- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.201
Bugün yine aşırı stres ve sinir var üzerimde aceba reglde uzun süredir çok azalmıştı 2 aydır da hiç yok ondan olabilirmiCanım hiçbir şey yok de daha yeni kardiyolojiye gittim kolumun üzerine yattığım için uyuştu de geç
Evet siniri o yapar zaten ben de pek iyi değilim yatıyorumBugün yine aşırı stres ve sinir var üzerimde aceba reglde uzun süredir çok azalmıştı 2 aydır da hiç yok ondan olabilirmi
Ben yatamıyorum oturamıyorum içim bi tuhaf napsam bilemedim inanki bugün yine en kötü günlerdenEvet siniri o yapar zaten ben de pek iyi değilim yatıyorum
Ben de pek iyi değilim bugün ya ne yemek yapmak istiyorum ne yemek istiyorum dışarı çıkmak gelmiyor içimdenyatamıyorum oturamıyorum içim bi tuhaf napsam bilemedim inanki bugün yine en kötü günlerden
Al benden de o kadarCanım sıkılıyor ruhum daralıyor bunaldığım günlerden biri yemek yapmam gerekiyor öylece yatıyorum oturuyorum
Ben mutfakdan çıkmadım bugün ama tek kelime edicek halim yokCanım sıkılıyor ruhum daralıyor bunaldığım günlerden biri yemek yapmam gerekiyor öylece yatıyorum oturuyorum
Niye böyle oldukki bugün yaaCanım sıkılıyor ruhum daralıyor bunaldığım günlerden biri yemek yapmam gerekiyor öylece yatıyorum oturuyorum
Normal yaşantını kısıtlamıyosa sorun yok ama ben öyle değil herkez canınmı sıkkın neyin var diyo bişey yok ama sorun olarak ama halsizlik keyifsizlik dokunsalar ağlıcam bıkkınlık ölücekmişim gibi hislerBen iyiyim ama gogsumun ortasi agriyor
Agla bi rahatlaNormal yaşantını kısıtlamıyosa sorun yok ama ben öyle değil herkez canınmı sıkkın neyin var diyo bişey yok ama sorun olarak ama halsizlik keyifsizlik dokunsalar ağlıcam bıkkınlık ölücekmişim gibi hisler
Bi sebep lazım :)Agla bi rahatla
Darlandim of de aglaBi sebep lazım :)
Darlandim of de agla
Rabbim sifasini versin insallah kuzumgüldürdün beni canımmm saçmalık nerde gündüz hiç o tuhaflıklar yok gece oluyo uyutmuyo uykuyu alamayıncada vücutla cebelleşmekden gündüzde halim ve keyfim olmuyo
Aminnnn inşAllah hepimize canımRabbim sifasini versin insallah kuzum
Aynıları resmen beni anlatmışsın bi sinirlilik bi bunalmışlık senin kızın da büyük çıkıp gezsene kuzum ya ben bırakıyorum çıkıyorum dışarı 1 saat sonra başlıyorlar aramayaNormal yaşantını kısıtlamıyosa sorun yok ama ben öyle değil herkez canınmı sıkkın neyin var diyo bişey yok ama sorun olarak ama halsizlik keyifsizlik dokunsalar ağlıcam bıkkınlık ölücekmişim gibi hisler
Canım hiç istemiyo yürüyüşü bile bıraktım bijaç gündürAynıları resmen beni anlatmışsın bi sinirlilik bi bunalmışlık senin kızın da büyük çıkıp gezsene kuzum ya ben bırakıyorum çıkıyorum dışarı 1 saat sonra başlıyorlar aramaya
Bende gece uykudan uyanınca çarpıntı uyuşmayla bidaha uyuyamıyorum sabahda gergin sinirli bıkkın biri oluyorumSerocum bende gündüz iyiyim akşam kötü gibiyim sanki dün akşam hele oy allahım sinemaya gittim de kafamı dağıttım ama o sinema salonunda ışıklar gidince aman yarabbi