Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok bi de çocuk olmadan evvel 2 günde bir yanıp tutuşan adam gitti yerine çok tuhaf biri geldi şaşırmamak elde değildi herhalde o da yaşadı bi buhran ben de lohusa depresyonu olduydum ay zor günlerdi şimdi de gerçi zor bak ona o kadar üzüldüm olan bana oldu hastayım şimdi bir de diyor ki şimdi üzülmeseydin ben mi üzüm dedim diyor gel de sinir olma
Alisma sureci ya belki etkilenmistir

Aldatmasinda zaten.ben esime hep derim ihaneti asla kabuletmem diye buyuk konusmim yinede ama bu konuda cok netim..ben marastayken goruntulu ararim bazen hemen acar 😂😂
Ben de dedim affetmem diye bildiği için çok korkar ay büyük konuşmayalım yine de Esra erolun orda bi kız vardı stüdyo şefi eda gök diye hatta orkestra şefiyle evliydi şarkıyı söyleyen burcu ile aldattıydı eşini bak şimdi barışmışlar şok oldum kocası sayfasında paylaşıp duruyor boşandılar üstelik kadn hiç foto paylaşmıyor ama kocasının fotolara yorum atıyor affetmiş çok şaşırdım

Ben hiç hatırlamak istemiyorum sütler fış fış akar atlet su içinde sağ sağmayla başa çıkmaz çocuk emmez zaten süt olmasa kesin emerdi ben ağla dur niye bu çocuk beni emmiyor kocam bana öcü gibi bakıyor göğüsler sarkmış sütler atleti sürekli ıslatıyor uykusuz gözlerin altı çökmüş sabah 5 e kadar uyumazdı yavrum sabaha karşı uyurdum 3 4 saat çok şükür Rabbim yardım etti baktım ama çok zordu hiç unutmam ayna karşısında gözüm yüzüm kıpkırmızı saçlar berbat o neydi ya ağla ağla bir de çok misafir geliyor
[/QUOTE
Yok kiz bizden kacmamistir uyumustur o 😂
Ya tam uykum geldi gibi oldu yine uyuyamadim yarin is var ben uyuymadim kusura bakmayin lutfen 😢 buarada cok tesekkyr ederim bu gece icin cok sagolun

Sabahın 5 inde çarpıntı kolum uyuştu uyandım ben kızlar günaydın bu hafta hep gece uyuyamadım gündüz bişey yok gece sapıtıyo vücut böyle oluncada günün nasıl iyi başlasın tüm gün sinir stres sebebi :KK43:

Evde kendi capimda biseyler yapiyorum .suan ilac kullandigim icin cok iyiyim ama birakirsam neler olucaginu dusunup kaygilaniyorum. Surekli meditasyon yapiyorum nefes egzersizleri bide bilissel terapiyi anlatan bir kitaba basladim. Siz lerde boyle seyler denediniz mi ?
Ataklar olduğunda nefes egzersizi çok işime yaradı acil gitmediğim zamanlar oldu ben psikolog terapiyle atakları yendim amaaa dönüşümlü vücut şikayetlerim var bazen hafta gündüz bazen hafta gece kısır döngü aslında çarpıntı uyuşma mide bağırsak gaz gibi ama bunlar boşver denilcek derecede değil o yüzden benı sinir ediyo sabahın 5 inde tuhaflıkla kalk uyuyama bidaha al işte günden ne beklicen böyle uyanıp ben 3 senedir herşeyi yenmiş bitirmiştim harika bi insandım kardeşim kanser oldu annem hastalandı ailevi sorunlar derken çok üzüldüm hep ağladım hastalığı tetiklemişim ve geri geldi gitmiyoda uğraş dur :KK43:

Sabahın 5 inde çarpıntı kolum uyuştu uyandım ben kızlar günaydın bu hafta hep gece uyuyamadım gündüz bişey yok gece sapıtıyo vücut böyle oluncada günün nasıl iyi başlasın tüm gün sinir stres sebebi :KK43:
Canım hiçbir şey yok de daha yeni kardiyolojiye gittim kolumun üzerine yattığım için uyuştu de geç

Ataklar olduğunda nefes egzersizi çok işime yaradı acil gitmediğim zamanlar oldu ben psikolog terapiyle atakları yendim amaaa dönüşümlü vücut şikayetlerim var bazen hafta gündüz bazen hafta gece kısır döngü aslında çarpıntı uyuşma mide bağırsak gaz gibi ama bunlar boşver denilcek derecede değil o yüzden benı sinir ediyo sabahın 5 inde tuhaflıkla kalk uyuyama bidaha al işte günden ne beklicen böyle uyanıp ben 3 senedir herşeyi yenmiş bitirmiştim harika bi insandım kardeşim kanser oldu annem hastalandı ailevi sorunlar derken çok üzüldüm hep ağladım hastalığı tetiklemişim ve geri geldi gitmiyoda uğraş dur :KK43:
Iste tam herseyi hallettim dedigin anda bir olay oluyor alt üst oluyorsun tekrar başa sarıyor yakınlarına sevdiklerine birşey olduğunda biz dahada kötü oluyoruz. Bende kalp çarpıntısını, kalp ağrısını mide bulntısını , karın ağrısını kol uyuşmasını hepsini beynimi bir oyunu olarak kabul ettim ve panik atağımı yendiğimi düşünüyordumki bu sefer beni başka bir yerimden vurdu. baş ağrısıyla birlikte beynimde uyuşma sonra felaket bir çaresizlik.. Yani Allahım bize sağlık verirken sevdklerimizide korusun ne diyim

Seni kıracak bişey yaptıysak özür dileriz canım alplina alplina öyle böyle geçiyor çekilen dertler unutuluyor Allah senin de kucağını doldursun inşallah dua edicem canım sana da 😘
estagfurullah olurmu oyle sey ben tam uyucak gibi oldum sonra uykum kaçtı oyüzden yazamadım herşey için teşekkür ederim

X