yarabbim evli halimle bana bile eden var ya iyice bozmuş kafayı erkekler ya
İşte herkez senin dediğin gibi diyo ama kafa eserikli nolacak :)))) aman istemem eksik olsun tek isteğim Allah dan sağlık hepimize

Back